Ostoskori on tyhjä.

20mm/60cm 12kpl Konto Akustiikka Tusinapack

20mm/60cm 12kpl Konto Akustiikka Tusinapack

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

263,00  / pkt

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Akustiikka tusinapack 59,4 x 59,4 x 2 cm

Konto-akustiikkalevy tarjoaa luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Akustiikkatuotteemme tuovat palasen luontoa sisätiloihin poistamaan kaikua – lisäämään viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla.

Voit valita useita eri värejä tilauksen yhteydessä, valitse pääväri ja syötä valinnan alla olevaan kenttään haluamasit värit ja niiden määrät.

Akustiikka

Akustiikkatuotteillamme on erinomainen äänen absorbointikyky. Konto-akustiikkatuotteet ovat pintaturpeesta valmistettuja luonnontuotteita, jotka on kehitetty akustiikan parantamiseksi. Akustointimateriaalimme on kevyt, ja se on helppo kiinnittää. Se sietää erinomaisesti kosteutta, ja se on homehtumaton. Se on lisäksi myös hyvä lämmöneriste, ja sitä voi leikata. Kaikki tämä yhdistyy kauniiseen elävään ulkonäköön, joka luo uusia mahdollisuuksia sisustuksellisesti.

Turpeen hyvästä toimivuudesta hengitysilman kanssa on kokemuksia jo satojen vuosien ajalta. Akustiset tuotteemme ovat tästä syystä turvallisia ja terveellisiä käyttää. Tämä on todistettu Työterveyslaitoksella teetetyissä testeissä. Tuotteen voi kierrättää energiajätteenä käytön jälkeen.
Olemme kehittäneet pintaturpeesta uusia ainutlaatuisia tuotteita, joita kukaan muu ei valmista maailmassa. Konto-akustiikkalevy on suomalaista muotoilua, jonka voi asentaa seinälle, kattoon tai jopa kevyeksi tilanjakajaksi. Saat meiltä kodin, toimiston, päiväkodin tai koulun akustiikan parantamiseksi turvallisen ja terveellisen vaihtoehdon, joka on tehty luonnonmateriaalista.

Miljoonat sävyt
Konto-akustiikkatuotteet käsitellään M1-luokitellulla maalilla. Niitä saa sävytettyinä kaikkiin värikartan sävyihin.

Painetut kuvat
Akustiikkalevyihin saa painettua kuvan, kirjaimia tai logon. Tuo taide tilaan ja kysy tarjousta.

Luonnollinen hiljaisuus
Konto-akustiikkatuotteet luovat luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Ne tuovat palasen luontoa poistamaan sisätilojen kaikua, ja lisäävät viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla. Kauttamme saat halutessasi myös akustiikkasuunnittelun ja asennuspalvelun.

Akustiikkalevyn ominaisuudet
Standardimitat 594×594 ja 1194×594 mm. Kokoja saatavissa 120×240 cm asti.
Standardipaksuudet 20, 30 ja 40 mm.
Saatavissa myös muotoiltuja levyjä.
Äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654).
Klikkaa tiedostonimiä alapuolella nähdäksesi arvot:
Absorption_coefficients_Konto_Acoustics_40_mm
Absorption_coefficients_Konto_Acoustics_30_mm
Absorption_coefficients_Konto_Acoustics_20_mm
 
M1-luokitus
Lämmönjohtavuus 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
Kiinnitys alakattojärjestelmällä, listoilla, ruuveilla, liimalla tai jopa sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä kattoon tai seinään.
Koska tuote on tehty luonnonkuiduista, levyssä voi esiintyä vaihtelua liittyen väriin tai pinnan tasaisuuteen. Eri aikoina maalatuissa sarjoissa voi esiintyä myös värisävyeroja.

Tuotekuvaus

Konto-akustiikkalevy tarjoaa luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin. Akustiikkatuotteemme tuovat palasen luontoa sisätiloihin poistamaan kaikua – lisäämään viihtyisyyttä turvallisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla.

  • levyn paksuus 20 mm
  • kuusi levyä / pakkaus
  • äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
  • M1-luokitus
  • homehtumaton
  • kiinnitys alakattojärjestelmällä, listoilla, ruuveilla, liimalla tai sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä kattoon tai seinään Myös muut värit ja koot tarpeesi mukaan saatavilla. Ole yhteydessä valmistajaan.

Mitat

2 x 60 x 60 cm
Väri Harmaa (1933), Musta, Musta-valkoinen, Punainen (M329), Turkoosi, Valkoinen

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?