Marantz CINEMA 30 11.4 AV Viritinvahvistin

Saatavuus: Varastossa

4 499,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Marantz CINEMA 30 11.4 viritinvahvistin – Huipputason Kotiteatterikokemus

Nosta kotiviihteesi ennennäkemättömälle tasolle Marantz CINEMA 30:n avulla, joka edustaa äänen ja kuvan huippuluokkaa. Tämä lippulaivamalli on rakennettu laadusta tinkimättä ja viimeisimmällä teknologialla, ja se asettaa uuden standardin vaativille kotiteatteriharrastajille.

11.4-Kanavainen AV viritinvahvistin, jopa 140W kanavaa kohti, liitäntä 4:lle itsenäiselle aktiivisubwooferille. Tukee 8K-resoluutiota ja Dolby Atmos -äänitekniikkaa.

Lisäksi HEOS- ja Airplay 2 -verkkostreamaus monihuoneohjauksella, ja se tukee suosituimpia musiikin suoratoistosovelluksia sekä nettiradiota. 8 HDMI-tuloa, joista kaikki tukevat 8K-resoluutiota, lisäksi eARC-ohjaus televisiota varten.

Tuotetiedot
Marantz CINEMA 30 11.4 AV Viritinvahvistin 8K HDMI HEOS

Suunniteltu ja valmistettu Shirakawassa - Japanissa

• 13 Kaiutinlähtöä ja 4 esivahvistinlähtöä subwoofereille
• Puhdas 13.4-kanavainen esivahvistinlähtö - Kytkettävissä yksinomaiseen esivahvistintilaan esim. aktiivikaiuttimia tai ulkoisia päätevahvistimia varten
• SHARC Dual DSP 32-bittisellä ESS Sabre DACilla
• Symmetrinen, monoliittinen vahvistin, jossa on 11-kanavaa ja tehoa 140 wattia per kanava
• Ajaton suunnittelu ikonisella pyöreällä näytöllä ja modernilla korkean resoluution näytöllä
• 8K-tuki 7:lle HDMI-tulolle ja 3 HDMI-lähtöä
• Tuki Dolby Atmos™, IMAX Enhanced™, DTS:X Pro™ ja Auro 3D™
• Audyssey MultEQ XT32 edistynyt huoneen optimointi ja valinnainen Dirac Live -kalibrointi
• Pääsy suoratoistopalveluihin HEOS®, Spotify Connect, AirPlay 2, Bluetooth ja enemmän, kaikki • sisäänrakennettuina
• Sound Master -viritetty, valmistettu Shirakawassa, Japanissa
• Marantz viiden vuoden takuuPääominaisuudet

1. Upea design - Saatavilla tyylikkäässä mustassa tai hopeakultaisessa viimeistelyssä. Cinema 30 on suunniteltu kestäväksi ja näyttäväksi. Se sulautuu saumattomasti osaksi kotisi sisustusta tarjoten samalla korkealuokkaisen suorituskyvyn ja teknisen edistyksen.

2. Tarjoaa puhdasta tehoa - Cinema 30:n ytimessä on symmetrinen, monoliittinen vahvistin – edistyksellisin vahvistinrakenne, joka on saatavilla AVR-kategoriassa. Yksitoista kanavaa tarjoavat riittävästi tehoa, tukemaan laajaa valikoimaa kaiutinkonfiguraatioita kaikkiin äänimuotoihin.

3. Digitaalinen Erinomaisuus - Cinema 30 hyödyntää viimeisintä ja tehokkainta Analog Devices SHARC -kaksinkertaista DSP-piirisarjaa yhdistettynä 32-bittisiin ESS Sabre DAC:iin, jotka tarjoavat tarkan äänenkäsittelyn kaikenlaisille äänille korkearesoluutioisesta stereosta uusimpiin immersiivisiin äänimuotoihin.

4. Monipuolinen liitettävyys - Cinema 30 sopeutuu laajaan valikoimaan järjestelmäkonfiguraatioita nyt ja tulevaisuudessa. Jokainen seitsemästä HDMI-tulosta tukee 8K-videota, ja sen upouusi korkearesoluutioinen käyttöliittymä tekee asennuksesta ja mukauttamisesta vaivatonta.

5. Älykäs koti-integraatio - Cinema 30 tukee viimeisintä HEOS-koko kodin monihuoneohjausta tarjoten helpon pääsyn laajaan valikoimaan suoratoistopalveluja yhdistettynä ääniohjaukseen valitsemallasi ääniavustajalla.

Tämä on kotiteatterivahvistin, joka ylittää odotukset ja antaa sinulle mahdollisuuden kokea elokuvan ja musiikin uudella tavalla omassa kodissasi. Marantz Cinema 30 – tulevaisuuden kotiteatterikokemuksen ytimessä.

Lue lisää
Sulje

Kaunis suunnittelu, poikkeuksellinen rakennelaatu

Saatavilla mustalla tai hopeakultaisella viimeistelyllä, CINEMA 30 sisältää Marantzin ikonisen näyttökonseptin uusimmassa muodossa yhdistettynä uuteen moderniin designiin. Rakennettu korkeimpien standardien mukaisesti, sen monikerroksinen runko sisältää runsaasti kuparia. Elegantti etulevy sisältää valittavissa olevan sivuvalaistuksen ja alas taittuvan etupaneelin, joka piilottaa harvemmin käytetyt toiminnot, kun niitä ei käytetä, luoden siistin ulkoasun, jota ei yleensä liitetä kotiteatterivahvistimiin.

Jopa alumiinisen kaukosäätimen ulkoasua on harkittu huolellisesti ja siinä on taustavalo varmistaen vaivattoman käyttökokemuksen pimeissä huoneissa.

Puhdas ja häiriötön vahvistusteho

Cinema 30 perustuu symmetriseen, monoliittiseen vahvistimeen – edistyneimpään vahvistinrakenteeseen kotiteatterivahvistimien kategoriassa.

Vahvistinkanavat on sijoitettu erilliselle piirilevylle juuri vastapäätä virtalähteitä, mikä tuottaa tehon poikkeuksellisen puhtaasti ja välittömästi. Yksitoista sisäistä vahvistinkanavaa  varmistavat riittävän tehon laajoille kaiutinkonfiguraatiolle kaikenlaisissa immersiivisen äänen muodoissa.

13.4-kanavainen sisäinen prosessointi valittavissa olevalla esivahvistin-tilalla mahdollistaa ulkoisen tehovahvistimen tai aktiivikaiuttimien lisäämisen soveltuakseen suurimpiin kotiteatteriympäristöihin.

Digitaalinen huippuosaaminen ja moderni prosessointi

Cinema 30:n asema Marantzin lippulaiva vahvistimena hyödyntää uusinta ja tehokkainta Analog Devices SHARC -kaksinkertaista DSP-piirisarjaa yhdistettynä huippuluokan 32-bittisiin ESS Sabre DACeihin, joissa on dedikoitu jitterin vähentäminen. Tuloksena on tehokas digitaalinen alusta, joka kykenee tarkasti purkamaan ja käsittelemään kaikenlaisia saapuvia äänilähteitä, korkean resoluution stereosta uusimpiin immersiivisen äänen muotoihin, mukaan lukien Dolby Atmos™, IMAX Enhanced™, DTS:X Pro™ ja Auro 3D™.

Parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi laajalla kaiutinvalikoimalla missä tahansa kuuntelu ympäristössä, Cinema 30 yhdistää tämän ominaisuuden Audyssey MultEQ XT32 -edistyneeseen huoneen optimointiin, joka perustuu kaiutinkokojen automaattiseen kalibrointiin, kaiutinetäisyyksien, tasojen säätöön ja muuhun, kaikki tämä on mahdollista mukana toimitetun mikrofonin avulla.

Dirac Live -kalibrointi on valinnaisesti saatavilla ja sisältää Dirac Live Bass Control -ominaisuuden, mikä mahdollistaa täysin optimoidun matalataajuisen integroinnin jopa neljälle itsenäiselle subwooferille, tarjoten täydellisen yhtenäisen bassovasteen jopa haastavissa huoneympäristöissä.

Täydellinen digitaalinen ja analoginen ratkaisu yhdessä

CINEMA 30 skaalautuu vastaamaan laajaa valikoimaa järjestelmäkonfiguraatioita nykyään ja tulevaisuudessa. Jokainen sen seitsemästä HDMI-tulosta tukee 8K-videota, ja sen upouusi korkean resoluution käyttöliittymä tekee asennuksesta ja mukauttamisesta saumatonta. Useat analogiset ja digitaaliset sisääntulot yhdistettynä laajaan valikoimaan mukautettuja asennusoptimoituja ominaisuuksia tarkoittaa, että CINEMA 30 voidaan sovittaa sopimaan jokaiseen mahdolliseen käyttötilanteeseen pienistä mediahuoneista suuriin kotiteattereihin.

Luonnollisesti Cinema 30 tukee myös uusinta HEOS-koko kodin monihuonealustaa, joka tarjoaa vaivattoman pääsyn laajaan valikoimaan suoratoistopalveluiden sisältöä, kaikki integroituna yhdeksi yhtenäiseksi käyttäjäkokemukseksi.

Spotify Connect, AirPlay 2™ ja Bluetooth täydentävät HEOSia varmistaen pääsyn laajimpaan mahdolliseen valikoimaan mobiililaitteita ja käyttötarkoituksia.

Lopuksi Cinema 30 voidaan integroida valintasi mukaan Alexan, Googlen tai HomePodin Voice Assistant -palveluun, joka tarjoaa yksinkertaisen ja älykkään käytön helppouden.

Dave Sheen, Luxusaudioryhmän presidentti, Masimo Consumerilta, kommentoi tämän vahvistimen julkaisua sanoen: “Cinema 30 edustaa Marantzin huippuosaamista kotiteatterivahvistimien kategoriassa ja edustaa yhtä kehittynneimmistä suunnitteluista, suunnittelutiimin 70-vuotisen historian aikana.”

 

Vahvistin

Kanavien määrä: 11
Teho (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0,05% 2 kanavaa): 140 W
Teho (6 ohm, 1 kHz, 0,7% 2 kanavaa ajettuna): 175 W
Teho (6 ohm, 1 kHz, 10% 1 kanava ajettuna): 250 W
Diskreetti vahvistin
Vahvistinluokka A/B
Virtapalaute topologia
Bi-Amp kaksoisvahvistus kytkettävissä

Monikanavaiset ääniteknologiat

DTS HD Master, DTS:X, DTS:X Pro, DTS Neural:X, DTS Virtual:X
Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, Dolby Atmos Music, Dolby Surround
Maksimi käsittelykanavien määrä (esivahvistin): 13.4
IMAX Enhanced
Auro 3D
Audyssey DSX
Monikanavainen stereo

Sisääntulot ja lähdöt

Komposiitti sisään / ulos: 2 / 0
Komponentti sisään / ulos: 1 / 0
HDMI sisään / ulos: 7 / 3
Analoginen sisään / kiinteä taso ulos: 3 sisään / 0 ulos
Phono (MM) sisään
Digitaalinen sisään: Optinen / Koaksiaalinen: 2 / 2
Mohihuonelähdöt : analoginen / digitaalinen: 2 / 0
Monikanava lähdött: 7.2
Subwoofer lähtö: 4 (itsenäiset lähdöt)
Kaiutinliitinten määrä: 13
Kaiutin A / B: Vapaasti määritettävä
Monihuonekaiutinterminaalit: Vapaasti määritettävä
Etuliitäntä: USB-A
USB Audio
FM Radioviritin
Multi-Room Video Out: Video / HDMI: 7/3
Monikanavainen esivahvistimen ulostulo (13.4)
Etuliitännät: USB-A

HDMI Liitännät

Kokonaismäärä HDMI-sisääntuloja / lähdöt, tuki 8K:lle: 6 / 3
HDCP2.3-tuki
HDMI-ulostulot: Main/ Zone 2 / 1
HDMI Ylösskaalaus: 1080P/4K – 8K
ALLM (Auto Low Latency Mode) Läpipäästö peleille
Vaihtuva kuvataajuus / Nopea kuvakehysten siirto
HDMI läpipäästö valmiustilassa
CEC
HDMI Tulot takana 7
Videomuunnos analoginen -> HDMI
HDMI Skaalaus: 1080P/4K to 8K
HDMI 2.1: 8K/60Hz AB / 4K/120Hz AB
8K/60Hz AB / 4K/120Hz AB läpipäästö Tulo/Lähtö: 7 / 2 (jopa 40Gbps)
HDMI 2.0: 3D / 4K / CEC / ARC
HDR / HLG / Dolby Vision / HDR10+ / Dynamic HDR
8K signaalin läpipäästö / skaalaus / GUI
4K Signal Pass-Through / Scaling / GUI
DSD Audio

Suorituskykytekniikat

Kuparipäällysteinen runko
Toroidaalinen virtamuuntaja
Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM)
Pure Direct tila
Kullatut RCA liitännät
Clock Jitter Reducer

Huonekorjain

Audyssey MultEQ XT32
Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
Audyssey LFC
Dirac Live Support
Variable Cross Over
Optimized Bass Redirection
Bass Sync
Dirac Live Upgradability

Musiikkitiedostojen tuki

Häviölliset formaatit: MP3 / WMA / AAC
Häviöttömät formaatit: FLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 192/31
DSD Audio: 2.8 MHz / 5.6 MHz
Tauoton toisto: FLAC, WAV ,ALAC ,DSD
Kompressoidun äänen palautus: MDAX2
Äänen jakaminen kotiverkossa

Suoratoistopalvelut

HEOS Monihuoneohjaus ja streamaus
AirPlay Audiostreamaus: AirPlay2
Internet Radio: TuneIn
Spotify: Spotify Connect
Pandora
SiriusXM
Other Streaming Services: Amazon Music HD, Amazon Music, TIDAL, Deezer, Napster, Soundcloud, Mood Mix
Roon tested

Verkkoyhteys

Ethernet Ports
Wi-Fi
Bluetooth
Bluetooth lähetys kuulokkeisiin

Älykäs kodin integraatio ja hallinta

Voice Assistant Compatibility: Alexa / Google Voice Assistant / Apple HomePod
App for Smart Phones & Tablets: Marantz AVR App
HEOS Multi-Room Integrated
HEOS Link Compatibility: IR/ IP
Monihuone alueet: 2
Zone äänilähteet HDMI / Network, USB / Analog: 2 kanavaa
Zone Audiolähtö : Kaiutin / Esivahvistin
Zone HDMI lähtö HDMI lähteille
Ohjausprotokollat: IP Control / RS232 Control / Web Control / App Control
IR Flasher In
Marantz Remote Bus
DC Trigger Output: 3
HDMI Diagnostics

Muut ominaisuudet

Etunäyttö: 2 rivinen FLD + port hole OLED
GUI Languages: 3
Asetusavustin
Smart Select on Remote
Ohjelmistopäivitys verkon / usb kautta
ECO Tila
Automaattinen virrankatkaisu
Uniajastin
Käyttöliittymä graafisena
Automaattinen huonekorjain: Audyssey MultEQ XT32Dirac Live (päivitys)
Graafinen käyttöliittymä – GUI: Modern HD
Smart Select

Yleinen

Saatavilla olevat värit: Musta/Hopea-Kulta
Metallinen etupaneeli
Järjestelmäkaukosäädin: RC-051SR
Virrankulutus watteina: 780
Virrankulutus “tyhjäkäynnillä” (ECO tila päällä/pois) W: 65 W / 110 W
Valmiustilan virrankulutus watteina: 0.2
CEC valmiustilan virrankulutus watteina: 0.5
Verkkovalmiustilan virrankulutus watteina: 2.0
Maksimi mitat: 442 x 384 x 109 mm