Elipson Planet L Design Passiivikaiutin

Saatavuus: Varastossa, Kysy lisää

399,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Elipson Planet L Design Passiivikaiutin

Seuraten Elipson perinteitä, Planet L on erinomainen kompaktikaiutin, ylivertaisilla musikaalisilla ominaisuuksilla.

Pyöreän muotoinen kotelo, on paitsi houkuttelevan näköinen, myös käytännöllinen. Se eliminoi kiistattomasti kaikki kotelovärinät, tämä yhdessä 17cm:n koaksiaalielementin kanssa, takaa erinomaisesti erottelevan ja energisen äänentoiston.

Saatavilla erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja niin seinään kuin kattoon tai pöydälle, sekä 3 erilaista kiiltoväriä ja 3 erilaista mattaväriä.

Tuotetiedot
Elipson Planet L Design passiivikaiutin

Elipson Planet L jatkaa Elipsonin äänisuunnittelun perinteitä, yhdistäen musikaalisilta ominaisuuksiltaan erinomaisen, pyöreän kotelomuodon, ainutlaatuiseen kokonaisuuteen, joka hyväilee niin näkö, kuin kuuloaisteja.

 

2 Vuoden intensiivisen suunnittelutyön tuloksena, hyödyntäen huipputason akustisia mittaustekniikoilta, ja tavoitteena musikaalinen erinomaisuus, on syntynyt Planet L kaiutin.

 
Lue lisää
Sulje

Pyöreän muotoisen kotelon resonanssinvaimennuskyky on erinomainen, näin äänikuva on mahdollisimman vapaa kotelon tuottamista äänen värittymistä, lopputuloksena on puhdas ja bassotoistoltaan uskottava äänentoisto. Lisäksi sen koaksiaalikaiutinrakenne luo erittäin neutraalin äänikuvan, joka on huomattavan johdonmukainen eri sointialueilla (ei liiallisia keski-, ylä- ja matalataajuuksien korostumia). Korkeat äänet toistuvat sulavasti ja pehmeästi, keskialueen ollessa täyteläinen ja bassot toistuvat tiukasti ja herkästi.  Unohtamatta erinomaista stereokuvaa.

Kaiuttimen viimeistely on ensiluokkaisen laadukas ja saatavilla on 6 houkuttelevaa erilaista värivaihtoehtoa. Kaiuttimen mukana toimitetaan erityinen rinkula, jonka päälle kaiutin voidaan asettaa tasolle. Metallinen suojaverkko on magneettisesti kiinnitetty ja se on helppo irroittaa kaiuttimen edestä.

 

 

Ominaisuudet
Rakenne: 2-Tie Koaksiaali
Diskantti: 1″
Basso/Keskiääni: 6.5″
Suositeltu vahvistinteho: 30-80W
Taajuusvaste (±3 dB): 48hz – 20 kHz
Herkkyys: 90 dB / 1W / 1m
Impedanssi: 6 ohm
Mitat Ø 290 mm
Suojaverkko: Metallinen, magneettikiinnitys
Teline: Pöytärinkula
Paino: 7kg