Epson ELPLU04 G7000/L1000/PU2000 -sarjan optiikka

Saatavuus: Varastossa

3 799,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Epson ELPLU04 G7000/L1000/PU2000 -sarjan optiikka

Epson ELPLU04 lyhyen etäisyyden linssi G7000/L1000/PU2000 -sarjan projektoreihin.

Tuotetiedot
Epson ELPLU04 G7000/L1000/PU2000 -sarjan optiikka

 

Epson ELPLU04 on korkealaatuinen projektiolinssi, joka on suunniteltu tehostamaan yhteensopivien Epson-projektorien suorituskykyä. Edistyneen optiikan ja tarkan suunnittelun avulla tämä linssi tarjoaa poikkeuksellista kuvanlaatua, joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä erilaisiin projisointisovelluksiin.

 

Tässä ovat keskeiset ominaisuudet:

 

Yhteensopivuus: ELPLU04-linssi on suunniteltu yhteensopivaksi tietyille Epson-projektorimalleille, varmistaen saumattoman integraation ja optimaalisen suorituskyvyn.

 

Edistynyt Optiikka: Hyödyntäen huipputeknologian optiikkaa, tämä linssi on suunniteltu tarjoamaan teräviä, selkeitä ja vääristymättömiä kuvia, parantaen kokonaisvaltaista visuaalista kokemusta.

 

Zoom-ominaisuus: Linssissä on zoom-toiminto, joka mahdollistaa käyttäjille kätevän projisoinnin koon säätämisen. Tämä zoom-ominaisuus lisää joustavuutta eri huoneiden ja projisointietäisyyksien sopeuttamiseen.

 

Moottoroitu Tarkennus: Moottoroitu tarkennustoiminto mahdollistaa tarkan ja kätevän kuvan terävyyden säädön, varmistaen optimaalisen visuaalisen selkeyden.

 

Helppo Asennus: Suunniteltu käyttäjäystävälliseen asennukseen, ELPLU04-linssi mahdollistaa vaivattoman kiinnittämisen ja irrottamisen, yksinkertaistaen asennusprosessia.

 

Rakennuslaatu: Laadukkaista materiaaleista ja vahvasta rakenteesta valmistettu linssi on suunniteltu kestämään ammattikäytön vaatimukset säilyttäen samalla johdonmukaisen suorituskyvyn.

 

Linssin Siirto: Linssin siirtofunktio tarjoaa lisää joustavuutta mahdollistamalla käyttäjiä säätämään projisoidun kuvan sijaintia pysty- ja vaakasuunnassa ilman projektoria fyysisesti siirtämättä.

 

Monipuoliset Sovellukset: Soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien liike-esitykset, koulutusympäristöt ja kotiteatterit, joissa tarkat ja laadukkaat projisoinnit ovat olennaisen tärkeitä.

 

Mukautusvaihtoehdot: Linssi tarjoaa mukautusvaihtoehtoja vastatakseen tiettyihin projisointitarpeisiin, tehden siitä monipuolisen valinnan erilaisiin ympäristöihin ja tarkoituksiin.

 

Parannettu Projisoinnin Laatu: Käyttämällä ELPLU04-linssiä käyttäjät voivat saavuttaa parannetun projisoinnin laadun tarkoilla väreillä, optimaalisella kirkkaudella ja parannetulla kokonaiskuvan suorituskyvyllä.
Lue lisää
Sulje

Tekniset tiedot:

  • Tarkennus: Moottoroitu
  • Zoomaussuhde: 1,2 x
  • Etäisyyssuhde: 0,87 – 1,06:1
  • Kuvasuhde: 16:10
  • F-luku: 2,0 – 2,1
  • Kuvan koon alue: 50″ – 300″
  • Linssin siirto: Pysty ±67 %, Vaaka ±30 %
  • Paino: 3,1 kg.