Ostoskori on tyhjä.

Elipson Alpha 100 RIAA Levysoitin

Elipson Alpha 100 RIAA Levysoitin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

399,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Elipson Alpha 100 RIAA Levysoitin, valmistettu ranskassa

Alpha 100 hyötyy kaikista Elipsonin Omega 100: n kehittämistä innovaatioista. Ranskalainen levysoitin, joka on rakennettu musiikaalista äänentoistoa silmälläpitäen.

Upeasti muotoiltu erittäin sulavalinjainen levysoitin on miellyttävä käyttää. Äänivarren on suunnitellut Elipsonin omat ääni-insinöörit ja siihen on istutettu valmiiksi Ortofon OM10 äänirasia. Sisäänrakennettu RIAA mahdollistaa liitännän minkä tahansa äänentoistojärjestelmän linjatuloon.

Ripustettu moottorirakenne eliminoi ei-toivotut häiriöäänet, samalla kun erinomaisen tarkka moottori säilyttää kellontarkasti kierrosnopeutensa joka on 33 / 45 / 78 kierrosta minuutissa.

Ylpeydellä Ranskassa valmistettu, Elipson levysoitin on osoitus poikkeuksellisesta käsityötaidosta.

ALPHA 100 RIAA

Alpha 100 hyödyntää kaikkia Elipsonin kehittämiä Omega 100:n innovatiivisia ominaisuuksia. High-Tech-levysoitin, joka on rakennettu musikaaliseksi.

Ainutlaatuiset esteettiset ominaisuudet

Elipson Alpha 100 on suunniteltu tarjoamaan virtaviivaista ja nautittavaa käyttökokemusta. Sen muotoilu, viimeistely ja huolellinen rakentaminen ovat kunnianosoitus hienostuneelle ranskalaiselle suunnittelulle. Mitään ruuvia ei ole näkyvissä, kansi on tehty mittatilaustyönä ja kulmat on pyöristetty tyylikkään ulkonäön vuoksi. Korkean teknologian muotoilu muodostaa vastakohdan levysoittimen muutoin nostalgiseen henkeen.

Optimoidut toiminnot

Jokainen Alpha 100 -soittimen toiminnoista on optimoitu. Elipsonin  insinöörien suunnittelema äänivarsu on varustettu Ortofon OM10-äänirasialla. Ripustettu moottori eliminoi ei-toivotut häiriöäänet, kun taas erittäin tarkka pyörimisnopeusgeneraattori mahdollistaa 33, 45 ja 78 rpm: n kierrosnopeuden toiston.

Tehty Ranskassa

Ranskassa suunniteltu ja rakennettu Elipson-levysoitin on osoitus poikkeuksellisesta käsityötaidosta. Intohimoisten asiantuntijoiden tiimi takaa, että Elipsonin levysoittimet valmistetaan samalla tarkkuudella ja paneutumisella yksityiskohtiin, joka päivä.

Levysoitin jossa RIAA esivahvistin

Ensiluokkainen etuvahvistin mahdollistaa huippuluokan äänenlaadun millä tahansa vahvistimella, levysoittimen liittäminen ei edellytä phono tuloa vaan voit liittää sen mihin tahansa äänentoistojärjestelmän linjatuloon.

Tekniset tiedot

Runko, Matta Musta PVC
Levylautanen, Puristettua terästä
Äänivarsi, Alumiinia
Äänirasia, Ortofon OM 10
Keskitin, Polyamidi

Etuvahvistin, vahvistus MM : 40,5 dB / MC : 61 dB
Crosstalk, MM :88 dB / MC :78 dB
Kokonaissärö, MM :88 dB / MC :78 dB
Signaali/Kohina suhde: MM : 82 dB / MC : 76 dB
Taajuusvaste (± 3 dB), 25Hz-20KHz (-3 dB / 1 dB)

Mitat (L x K x S), 450 x 120 x 380 mm
Paino, 5kg
Mitat pakkaus (L x K x S), 585 x 275 x 465 mm
Paino pakkauksessa, 6,8 kg

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?