Laadukas stereopaketti: Cd, radio & kaiuttimet

Saatavuus: Tulossa pian

699,00 - 699,00€ / srj
753,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Laadukas stereopaketti: Cd, radio & kaiuttimet

Tämä tasokas stereopaketti on suunniteltu laatutietoisille musiikin ystäville, jotka arvostavat hyvää äänenlaatua.

Paketti sisältää perinteisen Denon RCD-M41 CD viritinvahvistimen lisäksi Tangent X4 -tyylikkäät kompaktikaiuttimet, jotka tarjoavat laadukasta äänentoistoa. Koe musiikki uudella tasolla!

 

Tuotetiedot
Laadukas stereopaketti: Cd, radio & kaiuttimet

 

Nauti musiikista uudella tasolla tämän laadukkaan stereopaketin avulla. Paketti sisältää Denon RCD-M41 Mikro viritinvahvistimen cd-soittimella ja bluetoothilla, joka mahdollistaa helpot langattomat yhteydet älypuhelimiin ja tableteihin. Lisäksi FM-radio takaa perinteisen radiokuuntelun ilon.

 

Denon RCD-M41:n muotoilu perustuu lippulaivamallien tyyliin, ja se tarjoaa kirkkaan ja tehokkaan äänentoiston. Vahvistimessa on kaksi optista tuloa, joten voit liittää siihen televisiosi tai viihdeboksin saadaksesi paremman äänentoiston elokuville, konserteille ja televisio-ohjelmille.

 

Stereopakettiin on lisätty tyylikkäät Tangent Spectrum X4 -kaiuttimet, joiden tanskalainen muotoilu ja huippuluokan äänentoisto tekevät vaikutuksen. Saat tasokasta äänentoistoa elegantissa muotoilussa. Kaiuttimet tarjoavat korkealuokkaisen äänentoiston 25 mm pehmeällä kalottidiskantilla ja 4 tuuman pitkäiskuisella paperikartioisella bassoelementillä. Pehmeä matta-musta tai valkoinen viimeistely sopii tyylikkäästi mihin tahansa tilaan.

 

Paketin mukana tulee myös Norstone 2x2.5mm² kaiutinkaapelia, jossa on esiasennettuna korkealaatuiset R-audio banaaniliittimet parhaan mahdollisen äänenlaadun takaamiseksi. Tämä on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta äänentoistoa ja haluavat nauttia musiikista monipuolisesti.

 

Tasokas äänentoisto ja tyylikäs ulkonäkö kohtaavat tässä stereopaketissa.
Lue lisää
Sulje

Laadukas stereopaketti sisältää (täppää tuoteotsikkoa lisätietoja varten)

 

Tangent Spectrum X4 Kompakti kaiutinpari

Hieno viimeistely ja tasokas äänentoisto samassa paketissa. Tangent Spectrum kaiuttimien pelkistetty muotoilu ja pähkinäpuinen pohjalaatta tuovat eleganttisen tunnelman tilaan kuin tilaan.

Kankainen 25mm pehmyt kalottidiskantti yhdessä 4″ pitkäiskuisen paperikartioisen bassoelementin kanssa luovat laadukkaan pohjan äänentoistolle.

Saatavilla pehmeä matta-musta ja valkoinen viimeistely.

Ominaisuudet
• 1″ Diskantti
• 4″ Bassorefleksi woofer
• 2-Tie
• Taajuusvaste ( /-3 db): 65 – 20.000hz
• Impedanssi 4-8 ohm
• Suositeltu vahvistinteho 20 – 100 wattia

Tekniset tiedot
• Herkkyys: 88db
• Nominaalinen impedanssi: 6 ohm
• Paino 6.75kg / 7.75kg
• Ulkomitat: 146 x 275 x 198 mm

 

Denon RCD-M41 CD Viritinvahvistin Bluetooth

Useita palkintoja voittaneen RCD-M40:n seuraaja RCD-M41 tarjoaa käyttäjilleen parempaa ääntä, tyylikkäämmän ulkonäön ja monipuolisemmin toimintoja.

Bluetooth helpottaa entisestään laitteen käyttöä, ja erillisen Bluetooth-kytkimen ansiosta äänenlaatu ei kärsi, kun käytetään jotain muuta äänilähdettä.

RCD-M41 vahvistimessa on CD-koneiston ja FM/AM-virittimen lisäksi kaksi optista tuloa, joten voit kytkeä siihen television, viihdeboksin tai muun digitaalisen laitteen, joka ansaitsee paremman äänen.

Korkea antoteho ja uudestaan suunniteltu analoginen vahvistinpiiri

Denonin insinöörit ovat suunnitelleet mikrosarjan täysin uusiksi ulkomuotoa, toimintoja ja äänipiiriä myöten, jotta se tuottaisi käyttäjilleen vieläkin laadukkaampaa ääntä ja enemmän käyttöarvoa. Uudestaan suunniteltu vahvistinpiiri tuottaa tehoa 2 x 30 wattia, joten siinä on enemmän kuin tarpeeksi tehoa ajamaan pakettiin kuuluvia SC-M41:siä tai muita kaiuttimia (mikrosarjan keskusyksikkö on saatavilla erikseen). Mikrosarjassa on myös erillinen kuulokevahvistin henkilökohtaista kuuntelua varten.

Yksinkertainen ja suoraviivainen piirisuunnittelu puhdasta ääntä varten

Denonin suosittu M-sarja tuottaa laadukasta ääntä perustuen yksinkertaiseen ja suoraviivaiseen suunnitteluun. Mikropiireissä ei ole turhia monimutkaisuuksia, signaalitiet ovat lyhyitä ja kaikki ääneen vaikuttavat häiriötekijät ovat minimoitu. Piiri- ja kotelosuunnittelu varmistavat sen, että kuulemasi ääni on uskollinen alkuperäiselle äänitteelle.

Triple Noise Reduction Design (T.N.R.D.) signaalin puhtauden puolesta

Nykyajan audiolaitteessa, jossa lukuisat mikropiirit, komponentit ja kaapelit voivat vaikuttaa toisiinsa, ei ole mahdollista saavuttaa tyydyttävää ääntä lisäämällä vain vahvistimen tehoa. Denon on siksi eliminoinut kolme häiriölähdettä äänen selkeyttä varten. Äänilähteen valitsimen, elektronisen äänenvoimakkuuden säätimen ja vahvistimen häiriöt ovat minimoitu, jotta signaali-kohinasuhde on mahdollisimman korkea ja mikrosarjan ääni entistä puhtaampi ja dynaamisempi.

Bluetooth-suoratoisto älypuhelimista ja tableteista

Mikrosarjaan on integroitu Bluetooth, joten sillä voi helposti toistaa musiikkia yhteensopivista älypuhelimista, tableteista ja tietokoneista. Bluetooth-piirin kruunaa päälle/pois-valitsin, joten muista lähteistä tapahtuva äänentoisto ei kärsi Bluetoothin häiriöistä.

Nauti upeasta äänestä esimerkiksi kotisi työ- tai makuuhuoneessa

Mikrosarjan keskusyksikkö on todella kompakti (210 mm leveä ja 310 mm syvä), joten se on helppo sijoittaa vakka kirjahyllyyn tai työpöydälle. Useiden eri väriyhdistelmien ansiosta D-M41 sulautuu kotiisi tuottaen upeaa ääntään.

Uusi upea ulkomuoto

RCD-M41:n ulkonäkö on päivitetty ja hiottu heijastamaan Denonin palkittujen lippulaivamallien, kuten PMA-2500NE ja DCD-2500NE, ulkoista olemusta.

Yleistä
Värivaihtoehdot: Musta / Premium hopea
Kaukosäädin RC-1162
Virrankulutus wattia 70
Virrankulutus lepotilassa wattia 0.3
Suurimmat mitat (L x S x K) mm 210 x 308 x 115
Paino (kg) 4.0