Marantz MM8077 7-kanavainen päätevahvistin

Saatavuus: Kysy lisää

2 299,00 /kpl

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz MM8077 7-kanavainen päätevahvistin

Monumentaalinen kotiteatterin kulmakivi. Tämä seitsemänkanavainen MM8077 päätevahvistin on suunniteltu niin vaativaan musiikin kuunteluun kuin surround äänentoistoon elokuvissa. Ravisuttavay tehoy 150 wattia per kanava riittää ajamaan kaiuttimen kuin kaiuttimen äärirajoilleen mahdollisimman puhtaalla soinnilla.

Marantz Trade in -kampanja: Radiokulma juhlistaa Marantzin 70-vuotista matkaa huippuäänentoistossa. Tuo minkä tahansa merkkinen vahvistimesi vaihdossa ja saat tähän vahvistimeen huikean 459,80€ alennuksen. Kampanja kestää 70 päivää ja päättyy 24.11. Tarjous voimassa ainoastaan Tampereen Laukontorin myymälässämme – tervetuloa mukaan!

Tuotetiedot
Marantz MM8077 7-kanavainen päätevahvistin

7-Kanavainen MM8077 päätevahvistin on suunniteltu vaativiin musiikki- ja surround-äänisiin elokuvahetkiin. Laitteessa on sama vahvistinteknologia kuin Marantzin referenssiluokan hifi-vahvistimissa. Laitteessa on samoin erilliset virtapiirirakenteet ja -teknologiat, joilla saavutetaan laaja kaistaleveys ja siten taataan äärimmäinen ääninautinto tämän päivän vaatimuksien mukaisesti.

Identtinen topologia kaikissa kanavissa yhtenäistää äänenlaadun. MM8077:ssä on myös mahdolllisuus valita tasapainoitettu (XLR) tai tasapainoittamaton (RCA) sisäänmeno jokaiselle kanavalle ja siten on maksimoitu joustavuus konfiguroinnille. Korkea tehonantokyky, laaja kaistanleveys ja erilliset tehotransistorit käsittelevät lyhytaikaiset äänipurkaukset varmasti, jopa kaiuttimille vaikealla matalaimpedanttisella kuormalla.
Lue lisää
Sulje

Tehoa vaativille äänentoistojärjestelmille

Suunniteltu tarjoamaan ehdotonta huippuluokan äänentoisto- ja elokuvakokemusta, Marantz MM8077 7-kanavainen päätevahvistin tarjoaa runsaasti voimaa ja yksityiskohtia. Se on luokiteltu tuottamaan 150 wattia per kanava 8 ohmin kuormaan ja 180 wattia per kanava 6 ohmin kuormaan.

 

Virtalähteenä toroidinen tehomuuntaja

Korkean virranantokyvyn omaava tehomuuntaja yhdessä suuritehoisten (71WVDC) suodatuskondensaattorien kanssa, joilla on yhteensä 100 000 µF kapasitanssi, voivat helposti käsitellä äkillisiä ja lyhytaikaisia huippukuormituksia.

 

Diskreettinen virtalähderakenne

Identtiset tehoasteet kaikille kanaville, MM8077 on varustettu useilla korkeavirtaisilla diskreeteillä tehoasteilla, joissa on korkea slew rate ja laaja käyttökaista, jotta voit erottaa kaikki yksityiskohdat tämän päivän korkean resoluution ääniformaateista.

 

 

Taidokkaasti rakennettu

Lähtöasteet on asennettu ainutlaatuiseen kaksinkertaiseen puristettuun alumiiniseoksesta valmistettuun jäähdytyslevykokoonpanoon, joka on järjestetty tunnelimaiseen konfiguraatioon tarjoten sekä passiivisen että aktiivisen jäähdytyksen. Massiivisissa jäähdytyslevyissä on useita rosoisia siivekkeitä, jotka tarjoavat suuren passiivisen jäähdytysalan, ja kokoonpano on varustettu lähes äänettömällä tuulettimella, joka käynnistyy automaattisesti tarjoten lähes äänetöntä aktiivista jäähdytystä ajettaessa vahvistinta äärirajoilla. Koska tuuletin on asennettu sisäisesti suoraan jäähdytyslevyihin, eikä ulkoisesti kotelon päälle, kuten usein on tapana, se on suunniteltu pysymään lähes äänettömänä myös käytön aikana.

Marantz MM8077 on 7-kanavainen päätevahvistin, joka tarjoaa korkealaatuista äänen toistoa. Tämä huippuluokan vahvistin on suunniteltu täyttämään vaativienkin audiolaitteiden tarpeet. Marantz MM8077 tarjoaa tehokkaan ja tarkan äänentoiston, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan kotiteatterijärjestelmiin ja musiikin kuunteluun.

Marantz MM8077 on 7-kanavainen päätevahvistin, joka tarjoaa korkealaatuista äänentoistoa. Sen muotoilu ja suorituskyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan vaativiin äänijärjestelmiin. Marantz MM8077:n avulla voit nauttia upeasta äänenlaadusta ja syvällisestä musiikkielämyksestä.

Ominaisuudet:
Kanavia 7
Current Feedback Topology
Virtalähde: Toroidal
Korkealuokkaiset audiokomponentit
Kustomoidut komponentit
Alumiiniprofiilijäähdytyslevy
Kuparipinnoitettu runko

Muut
Lineaarinen Virtalähde
Tulopuskurivahvistin (kaikki sisäänmenot)
Erilliset kiinteät jäähdytyslevyt, tunnelilla
Päätevahvistin suoratila
Valmiustila, automaattinen

Tulot / Lähdöt
Balansoitu sisään 7
Päätevahvistimen rca sisääntulot 7
Päätevahvistimen suoraliitäntä
Kullatut liittimet
Kaiutinliittimet: Ruuviterminaalit banaaniliittimille
Liittimien lukumäärä 7
Kauko-ohjauksen virtaohjaus (Trigger) – Sisään/Ulos
Flasher input

Erittely
Teho (8 / 6 ohmia RMS) 150 W / 180 W
Taajuusvaste 10 Hz – 100 kHz (±3 dB)
Kokonaissärö 0,03% (20 Hz – 20 kHz)
Vaimennuskerroin 100
Tuloherkkyys: Kaiutintaso 1,2 V / 22 kohmia
Tuloherkkyys: Tasapainoinen korkea taso 2,4 V / 30 kohmia
Signaali-kohinasuhde: Kaiutintaso 105 dB

Yleiset
Saatavilla olevat värit: Musta
Metallinen etulevy
Virrankulutus (W) 880
Valmiustilan virrankulutus (W) 0.4
Autom. virrankatkaisu
Irrotettava virtajohto
Maksimimitat (L x K x S) mm 440 x 185 x 384
Paino kg 18