Helix M SIX 6-Kanava Autovahvistin

Saatavuus: Varastossa

349,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Helix M SIX 6-Kanava Autovahvistin

Helix M-series vahvistinten fyysinen koko on todella pieni vaikka ominaisuusluettelo ja teho ovat suuria. Tämä on mahdollista edistyksellisen D-luokan teknologian ansiosta.

Tällä vahvistimella saat soitettua aktiivista 3-tie etupäätä. Tai etu- ja takakaiuttimia ja subwooferia. Tai aktiivista 2-tie etupäätä ja subwooferia. Tai aktiivista 2-tie etupäätä ja takakaiuttimia. Monipuolinen laite jossa on hyvät jakosuotimet kaikenlaiseen käyttöön.

Tuotetiedot
Helix M SIX 6-Kanava Autovahvistin

 

Helix M SIX on todellinen auton äänentoiston insinööritaidon mestariteos, suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla oleva äänikokemus ajoneuvossasi. Täydellisenä yhdistelmänä tehoa, tarkkuutta ja innovaatiota, tämä 6-kanavainen vahvistin on erinomainen ratkaisu audiofiileille ja musiikin ystäville, jotka vaativat vain parasta.

Vahvistin antaa saman tehon kaikkiin kanaviin riippumatta siitä onko kytkentä 4 vai 2 ohmia. Ja sillattuna tuplatehon 4 ohmin kuormaan. Toteuta tällä vahvistimella huippuluokan etupää ja laita sen kaveriksi Helix M ONE soittamaan subbaria. Tyylikäs, tehokas, laadukas ja fyysiseltä kooltaan pieni vahvistinjärjestelmä on valmis.

Pienestä kokostaan huolimatta Helixin M-sarjalaiset tarjoavat reilusti tehoa ja ennenkaikkea sitä erinomaista äänenlaatu ajosta Helix on valmistajana tunnettu jo vuosikymmenten ajan.

 

Vertaansa Vailla Oleva Teho ja Monipuolisuus: M SIX tarjoaa vaikuttavan RMS-tehon, 75 wattia per kanava 4 ohmissa, 150 wattia per kanava 2 ohmissa ja vaihtoehdon siltoitetulle tilalle vielä suuremmalle tehonlisäykselle. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää koko auton äänentoistojärjestelmääsi helposti, kaiuttimista subwooferiin.

 

Luokka D -vahvistus: Hyödyntämällä edistynyttä Luokka D -vahvistinteknologiaa, M SIX tarjoaa poikkeuksellista tehokkuutta ilman äänen laadun heikkenemistä. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän tehoa vähemmällä lämmöntuotannolla, varmistaen, että musiikkisi pysyy kirkkaana ja vääristymättömänä myös suurilla äänenvoimakkuuksilla.

 

Kuusi Kanavaa Erinomaisuutta: Kuuden yksittäisen kanavan ansiosta tämä vahvistin tarjoaa joustavuutta ajaa koko auton äänentoistoasetelmaasi. Olipa tarkoituksesi parantaa etu- ja taka-kaiuttimiasi tai käyttää subwooferia, M SIX kattaa sinut.

 

Edistynyt Äänensäätö: Vahvistimessa on integroitu aktiivinen jakosuodin korkea-, matala- ja kaistanpäästösuodattimilla, joiden avulla voit hienosäätää äänentoistoasi täydellisesti. Voit säätää subsonic-suodatinta, vaihetta ja basson korostusta räätälöidäksesi äänen juuri omien mieltymystesi mukaiseksi.

 

Laaja Taajuusvaste: M SIX ylpeilee laajalla taajuusvastealueella, varmistaen, että jokainen nuotti ja instrumentti musiikissasi toistetaan upealla selkeydellä. Syvistä bassoista kirkkaisiin korkeisiin ääniin, äänesi heräävät eloon uudella tavalla.

 

Suunniteltu Luotettavuutta Ajatellen: Korkealaatuisista komponenteista ja suojaustoiminnoista valmistettu M SIX on tehty kestämään. Se selviytyy jännitevaihteluista 10,5 - 16 voltin sisällä, ja siinä on vahva sulakesuojaus lisäturvallisuutta varten.

 

Kätevät Ominaisuudet: Vahvistin tukee Start-Stop-kykyä, käynnistyen ja sammuen automaattisesti autosi sytytyksen mukaisesti. Lisäksi siihen kuuluu säädettävät sisääntulon herkkyydet erilaisten äänilähteiden huomioimiseksi sekä basson äänenvoimakkuuden kaapeli-kaukosäädin säätöjen tekemiseen lennossa.

 

Kompakti ja Tyylikäs: Mitatessaan vain 50 x 430 x 240 mm, M SIX ylpeilee kompaktilla ja tyylikkäällä muotoilullaan, joka sopii helposti autosi äänentoistoasetelmaan tuoden mukanaan modernin eleganssin.

Kohota autosi äänentoistoelämys uusiin ulottuvuuksiin Helix M SIX 6-kanavaisella vahvistimella. Olitpa sitten matkalla maantiellä tai pysäköitynä kuuntelusessioon, tämä vahvistin varmistaa, että jokainen nuotti on mestariteos ja jokainen rytmi on ilmestys. On aika herätä musiikkiisi aivan uudella tavalla Helixin avulla.

 
Lue lisää
Sulje

Teho RMS / Max:

 • @ 4 ohmia: 6 x 100 / 200 wattia
 • @ 2 ohmia: 6 x 100 / 200 wattia
 • @ 1 ohmi: Ei saatavilla
 • Sillattuna @ 4 ohmia: 3 x 200 / 400 wattia
 • Sillattuna @ 2 ohmia: Ei saatavilla

Vahvistinteknologia: Luokka D

Sisääntulot:

 • 6 x RCA / Cinch
 • 1 x Kauko-ohjaus sisään

Sisääntulon herkkyys:

 • RCA / Cinch: 0,5 – 6 volttia

Sisääntulon impedanssi:

 • RCA / Cinch: 20 kilo-ohmia

Ulostulot:

 • 6 x Kaiutinulostulo

Ulostulojännite RCA / Cinch: Ei saatavilla

Digitaalisen sisääntulon signaalimuunnin: Ei saatavilla

Taajuusvaste: 10 Hz – 30 000 Hz

Bassovahvistus: Ei saatavilla

Yläpäästösuodin: 15 Hz – 4 000 Hz säädettävissä

Alapäästösuodin: 40 Hz – 4 000 Hz säädettävissä

Kaistanpäästösuodin: 15 Hz – 4 000 Hz säädettävissä

Subsonic-suodin / HPF: 15 Hz – 4 000 Hz säädettävissä

Vaiheen säätö: Ei saatavilla

Kaltevuus yläpäästö- / alapäästösuodin: 12 dB/Okt.

Kaltevuus subsonic- / alapäästösuodin: Ei saatavilla

Signaali-kohinasuhde:

 • Digitaalinen sisääntulo: Ei saatavilla
 • Analoginen sisääntulo: 98 dB (A-painotettu)

Vääristymä (THD): 0,05 %

Dämpning-kerroin: 100

Käyttöjännite: 10,5 – 16 volttia (enintään 5 sekuntia alas 6 volttiin)

Tyhjäkäyntivirta: 1 550 mA

Sulake: 2 x 35 A Maxi-sulake (APX)

Lisäominaisuudet:

 • Aktiivinen, säädettävä jakosuodin
 • Subsonic-tilan valitsin kanava E / F
 • Käynnistys-sammutuskyky

Mitat (K x L x S): 50 x 320 x 154 mm