Tangent DAC II D/A Muunnin TV & Bluetooth liitännällä

Saatavuus: Varastossa

269,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Tangent DAC II D/A Muunnin TV & Bluetooth liitännällä, äänenvoimakkuuden säätö

Tangent DAC II tarjoaa erinomaisen äänenlaadun aktiivikaiuttimien kanssa! Nauti huippuluokan äänenlaadusta yhdistäessäsi DAC II:n aktiivikaiuttimiin, kuten Genelec, ja kuule musiikki uudella tavalla. Lisäksi voit helposti kytkeä siihen televisiosi, tietokoneesi sekä langattoman äänilähteen Bluetoothin avulla.

Kustannustehokas ratkaisu laadukkaille aktiivikaiuttimille tai erikseen myytävän PowerAmpster II päätevahvistimen kanssa passiivikaiuttimille.

Runsaat digitaaliset liitännät (2 x optinen tulo & USB), digitaalinen lähtö (optinen) ja analogiset lähdöt (RCA & Balansoitu XLR).

Tuotetiedot
Tangent DAC II D/A Muunnin TV & Bluetooth liitännällä, äänenvoimakkuuden säätö

Astetta parempi äänenlaatu ja monipuoliset kytkentämahdollisuudet – se on Tangent DAC II. Tämä d/a muunnin äänenvoimakkuuden säätimellä, tarjoaa huippuluokan äänentoiston ja avaa uuden tason musiikin kuunteluun.

Tangent DAC II:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota sen kytkentämahdollisuuksiin. Voit nauttia laitteen tarjoamasta upeasta äänenlaadusta missä tahansa ympäristössä. Siksi DAC II on varustettu monipuolisilla liitäntöillä, jotka mahdollistavat sen yhdistämisen televisioon, tietokoneeseen ja Bluetooth-laitteisiin.

Olipa sinulla sitten upea älytelevisio tai haluat parantaa tietokoneesi äänenlaatua, Tangent DAC II on täydellinen kumppani. Voit kytkeä sen helposti televisioosi ja nauttia elokuvista ja sarjoista uskomattoman tarkalla äänentoistolla. DAC II:n avulla jokainen ääni yksityiskohtineen tulee esiin selkeänä ja luonnollisena.

Tietokoneen äänentoistoon Tangent DAC II tarjoaa erinomaisen ratkaisun. USB liitännän kautta voit kuunnella musiikkia korkealaatuisena ilman häiriöitä ja signaalin heikentymistä. D/A-muunninpiiri, joka on käytössä DAC II:ssa, on huippuluokan Sabre ES9023 24-bit Stereo -piiri. Tämä takaa äänen huippulaadun ja erinomaisen toiston jokaisella nuotilla.

Bluetooth-yhteysmahdollisuus tuo vielä lisää joustavuutta. Voit kytkeä DAC II:n langattomasti Bluetoothin avulla älypuhelimeesi, tablettiisi tai muihin Bluetooth-laitteisiin. Näin voit helposti suoratoistaa suosikkikappaleitasi suoraan laitteestasi ja nauttia täydellisestä äänentoistosta missä tahansa oletkin.

Tangent DAC II D/A muunnin on suunniteltu vaativille musiikin ystäville, jotka haluavat kokea äänen uudella tavalla. Olitpa sitten intohimoinen elokuvien harrastaja, musiikin rakastaja tai tietokoneen äänentoiston parantaja, DAC II tarjoaa sinulle korkealaatuista ääntä ja vaikuttavan käyttökokemuksen.

Liitä monta äänilähdettä ja lisää äänenvoimakkuuden kaukosäädin nykyisiin aktiivikaiuttimiisi

DAC II Esivahvistimen avulla voit liittää monta digitaalista tai analogista laitetta tai lisätä langattoman Bluetooth äänitulon nykyisiin aktiivikaiuttimiisi tai vahvistimeesi. Esivahvistimen avulla voit myös säätää aktiivikaiuttimiesi äänenvoimakkuutta esivahvistimen omalla kaukosäätimellä.

Balansoitu XLR liitäntä

XLR Liitäntä mahdollistaa balansoidun liitäntätavan käyttämisen aktiivikaiuttimille tai päätevahvistimelle ja takaa näin häiriövapaan sekä puhtaan äänentoiston.

Huom. tähän vahvistimeen voidaan liittää aktiivikaiuttimet (sis. rakennetulla vahvistimella) tai olemassa oleva vahvistin.
Lue lisää
Sulje

Ominaisuudet

• Tulot: 2 x Optinen digitaalinen tulo, 1 x koaksiaalinen digitaalinen tulo, 1 x USB Audio tulo tietokoneelle
• Bluetooth V 5.0 AptX HD liitäntä
• Digitaalinen lähtö (optinen)
• Kuulokeliitäntä (6.3mm & 3.5mm, kuulokevahvistimella)
• Äänilähdöt: RCA balansoimaton & XLR balansoitu stereolähtö
• D/A Muunninpiiri Sabre ES9023 24 Bit 192 kHz DSD 64/128/256/512 Stereo Audio DAC
• Kaukosäädin
• Automaattinen heräte (kytkin, ON – kaikille äänilähteille)
• Taajuusvaste 20 Hz – 50 kHz

Tekniset tiedot

• Sisäänrakennettu verkkovirtalähde 100 – 240V
• Taajuusvaste 20Hz-50kHz
• Automaattinen virrankatkaisu
• W195 x D194 x H70 mm (ilman laitetassuja)
• Paino: 1.7kg

Tarvitsetko myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?