Bowers & Wilkins 805 D4 Jalustakaiuttimet

Saatavuus: Varastossa

5 000,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bowers & Wilkins 805 D4 Jalustakaiuttimet

805 D4 jalustakaiutin on 800-sarjan Diamond-sarjan pienikokoisin malli, mutta se on silti täynnä edistyksellistä teknologiaa, mukaan lukien Diamond dome -diskantti.

Yksi Bowers & Wilkinsin merkittävimmistä saavutuksista viimeisen kahden vuosikymmenen aikana, erittäin jäykkä, erittäin tarkka Diamond dome -diskanttikaiutin on täydellinen yhdistelmä pienestä massasta, poikkeuksellisesta jäykkyydestä ja erinomaisesta tarkkuudesta. 15 vuotta sen käyttöönoton jälkeen B&W käyttää edelleen tätä diskanttia parhaissa kaiuttimissaan.

Tuotetiedot
Bowers & Wilkins 805 D4 Jalustakaiuttimet

B&W 805 D4 jalustakaiutin on pienin malli 800-sarjan Diamond™ -valikoimassa, mutta se on silti täynnä edistyneitä teknologioita, mukaan lukien Diamond-kupolidiskantti ja kiinteä runko diskantti-kannessa.

  • Teline(et) myydään erikseen


Pieni timantti

805 D4 saattaa olla pienempi kuin sen lattiamalliset sisaruksensa, mutta se ei ole kevyt: sen kauniisti rakennettu Reverse-Wrap -kotelo, jäykät alumiiniset bassokotelot ja 165 mm (6,5 tuumaa) Continuum™ keski-bassokartio antavat sille poikkeuksellisen basson laajennuksen ja mittakaavan suhteellisen kompaktiksi kaiuttimeksi.

Timanttikupolidiskantti

Yksi merkittävimmistä saavutuksistamme viimeisten kahden vuosikymmenen aikana, äärimmäisen jäykkä, äärimmäisen tarkka timanttikupolitwiitta on täydellinen yhdistelmä matalaa massaa, poikkeuksellista jäykkyyttä ja erinomaista tarkkuutta. 15 vuotta sen esittelyn jälkeen emme ole löytäneet parempaa twiitta-kupoliteknologiaa.

Kiinteä runko diskantti-kannessa

Uusimmassa kiinteä runko diskantti-kannessa on pidennetty muoto ja pidempi putkikuormitusjärjestelmä, joka tuottaa vielä vapaamman ja avoimemman äänen korkeilla taajuuksilla. Huolellisesti eristetty kotelo on jyrsitty yhdestä massiivisesta alumiinilohkosta paremman resonanssin vastustamiseksi.

Takapuolelle sijoitettu jakosuodin

805 D4:n uusi kotelon käänteinen kääriminen mahdollistaa herkkien jakosuodinosien sijoittamisen omalle, omistetulle tilalleen kotelon sisällä, mikä on merkittävä etu sekä suorituskyvylle että huollettavuudelle. Olemme myös päivittäneet kaiutinliittimet.

Mene suuremmaksi

Miksi siirtyä 805 D4:stä 804 D4:ään? Ensinnäkin, 804 D4 on kolmitiekaiutin, jossa on kaksi 165 mm (6,5 tuumaa) Aerofoil™ bassokartiota - ja siitä on valtavat hyödyt sen tehossa ja mittakaavassa. Toiseksi, kolmitiekaiuttimena siihen sisältyy omistettu keskialueen kartio, joten äänet ja muut yksityiskohdat kuulostavat tarkemmilta.
Lue lisää
Sulje

Timanttikupolidiskantti
Kiinteä runko disantti-kannessa
Continuum™ kartio basso/keski
Vastaääniliitin
Matrix™
Flowport

Kuvaus
2-tie ventiloitu rakenne

Kaiutinelementit
1x ø25mm (1 tuuma) timanttikupolinen diskanttielementti
1x ø165mm (6,5 tuuma) Continuum kartio basso keskialueelle

Taajuusalue
34Hz – 35kHz

Taajuusvaste
42Hz – 28kHz (+/-3dB referenssiakselilla)

Herkkyys
88dB (akselilla 2.83Vrms 1 metrissä)

Harmoninen särö
2. ja 3. harmoniset (90dB, 1m akselilla)
<1% 90Hz – 20kHz
<0.3% 120Hz – 20kHz

Nimellisimpedanssi
8Ω (minimi 4.6Ω)

Suositeltu vahvistinteho
50W – 120W 8Ω kuormaan, ilman säröä

Suurin suositeltu kaapelin impedanssi
0.1Ω

Mitat
Korkeus: 440mm
Leveys: 240mm
Syvyys: 373mm

Paino
15.55kg

Viimeistelyt
Kaappi:
Kiiltävä musta, valkoinen, Satin Rosenut, Satin Walnut

Kangasverkko:
Musta, harmaa, musta, harmaa