DLS CRPP-BMW1.8 BMW 8″ Fit in penkialus subbari, kpl

Saatavuus: Varastossa

199,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

DLS CRPP-BMW1.8 BMW 8″ Fit in penkialus subbari, kpl

Kaipaatko lisää potkua autosi bassopäähän? Tässä olisi siihen ratkaisu! DLS CRUISE Plug & Play bassoelementit, jotka sopivat todella monen BMW:n etupenkkien alle.

DLS Cruise -sarjat on tehty helpoksi asentaa, vaikka aiempaa kokemusta kaiuttimien vaihtamisesta ei olisikaan kertynyt. Sinun ei tarvitse katkaista johtoja tai juottaa uusia johtoja, eikä hankkia automallikohtaisia asennussovitteita. Cruise-sarjan mukana tulee kaikki tarvittavat komponentit ja tarvitset vain muutaman perustyökalun kaiuttimien vaihtamiseen.

Tuotetiedot
DLS CRPP-BMW1.8 BMW 8" Fit in penkialus subbari, kpl


DLS Cruise CRPP-BMW1.8 bassoelementit sopivat suoraan BMW:n alkuperäisille kaiutinpaikoille, etupenkkien alle.

Vaikka BMW:stä on olemassa samoista korimalleista ja samoista vuosimalleista erittäin montaa eri versiota tehdasasennettujen kaiutinsettien osalta. Auton etuovessa voi olla eri kaiuttimet mitä takaovessa, hattuhyllyllä, sivupaneelissa tai kojelaudan keskikaiuttimena, mutta etupenkkien alla olevat bassoelementit ovat kuitenkin poikkeuksetta kaikissa malleissa samat.

 
Lue lisää
Sulje

Parempaa ääntä helpolla?

Jos et ole tyytyväinen autosi nykyiseen äänentoistoon, kaiuttimien vaihtamisella saat suurimman muutoksen soundiin. Kaiuttimien vaihtaminen voi kuulostaa monimutkaiselta toimenpiteeltä, mutta DLS Cruise -sarjat on tehty helpoksi asentaa, vaikka aiempaa kokemusta kaiuttimien vaihtamisesta ei olisikaan kertynyt.

Sinun ei tarvitse katkaista johtoja tai juottaa uusia johtoja, eikä hankkia automallikohtaisia asennussovitteita. Cruise-sarjan mukana tulee kaikki tarvittavat komponentit ja tarvitset vain muutaman perustyökalun kaiuttimien vaihtamiseen.

Plug & Play

DLS CRPP-BMW1.8 liittimet sopivat suoraan autosi kaiutinkaapeleihin, eikä auton alkuperäisiä johdotuksia tarvitse muokata.

86dB herkkyys

CRPP-BMW1.8 elementit ovat 86dB herkkyydellä, joka tarkoittaa, ettet välttämätä tarvitse erillistä vahvistinta bassojen käskyttämiseen. Kaiuttimet toimivat myös BMW:n alkuperäisen soittimen kanssa, vaikka tehdasasenteisten soittimien vahvistimet ovat pääsääntöisesti enemmän tai vähemmän vaatimattomia.

Erillisellä vahvistimella saat kuitenkin soundiin vielä enemmän potkua sekä dynamiikkaa ja toki myös enemmän ääntä.

Legendaarinen DLS

Ruotsalainen DLS on perustettu vuonna 1979 ja yritys aloitti valmistamalla innovatiivisia ja erittäin laadukkaita poliisiskannereita. Mielenkiinto äänentoistoa kohtaan kasvoi kuitenkin koko ajan ja DLS on vuosikymmenten aikana tuottanut kaiuttimia, vahvistimia sekä subbareita, joilla on voitettu lukemattomia suomen- ja euroopanmestaruuksia.
DLS:n soundi on aina ollut tunnettu rasittamattomuudestaan sekä luonnollisuudestaan.

Tekniset tiedot

8″ bassoelementti, joka sopii todella moneen BMW -malliin
Lasikuitukartio
Tukeva ABS-runko
Kumiripustus
86dB herkkyys
Tehonkesto: 120W (RMS) / 240W (Max)
Toistoalue: 35 – 500Hz
HUOM: Myydään kappaleittain