Ostoskori on tyhjä.

Denon HEOS Superlink 8-kanavainen etuvahvistin

Denon HEOS Superlink 8-kanavainen etuvahvistin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

1.399,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon HEOS Superlink 8-kanavainen monihuoneen etuvahvistin

Ammattikäyttöön suunnitelut HEOS monihuone etuvahvistin joka luo neljä erillistä HEOS-aluetta, jokaiselle alueelle on omat erilliset esivahvistinlähdöt sekä analogiset, optiset ja koaksialiset digilähdöt joka alueelle.

Koko kodin monihuoneäänentoisto yhdessä 4.5cm korkeassa paketissa. Hallittavissa kolmannen osapuolen automaatiojärjestelmien kautta kuten Control4, Crestron, RTI, URC ja ELAN.

Jokaista aluetta varten on stereopari linjalähtöjä, ja jokainen niistä voidaan konfiguroida stereo- tai mixed mono -lähdöksi.

Ominaisuudet – HEOS SuperLink

Suunniteltu kotiautomaatiota varten – ja jatkaen HEOS Linkin menestyksen jalanjäljillä – Denon HEOS SuperLink tuottaa esivahvistuksen neljälle HEOS-alueelle yhdestä 4,5 cm korkeasta kotelosta. Se on hallittavissa kolmannen osapuolen toimijoiden laitteilla, joihin lukeutuu mm. Control4, Crestron, RTI, URC ja ELAN. HEOS SuperLink on siis kustomoitavissa lähes mihin tahansa ammattitasoiseen kotiautomaatioon.

Jokaista aluetta varten on stereopari linjalähtöjä, ja jokainen niistä voidaan konfiguroida stereo- tai mixed mono -lähdöksi. Laitteessa on lisäksi 2 koaksiaalista ja optista digitaalituloa sekä 4 analogista stereotuloa, joista jokainen voidaan määrätä mille tahansa HEOS-vyöhykkeelle. Jokaisella vyöhykkeellä on myös erillinen USB-portti, johon voidaan kytkeä ulkoinen USB-muisti.

HEOS SuperLinkissä on sisäänrakennettu DSP yli- ja alipäästösuotimilla, joten se on valmis lähes mitä tahansa kaiutinkonfiguraatiota varten. Mikä tahansa lähtö voidaan säätää koko kaistalle, subwooferille tai satellittikaiuttimille valittavalla jakotaajuudella.

Laitteessa on kaksi RJ-45 Etherrnet-porttia, joiden kautta se voidaan kytkeä verkkoon ja verkkoa voidaan jakaa eteenpäin muille laitteille, sillä HEOS SuperLink on yhteensopiva useiden kolmannen osapuolen laitteiden kanssa.

Laitteen mukana tulee irrotettavat jalat sekä kiinnitettävät räkkikiinnikkeet, joten se voidaan sijoittaa mille tahansa tasolle tai räkkiin.
Kun HEOS SuperLink on asennettu ja yhteydessä verkkoon, laitteen alkuasetukset ja konfigurointi on helppo ja nopea tehdä HEOS sovelluksen avulla (iOS, Android, KindleFire).

Tekniset tiedot – HEOS SuperLink

Äänijärjestelmä

Etuvahvistin osuusErillinen esivahvistus jokaiselle HEOS-alueelle mukaan lukien analogiset sekä optiset ja koaksiaaliset lähdöt, joten voit kytkeä valmiin stereojärjestelmän tai erillisen vahvistimen. Analogiset linjalähdöt voidaan vaihtaa LFE/subwoofer-lähdöksi millä vain vyöhykkeellä aktiivista subwooferia varten.

Musiikkilähteet

Musiikkitilauspalvelut HEOS sovelluksella voit kuunnella suosituimpia suoratoistopalveluita, kuten Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster ja Mood:Mix. Lisää palveluita on tulossa.

Internet Radiokanavat Suoratoistaa AAC-, MP3- ja WMA-tiedostoja (TuneIn-palvelun kautta)

Yhteensopivat musiikkiformaatit HEOS Super Link tukee: WMA: 192 kbps asti, AAC ja MP3: 320 kbps asti, WAV, ALAC ja FLAC: 24-bit / 192 kHz asti, DSD: 2,8/5,6 MHz

Yhteensopivat kuvaformaatit HEOS Super Link tukee JPG, PNG, BMP ja GIF tiedostoja

Yhteensopivat USB-muistit HEOS Super Linkissä on 4 USB-porttia. USB-muistin musiikkia voidaan soittaa kaikilla HEOS Super Linkin HEOS-vyöhykkeillä tai jollain tai kaikilla verkkoon kuuluvilla HEOS-laitteilla.

Verkkotoiminnot

Langallinen yhteys Liity verkkoon käyttämällä toista laitteen kahdesta RJ-45 Ethernet-portista.

Yleistä

Virtalähde 100-240 V AC, 50-60 Hz automaattinen tunnistus

Laatikon sisältö HEOS SuperLink, virtajohdot, Ethernet-kaapeli, pikaopas, 2 räkkikiinnikettä

Ohjaimet & indikaattorit Virtakytkin, Ethernetin tila 1/2, alueiden 1-4 status

Paino 4,8 kg

Monen kielen tuki Englanti, saksa, ranska, espanja, italia, hollanti, venäjä, ruotsi, norja, tanska, puola

Mitat (L x K x S) 430 x 50 x 384 mm (ilman räkkikorvia)
484 x 44 x 384 mm (räkkikorvilla)

Käyttölämpötila 5-35 °C

Tuotteen viimeistely Musta

• Koko kodin monihuoneaudio (4 HEOS-vyöhykettä)

Linjatasoiset lähdöt jokaiselle vyöhykkeelle, mukaan lukien erilliset analogiset, optiset ja koaksiaaliset lähdöt

Kaksi RJ-45 Ethernet-porttia

Valittavat stereo/mono lähdöt

Vain 4,5 cm korkea; mukana Irrotettavat räkkikiinnikkeet

Kolmannen osapuolen laitteiston ohjattavissa

Dolby Digital/Digital -materiaalin skaalaus stereoksi

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?