DLS CRPP-BMW1.4 BMW 4″ Fit in Erillissarja

Saatavuus: Varastossa

299,00 /pr


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

DLS CRPP-BMW1.4 BMW 4″ Fit in Erillissarja

DLS Cruise CRPP-BMW1.4 on todella hienosti soiva erillissarja, joka sopii kymmeniin eri BMW -malleihin. Erinomainen valinta monen BMW:n etuoveen, takakaiuttimeksi sekä kojelaudan keskikanavaksi.

Tuotetiedot
DLS CRPP-BMW1.4 BMW 4" Fit in Erillissarja

BMW:stä on olemassa samoista korimalleista ja samoista vuosimalleista erittäin montaa eri versiota tehdasasennettujen kaiutinsettien osalta. Auton etuovessa voi olla eri kaiuttimet mitä takaovessa, hattuhyllyllä, sivupaneelissa tai kojelaudan keskikaiuttimena. Ennen asennusta suosittelemme tarkistamaan oman auton kaiuttimet.

Tämän sivun alareunasta löydät käyttö- ja asennusohjeen, jossa on erittäin kattava ja seikkaperäinen yhteensopivuustaulukko ja taulukosta näet, millä sovitteilla kaiuttimet saa asennettua eri BMW-malleihin. Erillissarjan mukana tulee kaikki tarvittavat sovitevaihtoehdot.

Joissain BMW-malleissa ei ole lainkaan tehdasasennettuja diskantteja esim. peilikolmiossa ja tässä tapauksessa tarvitset sarjan asentamiseksi alkuperäiset peilikolmiot, joissa on diskanttipaikat.
Lue lisää
Sulje

Parempaa ääntä helpolla?

Jos et ole tyytyväinen autosi nykyiseen äänentoistoon, kaiuttimien vaihtamisella saat suurimman muutoksen soundiin. Kaiuttimien vaihtaminen voi kuulostaa monimutkaiselta toimenpiteeltä, mutta DLS Cruise -sarjat on tehty helpoksi asentaa, vaikka aiempaa kokemusta kaiuttimien vaihtamisesta ei olisikaan kertynyt.

Sinun ei tarvitse katkaista johtoja tai juottaa uusia johtoja, eikä hankkia automallikohtaisia asennussovitteita. Cruise-sarjan mukana tulee kaikki tarvittavat komponentit ja tarvitset vain muutaman perustyökalun kaiuttimien vaihtamiseen.

 

Plug & Play
Kaikki kaiutinsarjan liittimet sopivat suoraan autosi alkuperäisiin liittimiin.

86dB herkkyys
CRPP-BMW1.4 elementit ovat 86dB herkkyydellä, joka tarkoittaa, ettet välttämätä tarvitse erillistä vahvistinta näiden kaiuttimien ohjaamiseen.

Kaiuttimet toimivat myös BMW:n alkuperäisen soittimen kanssa, vaikka tehdasasenteisten soittimien vahvistimet ovat pääsääntöisesti enemmän tai vähemmän vaatimattomia.

Erillisellä vahvistimella saat kuitenkin soundiin vielä enemmän potkua sekä dynamiikkaa ja toki myös enemmän ääntä.

Kaikki mukana

DLS CRPP-BMW1.4 sisältää kaiuttimien ja jakosuotimien lisäksi kattavat asennustarvikkeet, joilla saat kaiuttimet asennettua eri BMW-malleihin. Käyttöohjeesta löydät myös tiedot, mitä sovitteita tarvitaan mihinkin asennuspaikkaan.

Legendaarinen DLS

Ruotsalainen DLS on perustettu vuonna 1979 ja yritys aloitti valmistamalla innovatiivisia ja erittäin laadukkaita poliisiskannereita. Mielenkiinto äänentoistoa kohtaan kasvoi kuitenkin koko ajan ja DLS on vuosikymmenten aikana tuottanut kaiuttimia, vahvistimia sekä subbareita, joilla on voitettu lukemattomia suomen- ja euroopanmestaruuksia.
DLS:n soundi on aina ollut tunnettu rasittamattomuudestaan sekä luonnollisuudestaan.

Tekniset tiedot

Erillissarja, joka sopii todella moneen BMW -malliin
1″ (25mm) silkkikalottidiskantti
4″ (100mm) keskiääni lasikuitulaminoidulla kartiolla
Tukeva ABS-runko
12dB Mundorf® kondensaattoreilla olevat jakosuotimet
Jakotaajuus: 4.8kHz / 6dB/okt
Suuri 86dB herkkyys
Tehonkesto: 60W (RMS) / 120W (Max)
Toistoalue: 80 – 25 000Hz

Yhteensopivat autot