Canton GLE 90 AR Atmos Lattiakaiutin

Saatavuus: Varastossa

849,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton GLE 90 AR Atmos Lattiakaiutin

Uusin kehitysversio Cantonin “bestseller” kaiutinmallista! Teknisesti vakuuttava ja visuaalisesti vetoava uusi GLE mallisto sisältää huippuluokan kaiuttimia tunnistettavalla Canton laatusoundilla.

GLE 90AR Koostuu GLE 90 lattikaiuttimesta jota on laajennettu kaiuttimen päälle asennetulla Atmos kaiuttimella joka on sovitettu äänikuvallisesti täydellisesti yhteen pääkaiuttimen kanssa. Tämä kaiutinasetelma tekee siitä täydellisen valinnan niin stereomusiikkiin Dolby Atmos kotiteatteriäänentoistoon – Kaikki yhdestä kaiuttimesta!

Uudet titaaniset 192mm bassoelementit, 174mm erillinen midbasso ja 25mm alu-mangaani kalottidiskantit mahdollistavat erittäin laajan taajuustoiston jopa 40kHz asti.

 

Tuotetiedot
Canton GLE 90 AR Atmos Lattiakaiutin

Puoleensavetävä ja viehättävä. GLE-sarja on yksi myydyimmistä kaiutinsarjoista Euroopassa.

Eikä turhaan… sillä ulkoisesti kaiuttimet houkuttelevat kahdella trendikkäällä päävärivaihtoehdollaan, joita ovat musta ja valkoinen. Lisäksi nerokkaasti välilevyin eroteltu kotelorakenne mahdollistaa akustisesti jämäkän ja dynaamisen alustan elementeille. Taaksepäin suunnattu bassorefleksiaukko takaa toiston ilman matalien taajuuksien häiriöitä. Kotelorakenne mahdollistaa myös tarkasti erittelevän jakosuodintekniikan.

Uudistettu titaaninen kalvomateriaali

Uusi GLE-sarja käyttää titaanikartioisia keskiääni ja bassoelementtejä.

Uudistetut kaapeliterminaalit

Laadukkaat kullatut ruuviliittimet, joissa on liitäntämahdollisuus jopa 10 mm² kaapelille, tarjoavat maksimaalisen johtavuuden ja takaavat vakaan signaalin pidemmillekkin asennus etäisyyksille.

Magneettikiinnitteinen ovaalinmuotoinen etuverkko

GLE-sarjan tyylikkäät ja ajattomat ovaalinmuotoiset etuverkot antavat oivallisen suojan elementeille ja tarttuvat etulevyyn helposti magneettikiinnityksen avulla, sulautuen jokaiseen moderniin sisustusratkaisuun.

Joustavat kaiuttimet kotiteatteriin

Laajan kotiteattereille suunnatun kaiutinvalikoiman avulla voidaan luoda joustava kotiteatterimaailma mihin tahansa huonetilaan. Olipa kyseessä sitten (GLE 90 AR) integroitu Dolby Atmos® lattiakaiutin tai AR 4 lisäkaiutin, ovat mahdollisuudet monipuoliset ja joustavat.

Yhteensopiva Power Sub subwooferien kanssa

Uusi Power Sub subwoofer-mallisto on suuniteltu erityisesti uudistetulle GLE-sarjalle. Power Sub -sarjan subwooferit tuottavat lisäpainetta ja tehoa matalien taajuuksien alueella. Malleja on saatavana kolmessa eri koossa: Power Sub 12, PowerSub 10 ja Power Sub 8.

Tässä kaiutinmallistossa yhdistyy tinkimättömän tarkka Saksalainen insinöörityö sekä silmiä hivelevän kaunis design!
Lue lisää
Sulje

Teknologia: Parempi kuin koskaan

Parhaan äänen tavoittelu tarkoittaa paljon kovaa työtä ja uusimman tekniikan käyttöä. GLE-kaiuttimet hyötyvät kaiutinkehitystyön jatkuvasta edistymisestä sekä visuaalisesti että teknisesti.

Ensinnäkin haluaisimme mainita erinomaiset titaanielementit, jotka on sisällytetty nykyiseen GLE-sarjaan.

Alumiini-mangaani-diskanttijärjestelmämme, jossa on 25 mm: n kalottidiskanttielementti, tarjoaa GLE 90AR: lle hienon ja tarkan korkeäänien toiston ja erittäin yksityiskohtaisen äänen, äänikuvaltaan kaiutin onkin aikuisempi ja kokeiltu.

Kiitos erillisen 174mm:n titaanikartioisen midbassoelementin, kaiutin pystyy taipumaan monenlaiseen äänentoistotarpeeseen säilyttäen äänentoiston puhtaana myös akustisesti tärkeällä mid taajuusalueella. Lisäksi sen kaksi 192mm erillistä bassoelementtiä jotka on asennettu reilun kokoiseen bassorefleksikoteloon, pystyy toistamaan kaikkein alimmatkin taajuudet poikkeuksellisen tarkasti ja kontrolloidusti.

Erillisten bassojen ja midbassoelementin ansiosta GLE 90AR on hämmästyttävän notkea kaiutin ja se loistaa dynamiikassa, ylivertaisella tarkkuudella ja vertaansa vailla olevalla äänen tasapainolla.

GLE 90AR -lattiakaiutin tuottaa jopa 40 000 hz asti ulottuvan toiston – tarkasti lasketun ja optimaalisen muotoisen ääniaalto-ohjaimensa ansiosta, ihanteellisella äänisäteilyllä jopa kaiuttimien sivuille.

GLE_90_AR_2_1012x588

Huomaamaton viimeistely – voimakas äänentoisto

Neutraalisti muotoillut 3-tie ​​GLE 90AR lattiakaiuttimet ovat silti sopusuhtaisen kokoiset eikä vie kovasti lattiatilaa ja sulautuvat hyvin muuhun sisustukseen. Houkuttelevan valkoinen tai musta kaiutinkotelon mattaviimeistely.

Nykyisen GLE-sarjan koristeelliset piirteet ovat mustat kangaspeitteet, jotka on kiinnitetty magneettisesti etulevyyn.

Ne ovat kulmiltaan pyöristettyjä antaen näille pienikokoisille kaiuttimille viehättävän ilmeen. Sopusuhtaisen mittaiset kaiuttimet ovat vain 21 senttimetriä leveät, 117 senttimetriä korkeat ja 31 senttimetriä syvät GLE 90AR kaiuttimet painaa hieman n. 22kg per kappale.

Nämä Dolby Atmos valmiuden sisältävät kaiuttimet pysyvät tukevasti paikallaan kiitos sen pohjaan integroidun neljän tassun.

GLE_90_AR_3_1012x588

Ihanteellinen yhdistelmä

Voit yhdistää 3-tie GLE 90AR -lattiakaiuttimet muihin GLE-sarjan malleihin ja luoda tehokkaan, vaikuttavan monikanavaisen kotiteatterijärjestelmän.

Voit esimerkiksi käyttää GLE 90:tä pääkaiuttimena, yhdistää sen keskikaiuttimeen GLE 50 ja lisätä pari GLE 30-surround-kaiutinta.

Täydellinen match GLE sarjan kaiuttimien kanssa on Canton Power Sub 12 -subwoofer joka ottaa haltuunsa järjestelmän aktiivisen matalataajuisen osan ja varmistaa tehokkaan bassotoiston kotiteatterissasi.

Tarpeistasi ja mieltymyksistäsi riippuen voit myös koota oman henkilökohtaisen unelma kotiteatterisi suuresta GLE-tuotevalikoimastasi ja kokea absoluuttisen nautinnollisen 3D elokuvaelämyksen neljän seinän sisällä.

Liitä kaiuttimesi älykkääseen ja ultrakompaktiin Smart Amp 5.1 kotiteatterivahvistimeen ja astu musiikin suoratoiston langattomaan maailmaan.

Se korvaa vaivattomasti perinteisen AV-vastaanottimesi ja tarjoaa vertaansa vailla olevat yhdistelmät ja liitännät – parhaalla äänellä ja pienillä mitoilla.

Tekniset tiedot

Tyyppi: Kompakti lattiakaiutin Dolby Atmos valmiudella
Suunnitteluperiaate: Pääkaiutin 3-Tie bassorefleksi, Ylä-äänikaiutin 2-Tie suljettu
Virrankäsittely: Pääkaiutin 150/320 wattia, Ylä-äänikaiutin 60/100 wattia
Taajuusvaste: Pääkaiutin 20… 40 000 Hz, Ylä-äänikaiutin 50…30 000Hz
Jakotaajuus: Pääkaiutin 300/3.200 Hz, Ylä-äänikaiutin 3.200 Hz
Bassokaiutin: 2 x 192 mm (7,6 ”), titaani (Wave surround), Ylä-äänikaiutin 1 x 154 mm (6,1 ”), titaani (Wave surround)
Midbassokaiutin: Pääkaiutin 1 x 174 mm (6,8 ”), titaani (Wave surround)
Diskanttielementti: Pääkaiutin 1 x 25 mm (1 ”), alumiini-mangaani, Ylä-äänikaiutin 1 x 25 mm (1 ”), alumiini-mangaani
Nimellinen impedanssi: 4 … 8 ohmia
Mitat (L x K x S): 21 x 117 x 30 cm
Paino: 22 kg

Pakkauksen sisältö

Canton GLE 90 AR (pari)
Kangasgrilli (musta)