HEDD Audio HEDDphone kuulokkeet

Saatavuus: Kysy lisää

1 699,00 /kpl

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

HEDD Audio HEDDphone kuulokkeet

Hifimaailma (03/20): “Painokkaasti puhdassointiset… bassojen kontrolli säilyi kovassakin kyydissä asiallisella tasolla. Toistokaistan toisessa päässä olikin sitten aistittavissa sekä soinnillista puhtautta että hillittyä kimellystä”

HighEnd Luokan avoimet HiFi kuulokkeet ainutlaatuisella AMT elementillä. Magnetostaattisista ja dynaamisista elementeistä poikkeava laskostetulla kalvolla ja sen haitarimalisella liikkeellä ääntä tuottava AMT (air motion transformer) on kuulokkeiden suunnittelijan, Klaus Heinzin alkuperäinen 1960-luvulta peräisin oleva idea. Lopputuloksena on ilmava ja läpikuultava äänikuva jonka bassojen ulottuvuus ja voima ovat täysin omaa luokkaansa.

Tuotetiedot
HEDD Audio HEDDphone kuulokkeet

HEDDphone Kuulokkeiden ainutlaatuista AMT-rakennetta on sovellettu myös HEDD Audion maineikkaiden studiomonitorien diskanttielementeissä, VVT-kalvotekniikka mahdollistaa AMT periaatteen hyödyntämisen täydellä kaistalla (10hz-40kHz), toisto on erittäin lineaarinen sekä dynaaminen ja selkeä. HEDD Audion kuulokkeet toistavat äänen tarkasti, pitelemättömästi ja koskettavasti.

Ominaisuudet:

Avoimet kuulokkeet Air Motion Transformer -elementillä
Herkkyys: 87 dB SPL @ 1 mW
Impedanssi: 42 Ω
Paino: 718 g
Lue lisää
Sulje