Epson ELPLW05 G7000/L1000 -sarjan optiikka

Saatavuus: Varastossa

1 699,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Epson ELPLW05 G7000/L1000 -sarjan optiikka

Epson ELPLW05 pitkän etäisyyden linssi G7000/L1000 -sarjan projektoreihin.

Tuotetiedot
Epson ELPLW05 G7000/L1000 -sarjan optiikka

 

Epson ELPLW05 on monipuolinen projektorilinssi, joka on suunniteltu nostamaan katselukokemuksesi uudelle tasolle yhteensopivien Epson-projektorien kanssa. Tämä laadukas linssi yhdistää tarkkuusoptiikan ja huipputekniikan tarjoten erinomaisen kuvan selkeyden, kirkkauden ja joustavuuden laajalle valikoimalle sovelluksia ammattiesityksistä kotiviihteeseen.

 

Keskeiset ominaisuudet:

 

Poikkeuksellinen kuvanlaatu: ELPLW05-linssi ylpeilee huippuluokan optiikalla, joka takaa poikkeuksellisen kuvanlaadun terävillä yksityiskohdilla ja elävillä väreillä. Olitpa sitten pitämässä esitystä tai nauttimassa elokuvailtaa kotona, tämä linssi tehostaa jokaista visuaalista kokemusta.

 

Laaja yhteensopivuus: Suunniteltu sulautumaan saumattomasti yhteensopivien Epson-projektorien kanssa, ELPLW05-linssi tarjoaa vaivattoman asennuksen. Sen yhteensopivuus varmistaa, että voit nopeasti parantaa projektorisi ominaisuuksia ilman komplikaatioita.

 

Joustava heijastussuhde: Joustavan heijastussuhteen ansiosta tämä linssi mahdollistaa heijastusetäisyyden säätämisen eri huonekokoja ja asennuksia varten. Olitpa sitten tarvitsemassa kompaktia näyttöä pienelle huoneelle tai suurta, immersiivistä näyttöä kotiteatteria varten, ELPLW05 tarjoaa joustavuutta haluamasi katselukokemuksen saavuttamiseksi.

 

Helppo asennus: ELPLW05-linssi on suunniteltu helppoon asennukseen, mikä tekee siitä saavutettavan kaiken tasoisille käyttäjille. Päivitä projektorisi vaivattomasti ja ala nauttia tehostetuista visuaaleista nopeasti.

 

Kestävä rakenne: Kestävyyden huomioon ottaen ELPLW05-linssissä on vankka rakenne säännölliseen käyttöön kestämiseksi. Tämä varmistaa pitkän käyttöiän, tehdäkseen siitä luotettavan valinnan sekä ammatti- että henkilökohtaiseen käyttöön.
Lue lisää
Sulje

Tekniset tiedot:

  • Tarkennus: Moottoroitu
  • Zoomaussuhde: 1,4 x
  • Etäisyyssuhde: 1,04 – 1,46:1
  • Kuvasuhde: 16:10
  • F-luku: 2,0 – 2,23
  • Kuvan koon alue: 50″ – 300″
  • Linssin siirto: Pysty ±67 %, Vaaka ±30 %
  • Paino: 1,45 kg.