Epson EB-PU2120W 3LCD WUXGA -laserprojektori

Saatavuus: Varastossa

40 999,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Epson EB-PU2120W 3LCD WUXGA -laserprojektori

EB-PU2120W on maailman pienin 20 000 lumenin projektori.

Pienikokoinen ja kevyt EB-PU2120W tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, helpon asennuksen ja käyttöönoton sekä yksinkertaisen ylläpidon.

Tämä erittäin kevyt ja kompakti laserprojektori on suunniteltu suuriin auditorioihin, tapahtumiin, konsertteihin ja kokoustiloihin, joissa se takaa vaikuttavan kuvan.

Tuotetiedot
Epson EB-PU2120W 3LCD WUXGA -laserprojektori

 

Epson PU2120W on edistyksellinen laserprojektori, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan kuvanlaatua ja monipuolisuutta ammattikäyttöön. Olipa kyse sitten yritysmaailmasta, oppilaitoksesta tai viihdetilasta, tämä projektori yhdistää huipputeknologian käytännöllisiin ominaisuuksiin vastatakseen modernien esitysten vaatimuksiin.

Kompakti ja kevyt


EB-PU2120W on noin 60 % pienempi ja 50 % kevyempi kuin edeltäjänsä EB-L20000U. Pienen koon ja alhaisen painon ansiosta projektorin säilyttäminen, kuljettaminen ja asentaminen on helppoa ja varastotilaa tarvitaan vähemmän. Lisäksi työvoima- ja toimituskustannukset ovat alhaisemmat.Erinomainen kuvanlaatu


Tässä suuren valotehon 3LCD-projektorissa on WUXGA-resoluutio, 4K-kuvanparannus sekä HDR, jotka tuottavat täyteläisen ja tarkan kuvan.Joustavuus


EB-PU2120W:n toiminnot mahdollistavat helpon asennuksen, pinoamisen, linssin säädön ja hallinnan. Projektorissa on sisäinen prosessointi laitteiden pinoamiseen ilman tietokonetta, mikä tarkoittaa, että kaksi tuettua projektoria voidaan pinota kirkkauden kaksinkertaistamiseksi ilman ulkoista tietokonetta.Luotettavuus


Sisältää erinomaisen pölynkestävyyden, sillä hermeettisesti suljettu optinen moottori ja laservalonlähdeyksikkö takaavat vakaan kirkkauden pitkillä ajanjaksoilla myös erittäin pölyisissä ympäristöissä.

Lue lisää
Sulje

Tässä ovat keskeiset ominaisuudet:

Laservalonlähde: PU2120W hyödyntää tehokasta laservalonlähdettä, varmistaen jatkuvan kirkkauden ja värintarkkuuden. Laseriteknologian pitkä käyttöikä vähentää huoltotarvetta perinteisiin lamppuprojektoreihin verrattuna.

WUXGA-tarkkuus: WUXGA (1920 x 1200) -tarkkuudella projektori tarjoaa terävät ja yksityiskohtaiset visuaalit. Olipa kyse sitten tarkoista esityksistä tai korkean määritelmän videoista, PU2120W varmistaa selkeyden ja tarkkuuden jokaisessa näytössä.

Korkea kirkkaus: Ylpeillen korkeilla kirkkaustasoilla, tämä projektori soveltuu hyvin ympäristöihin, joissa on paljon valoa, sekä suurille näytöille. Se takaa näkyvyyden ja vaikutuksen, mikä tekee siitä sopivan moniin ammattimaisiin käyttökohteisiin.

Dynaaminen kontrastisuhde: Dynaaminen kontrastisuhde parantaa kuvan syvyyttä tarjoamalla syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kohtauksissa, joissa on vaihtelevia valoisuuden tasoja.

Edistykselliset liitettävyysvaihtoehdot: PU2120W tarjoaa laajan valikoiman liitäntävaihtoehtoja, kuten HDMI-, USB- ja verkkoliitännät. Tämä varmistaa saumattoman integraation erilaisten laitteiden kanssa, olipa kyse sitten kannettavista tietokoneista ja Blu-ray-soittimista suoratoistolaitteisiin ja verkkosisältölähteisiin.

Joustavat asennusvaihtoehdot: Suunniteltu mukautuvuutta varten, projektorissa on linssinsiirto, zoomaus ja keystone-korjaus. Nämä toiminnot helpottavat asennusta, mahdollistaen PU2120W:n vaivattoman mukauttamisen erilaisiin huoneen asetteluihin ja projisointitarpeisiin.

Usean projektion mahdollisuus: Hyödynnä usean projektion mahdollisuutta yhdistämällä useita projektori yhdeksi suureksi, saumattomaksi kuvaksi. Tämä on erityisen hyödyllistä laajojen näyttöjen luomisessa auditorioissa, teattereissa tai suurissa tiloissa.

Reunansiirto: Projektori tukee reunansiirtoa, mikä mahdollistaa useiden heijastettujen kuvien saumattoman yhdistämisen yhdeksi yhtenäiseksi visuaaliseksi kokemukseksi ilman huomattavia rajoja.

Luotettava toiminta: Luotettavuutta varten PU2120W sisältää pölynkestävän suunnittelun ja suljetun optisen moottorin. Nämä ominaisuudet edistävät johdonmukaista suorituskykyä ja vähentävät ylläpitotarpeita ajan myötä.

Verkon Seuranta ja Hallinta: Integroi projektori verkkoon etäseurantaa ja -hallintaa varten. Tämä helpottaa useiden projektoreiden hallintaa suuremmissa asennuksissa, varmistaen käytön ja ylläpidon helppouden.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Erittäin kevyt ja kompakti Maailman pienin 20 000 lumenin projektori1
  • Loistava kuvalaatu 20 000 lumenia, 4K-skaalaustekniikka, WUXGA-resoluutio
  • Helppokäyttöinen Yksinkertainen asennus, pinoaminen, linssin säätö ja käyttö
  • Luotettava Parannettu pölynkestävyys – IP5X-sertifioitu
  • Ympäristöhyödyt Pienempi virrankulutus, vähemmän pakkausjätettä, kevyempi

Tekniset tiedot:

Projektiojärjestelmä: 3LCD-tekniikka, RGB, nestekidesuljin

LCD-paneeli: 1,03 tuumaa – C2 Fine

Valoteho: Värivaloteho: 20.000 lm – 14.000 lm (säästötila)

Valkovalotehto: 20.000 lm – 14.000 lm

Tarkkuus: WUXGA, 1920 x 1200

Kuvasuhde: 16:10

High Definition: 4K-parannus

HDR-tuki: HDR10 ja HLG

Kontrastisuhde: 2.500.000:1 (natiivi 2000:1)

Valonlähde: Laser, 20.000 h kirkas, 30.000 h säästötila

Värintoisto: Jopa 1,07 miljardia väriä

Heijastussuhde: 0,35 – 7,41:1 (linssä hankitaan erikseen)

Zoom: Motorisoitu, Tekijä: 1 – 1,6

Linssinsäätö: Moottoroitu – Pystysuuntainen ± 60 %, vaakasuuntainen ± 18 % (linssä hankitaan erikseen)

Kuvakoko: 60″ – 1000″ (linssä hankitaan erikseen)

Tarkennus: Moottoroitu

Liitännät: USB 2.0-A (2x), USB 2.0, tyyppi B (huolto), RS-232C, Ethernet, VGA, DVI, HDMI, HDBaseT, Jakkiliitin lähtö, Langaton lähiverkko IEEE 802.11a/b/g/n, NFC, USB-toisto, Kaukosäädin

Älypuhelinliitäntä: Ad hoc / infrastruktuuri

Turvallisuus: Kensington-suoja, Security bar, Salasanasuojaus, Langattoman LAN-yksikön lukitus, Langattoman lähiverkon turvaominaisuudet

2D-väritilat: Dynaaminen, Elokuva, Esitys, sRGB, DICOM SIM

Verkkoprotokolla: HTTPS, IPv6, SNMP, ESC/VP.net, PJLink

Ominaisuudet: 21:9 aspect ratio support, 4K-parannus, A/V mute, Automaattinen virrankäynnistys, Automaattinen signaalilähteen haku, Direct Power On/Off, Reunojen häivytys, Linssin asennon tallennus, Pitkä valonlähteen kesto, OSD-kopiointitoiminto, Point correction, Power on button, Quick Corner, Ajoitustoiminto, Jaettu näyttö -toiminto, Tarkkuustekniikka, Hallinta verkon kautta, Verkkokaukosäädin, iProjection-sovellus

Väritilat: Elokuva, Dynaaminen, Luonnollinen, Esitys, DICOM SIM, Multi Projection, BT709

Projektorin hallinta: AMX, Crestron (verkko), Extron, Crestron (RS-232c), Crestron Integrated Partner, Crestron RoomView, Extron IP Link, Extron XTP, AMX-laitetunnistus, Control4 Simple Device Discovery Protocol

Energiankulutus: 1301 W, 899 W (säästötila), 0,4 W (Valmiustila)

Mitat: 586 x 492 x 218 mm (L x S x K)

Paino: 24,4 kg

Melutaso: Normaali: 45 dB (A) – Säästötila: 37 dB (A)

Sisältyvä ohjelmisto: Epson Creative Projection, EasyMP Multi PC Projection, Epson Projector Config Tool, Epson Projector Content Manager, Epson Projector Management, Epson Projector Professional Tool

Toimituksen sisältö: Kaapelisuoja, Lens connector cap, Virtakaapeli, Kaukosäädin (sis. paristot), Käyttöohje, Takuuasiakirja

Takuu: 36 kk Carry-in takuu