Ostoskori on tyhjä.

Ground Zero GZIB 300XBR-ACT

–8%

Ground Zero GZIB 300XBR-ACT

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

249,00  / kpl 229,00  / kpl
/kpl

–8%

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Ground Zero GZIB 300XBR-ACT 12″ Aktiivinen Subwoofer

Jos etsit aktiivisubbaria josta saat paljon bassoa ja erinomaisen äänenlaadun, se on tässä.

12″ Aktiivinen subwoofer, Vahvistinteho 150Wrms/300Wmax, Tasainen toistovaste 20-60hz alueelle, Bassoporttikotelo.

 

Tämän valmiskotelon edeltäjä oli yksi kaikkien aikojen myydyimmistä valmiskoteloista markkinoilla. Eikä ihme sillä se oli hintaluokassaan äänenlaadultaan ylivoimainen ja antoi mukavan määrän bassoa.

Uudistuneessa mallissa on aiempaa parempi elementti jonka rakenne on suunniteltu Klippel-optimointilaitteen avulla. Elementillä on tasainen impedanssivaste, hyvä herkkyys ja tehonkesto. Näiden ansiosta saadaan hyvä äänenlaatu ja kohtuullisella teholla hyvä äänenpaine.

Uusi parempi elementti ansaitsi myös entistä paremman kotelon. Aiempi kotelo oli erittäin toimiva, miten siitä päästään paremmaksi? Ratkaisu oli suunnitella portti uudestaan. Normaalin poikkileikkaukseltaan suorakaiteen muotoisen portin sijaan tässä kotelossa käytetään uutta EFP ( Enchanced Flow Port ) porttia. Se on poikkileikkaukseltaan aeroport-putken muotoinen. Näin saadaan huomattavasti perinteistä porttia parempi ilman virtaus ilman sivuääniä. Enemmän ilmaa läpi portista = enemmän bassoa! Portin suurentuneesta ilmvirtauksesta huolimatta portin viritystaajuus on sama kuin ennenkin ja sen ansiosta kotelon vaste on erittäin tasainen koko toistoalueella 20-60 Hz. Kotelon portti vastaa kooltaan noin 3,5″ aeroport-putkea. Virtaus on riittävä paljon suuremmallekin teholle kuin millä elementistä saadaan kaikki irti.

Jos etsit aktiivisubbaria josta saat paljon bassoa ja erinomaisen äänenlaadun, se on tässä.

– 12″ aktiv subwoofer
– built-in 150 W RMS / 300 W max amplifier
– High-Level input with auto-on
– EFP ( Enchanced Flow Port ) ported box
– 350 W RMS
– enclosure volume 37 liters
– very smooth response 20-60 Hz
– measurements WxHxD: 46x37x31/40

Huom! Bassoelementit vaativat aina sisäänajon, käytä niitä siis enintään 50% maksimivoimakkuudesta vähintään 20 tunnin ajan. Emme suosittele käyttämään Bass boost eli bassonkorostus kytkintä, normaalitilanteessa, oikein säädettynä, tähän kytkimeen ei tarvitse koskea. Muista että tasonsäätö subwooferissa ei ole äänenvoimakkuuden säädin, vaan sillä sovitetaan linjajännite soittimelle sopivaksi. Säätäessäsi subbaria, suosittelemme laittamaan jakosuotimen asetukseen 80hz, pidä sitten subbarin tasonsäädin nollassa ja käännä soitin enintään 90% asetukseen maksimivoimakkuudesta (ei maksimivoimakkuudelle), sitten ala pikkuhiljaa nostamaan tasonsäädintä subwooferissa, kun korvalla kuunnellen subbari soi lujaa eikä särje tai kuulu muita häiriöääniä, jätä subbarin taso sille voimakkuudelle, sitten muista katsoa millä voimakkuudella soitin on, tiedät että tämä on maksimivoimakkuus jota ei ylitetä. Kannattaa muistaa että kappaleissa on myös tasoeroja, ja mp3 musiikki voi säröytyä, takuu ei korvaa poltettuja elementtejä.

Roberts Uno BT​ -retroradio

Voita minut!

Tutustu tuotteeseen tästä.

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistut samalla arvontaan joka suoritetaan 1.12.2022.