Bowers & Wilkins HTM72 S3 Keskikaiutin

Saatavuus: Varastossa

1 199,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bowers & Wilkins HTM72 S3 Keskikaiutin

HTM72 S3 700-sarjan kompaktimpi keskikaiutin. Siinä on Carbon Dome kalottidiskantti ja kaksois Continuum kartioiset mid/bassoelementit.

Se on täydellinen valinta 704 S3, 706 S3 ja 707 S3 kaiuttimien keskikanavaksi. Ensiluokkaisen erotteleva ja selkeä äänentoisto syventää kotiteatterielämystä.

Tuotetiedot
Bowers & Wilkins HTM72 S3 Keskikaiutin

Bowers & Wilkins HTM72 S3 keskikaiuttimen tilaasäästävä suunnittelu tekee siitä helpon sovittaa pieniin tiloihin. Kiitos Carbon Dome -diskantille ja Continuum-kartioiselle keskiääni-bassolle, tämä erinomainen kaiutin todistaa, että koko voi usein olla harhaanjohtavaa.

Tarkemmat yksityiskohdat - Carbon Dome -diskantti on suunniteltu erityisesti 700-sarjaa varten. Se tarjoaa dramaattisen parannuksen alumiiniseen kaksoisdome-diskanttiin verrattuna, nostamalla taajuustoiston 47 kHz asti, tarjoten yksityiskohtaisempaa äänentoistoa.

Todella uskomaton ääni- Continuum-kartion komposiittirakenne välttää äkilliset käyttäytymisen muutokset, jotka voivat vaikuttaa perinteisen kaiutinelementin suorituskykyyn. Tulos on avoimempi, neutraali suorituskyky, joka toistaa äänet ja soittimet tarkasti ja läpinäkyvästi.

• Mahtavuuden innoittamana - Erilliset kaiutinyksikköpohjat on ammennettu 800-sarjan Diamond kaiuttimista ja vähentävät merkittävästi kotelon värittymistä, varmistaen puhtaamman ja immersiivisemmän äänentoiston.

 

Saatavilla olevat värivaihtoehdot: Mokka, Kiilto-musta, Satiini valkoinen 

 

 
Lue lisää
Sulje

Juhlista äänen selkeyttä

HTM72 S3 on riittävän voimakas yhdistettäväksi 704 S3, 706 S3 ja 707 S3 kaiuttimien keskikanavaksi. Se tuo kotiteatterikokemukseesi enemmän todentuntuisuutta ja tarkkuutta.

 

Terävämmät yksityiskohdat

Carbon Dome diskantit on tarkoituksenmukaisesti suunniteltu 700-sarjan kaiuttimiin. Se parantaa dramaattisesti alumiinisen kalottidiskantin sointia ja nostaa äänen huippuyksityiskohdat jopa 47kHz:iin yksityiskohtaisempaa ääntä ja yksityiskohtia varten.

 

Todella mahtava sointi

Kiitos sen komposiittirakenteen, Continuum kartio estää ylimääräisten värinöiden syntymisen kartion päällä, tuottaen avoimemman ja neutraalimman suorituskyvyn.

Tekniset tiedot

Tyyppi: Keskikaiutin
Tekninen periaate: 2-tie bassorefleksi
Suositeltu teho: 30 – 120 Wattia 8Ω kuormaan
Taajuusvaste: 70Hz – 28kHz ±3dB
Diskantti: 1 x 25 mm (1″), carbon dome kalotti
Midbasso kaiutin: 2 x 130 mm (5″), Continuum kartio
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia (min. 4.3 ohm)
Herkkyys: 87dB (2.83Vrms @ 1m)

Mitat,mm: (L x K x S):
Korkeus, 165mm (vain kotelo)
Leveys 477mm (vain kotelo)
Syvyys, 266mm (vain kotelo), 302mm (sis. suojaverkko & liittimet)

Paino: 9.6 kg / per kaiutin

Takuu 5 vuotta