Ortofon Concorde Elite MK2 DJ Äänirasia

Saatavuus: Kysy lisää

399,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Ortofon Concorde Elite MK2 DJ Äänirasia

Concorde ELITE on ensiluokkainen MM äänirasia, joka perustuu Ortofon Concorde MkII -sarjan perintöön. Monien komponenttien päivitysten ansiosta ELITE saavuttaa uuden tason äänenlaadussa, jota ei aiemmin ole löytynyt DJ äänirasioista.

Uusi äänenlaadun taso live esityksiin. Intohimolla, korkealla teknologialla ja tarkoilla yksityiskohdilla luotu Concorde ELITE, tarjoaa sinulle rajattoman kokemuksen rakastamasi musiikin parissa.

Tuotetiedot
Ortofon Concorde Elite MK2 DJ Äänirasia

5 Syytä valita Concorde Elite


1. Upea äänenlaatu: Concorde ELITE tarjoaa kristallinkirkkaan äänen, joka tavoittaa jokaisen nuotin ja sävyn täydellisesti. Laadukkaat materiaalit ja tarkka suunnittelu takaavat äänentoiston, joka nostaa DJ-settisi tai miksauksesi aivan uudelle tasolle.

 

2. Huippuluokan seuranta: Tämän äänirasian ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa tarkan seurannan jopa vaativissa olosuhteissa. Et enää menetä hetkeäkään keskittyessäsi musiikkiin, sillä Concorde ELITE pitää neulan tiukasti uralla.

 

3. Kestävyys ja luotettavuus: Ortofon on tunnettu laadusta ja kestävyydestä, eikä Concorde ELITE tee poikkeusta. Se kestää pitkään intensiivistä käyttöä ja varmistaa, että voit luottaa siihen esiintymiesi jokaisella hetkellä.

 

4. Vaivaton asennus: Concorde ELITE on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja nopeaksi asentaa. Voit keskittyä olennaiseen ja aloittaa musiikin tuottamisen välittömästi.

 

5. Tyylikäs muotoilu: Äänirasiassa yhdistyy huippuluokan teknologia ja tyylikäs ulkonäkö. Concorde ELITE on visuaalisesti vaikuttava elementti DJ-pöydälläsi, joka kuvastaa ammattitaitoasi ja tinkimätöntä suhtautumistasi musiikin tekemiseen.

  
Lue lisää
Sulje

Sormiotin- ja kelajärjestelmä

Sormiottimen on oltava täydellinen kompromissi keveyden ja lujuuden välillä, mikä vaatii suurta kekseliäisyyttä suunnittelussa sekä materiaalien valinnassa.

Erityisesti Concorde ELITE:lle kehitetyn jäykän 750 µm:n alumiini-magnesium-sormiottimen ominaisuudet varmistavat, että neula poimii uravärähtelyt vakaalla ja tarkalla seurantakyvyllä ja tarjoaa ihanteellisen liitännän neulan ja runkorakenteen välille.

Runkorakenteesta löydät erityisesti kehitetyn kelajärjestelmän, joka välittää timanttineulan liikkeet optimoidun tehon tuottamiseksi. Ainutlaatuinen kelajärjestelmä tarjoaa ELITElle tehokkaan, täyteläisen äänen, korkeatasoisesti.

Kumijousitus

Ylivoimaisen seurantakyvyn varmistamiseksi on kehitetty uusi kumijousitus. Uusi kumiseoksen koostumus on kehitetty ainutlaatuisesti Concorde ELITE:lle saavuttamaan halutut ominaisuudet äänirasian poikkeuksellista suorituskykyä varten. Rikkaampi, täyteläisempi soundi välittää musiikin todenmukaisimmalla tavalla ja kiinnittää erityistä huomiota ylimääräisen kirkkauden vaimentamiseen.

Musiikillisesti Concorde ELITE ylittää Concorde-sarjan mittakaavan!

Concorde Eliten uusi, erikoismuotoiltu runko on kullattu, mikä lisää ylellisyyttä kuuluisaan Concorde-designiin. Kullan ympäröimä nude elliptinen timanttineula on asennettu jäykkään alumiinikannattimeen. Nude Elliptical -timanttineulaa käytetään tavanomaisesti HiFi-äänirasioissa, ja se tuottaa niin voimakkaan ja yksityiskohtaisen äänen, että koet huomattavan tason noston live-esityksissä.

Nude Elliptical -timanttineulan lisääminen mahdollistaa pienemmän liikkuvan massan, mikä takaa paremman ja yksityiskohtaisen äänenlaadun. Nude Elliptical timanttineulan ohuen profiilin ansiosta se pystyy seuraamaan uran värähtelyjä tarkemmin, poimimaan monimutkaisempia yksityiskohtia ja poimimaan jopa korkeimmat äänitaajuudet.

HUOM: Nude elliptinen timanttineula on tarkoitettu musiikin kuunteluun, ei raskaaseen back-cueing tai skrätsäys käyttöön.

Lähtöjännite 1000 Hz, 5cm/s. – 8,5 mV
Kanavatasapaino 1 kHz – 1 dB
Kanavaerottelu taajuudella 1 kHz – 25 dB
Kanavaerottelu taajuudella 15 kHz – 15 dB
Taajuusalue -3 dB – 20 – 20 000 Hz
Seurantakyky 315 Hz:llä suositellulla seurantavoimalla – 100 μm
Yhteensopivuus, dynaaminen lateraalinen – 13 μm/mN
Neulan tyyppi – Nude elliptinen
Neulan kärjen säde – r/R 8/18 μm
Neulapainon alue 2,0-4,0 g
Suositeltu neulapaino – 3,0 g
Seurantakulma – 20°

Sisäinen impedanssi, tasavirtavastus – 1,2 kOhm
Sisäinen induktanssi – 800 mH
Suositeltu kuormituskestävyys – 47 kOhm
Suositeltu kuormituskapasitanssi – 150-400 pF
Äänirasian paino ilman ruuveja – 18,5 g
Äänirasian väri (runko/kynä) – Musta/kulta
Vaihtoneula – ELITE