Epson ELPLL08 Long Throw G7000/L1000/PU2000 -sarjan optiikka

Saatavuus: Varastossa

2 799,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Epson ELPLL08 Long Throw G7000/L1000/PU2000 -sarjan optiikka

Epson ELPLL08 pitkän etäisyyden linssi G7000/L1000/PU2000 -sarjan projektoreihin.

Tuotetiedot
Epson ELPLL08 Long Throw G7000/L1000/PU2000 -sarjan optiikka

 

Epson ELPLL08 on tarkkaan suunniteltu projektiolinssi, joka täydentää yhteensopivia Epson-projektoreita, tarjoten parannettua kuvanlaatua ja monipuolisuutta. Tämä linssi on valmistettu edistyksellisellä optiikalla, jotta se tarjoaisi optimaalista selkeyttä ja suorituskykyä erilaisiin projisointisovelluksiin.

 

Tässä ovat keskeiset ominaisuudet:

 

Yhteensopivuus: Erityisesti suunniteltu yhteensopivaksi valittujen Epson-projektorimallien kanssa varmistaen saumattoman integraation ja optimoidun suorituskyvyn.

 

Edistyksellinen Optiikka: Sisältää edistyksellisiä optisia elementtejä terävien, selkeiden ja vääristymättömien kuvien aikaansaamiseksi, parantaen kokonaisvaltaista visuaalista kokemusta.

 

Zoom-ominaisuus: Sisältää zoom-toiminnon, joka mahdollistaa käyttäjien kätevän projisoinnin koon säätämisen, tarjoten joustavuutta eri huoneiden ja projisointietäisyyksien suhteen.

 

Moottoroitu Tarkennus: Moottoroitu tarkennustoiminto mahdollistaa tarkan ja kätevän kuvan terävyyden säädön, varmistaen optimaalisen visuaalisen selkeyden.

 

Helppo Asennus: Käyttäjäystävällinen suunnittelu helpottaa kiinnitystä ja irrottamista, virtaviivaistaen asennusprosessia.

 

Linssin Siirto: Tarjoaa linssin siirtotoiminnon lisäjoustavuutta varten, mahdollistaen käyttäjiä säätämään projisoidun kuvan sijaintia pysty- ja vaakasuunnassa ilman projektoria fyysisesti siirtämättä.

 

Monipuoliset Sovellukset: Soveltuu moniin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien liike-esittelyt, koulutusympäristöt ja kotiteatterit, joissa tarkat ja laadukkaat projisoinnit ovat olennaisen tärkeitä.

 

Mukautusvaihtoehdot: Tarjoaa mukautusvaihtoehtoja vastatakseen tiettyihin projisointitarpeisiin, tehden sen monipuoliseksi valinnaksi erilaisissa ympäristöissä ja tarkoituksissa.

 

Parannettu Projisoinnin Laatu: Käyttämällä ELPLL08-linssiä käyttäjät voivat saavuttaa parannetun projisoinnin laadun tarkoilla väreillä, optimaalisella kirkkaudella ja parannetulla kokonaiskuvan suorituskyvyllä.
Lue lisää
Sulje

Tekniset tiedot:

  • Tarkennus: Moottoroitu
  • Zoomaussuhde: 1,39 x
  • Etäisyyssuhde: 7,2 – 10,12:1
  • Kuvasuhde: 16:10
  • F-luku: 1,8 – 2,45
  • Kuvan koon alue: 50″ – 300″
  • Linssin siirto: Pysty ±67 %, Vaaka ±30 %
  • Paino: 2,2 kg.