Elipson Bell 6 Riippukaiutin

Saatavuus: Kysy lisää

199,00 - 249,00€ / kpl
249,00

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Elipson Bell 6 Riippukaiutin

Elipson Bell 6 – Eleganttinen ratkaisu äänentoistoon isoissa ja korkeissa tiloissa.

Kattoon ripustettavan kaiuttimen pisaramuoto yhdessä koaksiaalielementin kanssa on suunniteltu tuottamaan suuntauksetonta 360º-ääntä, ihanteellinen valinta äänentoistoon korkeissa tiloissa kuten eteishallit, aulatilat, sisäänkäynnit, porraskäytävät, tai baarit, ravintolat, ruokasalit, hotellit jne.

 

Tuotetiedot

Elipson Bell 6 Riippukaiutin


Elipson Bell kaiuttimet sisältävät koaksiaalisen 2-tie kaiutinelementin pisaranmuotoisessa bassorefleksikotelossa. Nämä kaiuttimet soveltuvat erinomaisesti julkisten tilojen äänentoistoon. Ja niitä voidaan hyödyntää äänentoistoon korkeissa tiloissa kuten eteishallit, aulatilat, sisäänkäynnit, porraskäytävät, tai baarit, ravintolat, ruokasalit, hotellit jne.


Kattoon ripustettavan kaiuttimen pisaramuoto yhdessä koaksiaalielementin kanssa on suunniteltu tuottamaan suuntauksetonta 360º-ääntä, näin äänentoisto ympäröi tilan saumattomasti ja huomaamattomasti.


Eleganttinen kaiutin, joka ei kuitenkaan muistuta lainkaan kaiutinta, tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet laadukkaaseen äänentoistoon joka täydentää modernia sisustussuunnittelua.


Bell 6 Kaiutin sisältää 6.5" koaksiaalielementin, sen mukana tulee 180cm pitkä kaapeli ja jämäkkä karabiiniklipsi jolla se voidaan ripustaa turvallisesti katosta. Saatavilla kaksi väriä: musta ja valkoinen.Tekniset ominaisuudet

Kytkin 100V järjestelmiin, 4 tilaa: 8 ohm / 5W / 10W / 20W
Toimintaperiaate, 2-Tie Bassorefleksi koaksiaalikaiutin
Tehonsieto 100W
Taajuusvaste (±3 dB) 70Hz - 20KHz
Jakotaajuus 8000 Hz
Herkkyys 87 dB/1W/1m
Impedanssi 8 Ohmia
Kaiutinelementit, Diskantti : 1/2" mylar kalotti ; Mid-basso : 6.5" PP kartio
Viimeistely ABS kotelo, metalli grilli
Värit Musta, valkoinen
Mukana toimitettavat tarvikkeet: 1,80m kaapeli, kiinnityskoukku
Mitat Ø255 x H315 mm
Paino 2,9 kg


Lue lisää
Sulje