JBL Club 704 4-Kanavapääte

Saatavuus: Varastossa

Alkuperäinen hinta oli: 229,00 €.Nykyinen hinta on: 189,00 €.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Aito JBL-teho ja suorituskyky.

Uudet suorituskykyiset JBL-vahvistimet tarjoavat maailmanluokan JBL-tehon kompaktissa yksikössä, joka sopii asennettavaksi lukuisiin ajoneuvoihin, jopa silloin kun tila on rajallinen.

Club 704 on tehohyötysuhteeltaan erinomainen kompakti nelikanavapääte joka voidaan liittää jopa useimpien autojen vakio äänentoistojärjestelmään kiitos kaiutin -ja linjatason sisääntulojen.

 

Tuotetiedot
Aito JBL-teho ja suorituskyky.

 

Uudet suorituskykyiset JBL-vahvistimet tarjoavat maailmanluokan JBL-tehon kompaktissa yksikössä, joka sopii asennettavaksi lukuisiin ajoneuvoihin, jopa silloin kun tila on rajallinen. Mono-, 4-kanava- ja 5-kanava-versioina saatavat Club-vahvistimet sisältävät säädettävät elektroniset jakosuotimet ja basson korostussäädöt järjestelmän tarkkaan säätämiseen. Niissä on sekä kaiutintasonettä linjatason tulolitännät, jonka ansiosta vahvistimet sopivat käytettäväksi museimpien autostereoiden kanssa. Ne ovat myös yhteensopivia useiden uusien teknologioiden kanssa kuten erilaisten, kuljettajaa avustavien järjestelmien kanssa. Lisäksi niissä on tuki Harman HALOsonic-järjestelmälle, joka pystyy simuloimaan useita erilaisia moottoriääniä parantaen hybridien ja sähköautojen ajokokemusta, vaimentamaan tien melua ja tekemään musiikista paremman kuuloista, sekä paljon muuta.

 

Suuren tehon nelikanavainen vahvistin: Lähtöteho, 2Ω: 100W RMS x 4, <1.0% THD N / 4Ω: 70W RMS x 4, <1.0% THD N / 4Ω sillattu: 200W RMS x 2, <1.0% THD N, Signaali-kohinasuhde: ≥85dB.

 

 
Lue lisää
Sulje

Kompakti koko
JBL Club -vahvistin on rakennettu kompaktiin koteloon, jonka pieni tilantarve mahdollistaa helpon asennuksen lukuisiin autoihin, vaikka tila olisi rajallinen.

Kaiutin- ja linjatason sisääntulot
Kaiutintasoisten ja linjatasoisten tulojen ansiosta Club-vahvistimet toimivat melkein minkä tahansa tehdas- tai jälkiasennetun autostereon kanssa.

Säädettävät jakosuotimet ja bassonkorostus
Toisin kuin useimmissa saman hintaluokan vahvistimissa, Club-vahvistimissa on säädettävät elektroniset jakosuotimet ja bassonkorostuspiiri äänentoiston hienosäätöä varten.

ADAS-tulo
CLUB-vahvistinsarja sisältää ADAS-tulon, joka ohittaa audiosignaalin ADASlisälaitteeseen kytkettäessä. ADAS-hälytyksen reititys voidaan lisäksi valita vahvistimen asennuksen aikana paneelissa olevan säätimen avulla.

HALOsonic mikseritulo
CLUB-vahvistimet toimivat myös tietyissä ajoneuvoissa olevien HALOsonicjärjestelmien kanssa. Tämän ansiosta ulkoa tulevaa melua voidaan vaimentaa ja parantaa kuuntelukokemusta.

Club-704
Suuren suorituskyvyn 4-kanavainen autovahvistin
Maksimiteho: 1000W (huippu)
Lähtöteho, 2Ω: 100W RMS x 4, <1.0% THD N
Lähtöteho, 4Ω: 70W RMS x 4, <1.0% THD N
Lähtöteho, 4Ω sillattu: 200W RMS x 2, <1.0% THD N
Signaali-kohinasuhde: ≥85dB (ref 1W lähtöteho @ 4Ω)
Mitat (PxLxK) 375 x 189.4 x 59mm