Konto Heksagon 300 -sarja

Saatavuus: Varastossa

199,00 - 330,00€ / pkt
330,00

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Konto Heksagon 300-sarja, akustiikka

Konto Heksagon 300 -sarja. Sisusta tila rauhallisesti uudella Konto acoustics tuotteella. Konto Heksagon akustiikkalevyt vaimentavat ääntä ja toimivat samalla tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Pakettiin sisältyy joko 18 tai 30 kpl kuusikulmaisia Konto akustiikkalevyjä. Yhden palan halkaisija on 30 cm. Paketissa puolet paloista on 20 mm ja puolet 30 mm paksuja. Akustiikkalevyt sisältää useita eri sävyjä samasta pääväristä.

Voit valita useita eri värejä tilauksen yhteydessä, valitse levyjen väri ja sarjan koko (18 kpl levyjä tai 30 kpl levyjä).

Tuotetiedot
Akustiikka

Akustiikkatuotteillamme on erinomainen äänen absorbointikyky. Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita, jotka on kehitetty akustiikan parantamiseksi. Akustointimateriaalimme on kevyt, ja se on helppo kiinnittää. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja se on homehtumaton. Se on lisäksi myös hyvä lämmöneriste, ja sitä voi leikata. Kaikki tämä yhdistyy kauniiseen elävään ulkonäköön, joka luo uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti.

Turpeen hyvästä toimivuudesta hengitysilman kanssa on kokemuksia jo satojen vuosien ajalta. Akustiset tuotteemme ovat tästä syystä turvallisia ja terveellisiä käyttää. Tämä on todistettu Työterveyslaitoksella teetetyissä testeissä. Tuotteen voi kierrättää energiajätteenä käytön jälkeen.
Olemme kehittäneet pintaturpeesta uusia ainutlaatuisia tuotteita, joita kukaan muu ei valmista maailmassa. Konto-akustiikkalevy on suomalaista muotoilua, jonka voi asentaa seinälle, kattoon tai jopa kevyeksi tilanjakajaksi. Saat meiltä kodin, toimiston, päiväkodin tai koulun akustiikan parantamiseksi turvallisen ja terveellisen vaihtoehdon, joka on tehty luonnonmateriaalista.

Miljoonat sävyt
Konto-akustiikkatuotteet käsitellään M1-luokitellulla maalilla. Niitä saa sävytettyinä kaikkiin värikartan sävyihin.

Luonnollinen hiljaisuus
Konto-akustiikkatuotteet luovat luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Ne tuovat palasen luontoa poistamaan sisätilojen kaikua, ja lisäävät viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla. Kauttamme saat halutessasi myös akustiikkasuunnittelun ja asennuspalvelun.

M1-luokitus
Lämmönjohtavuus 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
Kiinnitys alakattojärjestelmällä, listoilla, ruuveilla, liimalla tai jopa sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä kattoon tai seinään.
Koska tuote on tehty luonnonkuiduista, levyssä voi esiintyä vaihtelua liittyen väriin tai pinnan tasaisuuteen. Eri aikoina maalatuissa sarjoissa voi esiintyä myös värisävyeroja. 
Lue lisää
Sulje

Tuotekuvaus

Konto-akustiikkalevy tarjoaa luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Akustiikkatuotteemme tuovat palasen luontoa sisätiloihin poistamaan kaikua – lisäämään viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla.

Äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
M1-luokitus
Homehtumaton
Kiinnitys alakattojärjestelmällä, listoilla, ruuveilla, liimalla tai sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä kattoon tai seinään