Epson ELPLM10 Mid Throw 3 G7000/L1000/PU2000 -sarjan optiikka

Saatavuus: Varastossa

1 699,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Epson ELPLM10 Mid Throw 3 G7000/L1000/PU2000 -sarjan optiikka

Epson ELPLM10 keskipitkän etäisyyden linssi G7000/L1000/PU2000 -sarjan projektoreihin.

Tuotetiedot
Epson ELPLM10 Mid Throw 3 G7000/L1000/PU2000 -sarjan optiikka

 

Epson ELPLM10 on edistyksellinen projisointilinssi, joka on suunniteltu parantamaan yhteensopivien Epson-projektoreiden suorituskykyä. Tarkkuusinsinööritaitojen ja huipputason optiikan ansiosta tämä linssi on suunniteltu tarjoamaan erinomaista kuvanlaatua ja monipuolisuutta erilaisissa projisointiympäristöissä.

 

Tässä tärkeimmät ominaisuudet:

 

Huippulaatuinen optiikka: ELPLM10-linssi sisältää korkealaatuisia lasielementtejä, jotka varmistavat terävät ja selkeät kuvat minimaalisella vääristymällä. Olipa kyse esitysten, videoiden tai kuvien projisoinnista, tämä linssi optimoi visuaalisen selkeyden.

 

Pitkä heittosuhde: Pitkän heittosuhteen ansiosta tämä linssi on ihanteellinen tilanteisiin, joissa projektori on sijoitettava merkittävään etäisyyteen näytöstä. Tämä tekee siitä sopivan suurempiin tiloihin, auditorioihin tai muihin tiloihin, joissa tarvitaan pitkän matkan projisointia.

 

Vaihdettava linssijärjestelmä: ELPLM10 on osa Epsonin vaihdettavaa linssijärjestelmää, joka mahdollistaa linssien helpon vaihdon tiettyjen projisointitarpeiden täyttämiseksi. Tämä joustavuus tekee siitä arvokkaan työkalun ammattilaisille, jotka vaativat sopeutumiskykyä projisointiasetuksissaan.

 

Laaja yhteensopivuus: Tämä linssi on yhteensopiva valittujen Epson Pro L -sarjan projektoreiden kanssa, varmistaen saumattoman integraation ja optimaalisen suorituskyvyn. Tarkista yhteensopivuuslista varmistaaksesi, että se vastaa tietyn projektorimallisi vaatimuksia.

 

Helppo asennus: Käyttäjän mukavuus mielessä pitäen ELPLM10-linssi on helppo asentaa ja poistaa, minimoimalla käyttökatkokset ja mahdollistaen nopeat säädöt asennuksen aikana.

 

Kestävä rakenne: Rakennettu kestävyyttä silmällä pitäen linssi käyttää laadukkaita materiaaleja kestämään säännöllistä käyttöä. Se on suunniteltu tarjoamaan johdonmukaista suorituskykyä pitkällä aikavälillä.

 

Tehostettu projisoinnin hallinta: Saavuta tarkka hallinta projisoinnillasi ELPLM10-linssin avulla. Hienosäädä tarkennusta, zoomia ja linssin siirtoa mukauttaaksesi projisoidun kuvan vastaamaan tarkkoja tarpeitasi.
Lue lisää
Sulje

Tekniset tiedot:

  • Tarkennus: Moottoroitu
  • Zoomaussuhde: 1,5 x
  • Etäisyyssuhde: 3,31 – 5,07:1
  • Kuvasuhde: 16:10
  • F-luku: 1,8 – 2,4
  • Kuvan koon alue: 50″ – 300″
  • Linssin siirto: Pysty ±67 %, Vaaka ±30 %
  • Paino: 2,2 kg.