Bowers & Wilkins 802 D4 Lattiakaiutin

Saatavuus: Toimitusmyyntinä

15 500,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bowers & Wilkins 802 D4 Lattiakaiutin

802D4 on aivan erityinen kaiutin, jossa on jännittävä yhdistelmä suorituskykyä ja tyyliä, jota muiden kaiuttimien on vaikea jäljitellä.

Lippulaiva 801 D4:n kanssa samankaltaisiin mittasuhteisiin rakennettu 802D4 tarjoaa suuren osan sisaruksensa suorituskyvystä, mukaan lukien saman Turbine Head -kotelon keskialueen elementille, mutta on kaiken kaikkiaan edullisempi.

Täysin alumiininen Turbine Head sisältää Continuum™-keskialueen kartion jäykässä ja vaimennetussa kotelossa ei-toivottujen resonanssien eliminoimiseksi. Samalla se on irrotettu sekä bassokotelosta että diskanttikaiuttimen rungosta. Lopputulos? Realistisin keskiäänentoisto tähän mennessä.

Tuotetiedot
Bowers & Wilkins 802 D4 Lattiakaiutin

Turbine Head
Kuule ääni, älä koteloa. Alumiininen Turbine Head -keskuskotelo on poikkeuksellisen jäykkä ja inertti kotelo tärkeälle keskialueen kartiolle, joka on huolellisesti vaimennettu välttääkseen ei-toivottuja resonansseja ja se on irrotettu sekä bassokotelosta että diskantin rungosta. Tulos? Tähän mennessä realistisin keskialueen ääni.

Diamond Dome -diskantti
Yksi merkittävimmistä saavutuksistamme viimeisten kahden vuosikymmenen aikana, erittäin jäykkä, äärimmäisen tarkka Diamond Dome -diskantti. Täydellinen yhdistelmä vähäistä massaa, poikkeuksellista jäykkyyttä ja erinomaista tarkkuutta. 15 vuotta sen esittelystä emme ole löytäneet parempaa diskanttikupolitekniikkaa.

Solid Body -diskantti
Uusin versio ikonisesta Solid Body -diskantista kaiuttimen päällä olevasta kotelosta. Se on pidentynyt muodoltaan, ja siinä on pidempi putkikuormitusjärjestelmä, joka tuottaa vielä vapaamman ja avoimemman äänen korkeilla taajuuksilla. Kuten aiemmin, huolellisesti kotelorakenteesta irrotettu runko on jyrsitty yhdestä massiivisesta alumiinilohkosta paremman resonanssinvastustuksen saavuttamiseksi.

Käänteinen kotelorakenne
Sen sijaan että kaiuttimessa olisi tasainen etupinta ja kaareva takapuoli, kotelot muodostuvat yhdestä jatkuvasta kaaresta, joka on kiinnitetty yhteen massiivisen alumiinirungon avulla. Vähemmän liitoksia tekee rakenteesta jäykemmän ja inertimman, ja kaareva etupaneeli tarkoittaa vähemmän bafflingia ajurien ympärillä. Äänenvaimennus paranee, ja kaapin heijastus vähenee.

Runkorakenne
Runkoelementit kiinnitetään toisiinsa lukittuvia paneleja vahvistamaan kaiuttimen koteloseiniä kaikissa suunnissa sisäisesti, vähentäen resonanssia ja luoden uskottavamman äänimaiseman. Jokainen uuden 800-sarjan Diamond-malli hyötyy päivitetystä Matriisimuotoilusta, joka yhdistää massiivisen vanerirakenteen alumiinivahvistukseen.

Biomimeettinen jousitus
Joskus suuren eron tekeminen vaatii epätavallista ajattelua. Vuosikymmenien ajan emme uskoneet, että mikään voisi parantaa kuuluisien keltaisten aramidikuituisten keskialuekartioittemme ääntä, mutta lopulta Continuum-kartioteknologiamme muutti mielipiteemme. Nyt olemme kääntäneet huomiomme toiseen tärkeään elementtiin kaiuttimen kartiossa: kangassaranaan.

Kaikki uusi Biomimeettinen jousitus vallankumouksellistaa keskialueen kartion suorituskyvyn vähentämällä merkittävästi ei-toivottua ilmanpainetta ja värittymistä, jonka perinteinen kangassarana voi aiheuttaa. Tulos? Keskiäänen läpinäkyvyys, jota et uskoisi mahdolliseksi.

Continuum-kartio
Komposiittirakenteensa ansiosta Continuum-kartio välttää äkilliset muutokset käyttäytymisessä, jotka voivat heikentää perinteisen elementin suorituskykyä. Tulos on avoimempi, neutraalimpi suorituskyky, joka toistaa äänet ja soittimet tarkasti ja läpinäkyvästi.
Aerofoil™ bassokartio
Aerofoil-bassokartioteknologiamme pysyy erinomaisena ratkaisuna matalan massan ja suuren jäykkyyden yhdistämiseen bassokartioissa, sen hiilikuitupinnan ja muuttuvaprofiilisen vaahtoytimen ansiosta. Nyt olemme lisänneet vaahtoisen Anti-Resonance Plug -vaimentimen alhaisempaa vääristymää ja vieläkin puhtaampaa bassoa varten.

Irrotettu keskialueen kokoonpano

Kuten uuden sarjan lattiakaiutinveljensä, myös 802 D4:llä on oma keskialueen kartio, jossa käytetään kolmea keskeistä Bowers & Wilkins -teknologiaa: Continuum™ -kartio, Biomimetic Suspension ja keskialueen irrotus, jälkimmäinen varmistaen mahdollisimman vähäisen häiriön kaiuttimen bassoelementtien toiminnasta.

Alumiininen ylälevy

Jokaisessa uuden 800-sarjan Diamond-malliston stereomallissa on merkittävästi päivitetty kotelosuunnittelu, jossa on täysin uusi alumiininen yläosa entistä suuremmalla jäykkyydellä. Sama suunnittelu tarjoaa täydellisen asennuspisteen kaikille uusille Leather by Connolly -kotelon yksityiskohdille, ylellisellä mustalla nahalla tummille kotelomateriaaleille ja vaaleanharmaalla vaaleille viimeistelyille.

Taajuusjakosuodin

Kaikki uuden 800-sarjan Diamond-malliston stereomallit käyttävät nyt taakse asennettuja jakosuodinmalleja, jotka on kiinnitetty jäykkään alumiinirakenteeseen. Tämä eristää herkät kondensaattorit kotelon ilmanpaineen ei-toivotuista vaikutuksista ja toimii erittäin tehokkaana lämpösiilona optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi käytön aikana.

Leather by Connolly

Jokaisen stereomallin yläosassa on alumiininen ylälevy, joka on päällystetty täysin uudella Leather by Connolly -viimeistelyllä. Conolly on ylellistä läpivärjättyä aitoa nahkaa.  Musta nahka mustan ja ruuspuun yhteydessä. Harmaa nahka valkoisen ja pähkinäpuun yhteydessä.

Yksi parhaista

802 D4 on erityinen kaiutin omassa luokassaan, jossa on jännittävä yhdistelmä suorituskykyä ja tyyliä, jota muiden kaiuttimien on vaikea jäljitellä. Itse asiassa vain yksi malli valikoimastamme voi voittaa sen - lippulaivamalli 801 D4, jossa on 250 mm (10 tuuman) bassokartiot massiivisemmassa matalataajuuskotelossa.Lue lisää
Sulje

Timanttikartio diskantit
Kiinteä diskanttirunko kaiuttimen päällä
Continuum™-kartio FST
Vaimennus-tulppa
Biomimetiikkaan perustuva ripustus
Turbine™-pää
Matriisi™
Aerofoil™-kartio matalaäänisille yksiköille
Flowport

Kuvaus
3-tie ventiloitu koteorakenne

Elementit

1x ø25mm (1 tuuman) timanttikupoli korkeille taajuuksille
1x ø150mm (6 tuuman) Continuum-kartio FST keskitaajuuksille
2x ø200mm (8 tuuman) Aerofoil-kartio matalille taajuuksille

Taajuusalue 14Hz – 35kHz

Taajuusvaste 17Hz – 28kHz (+/-3dB referenssiakselilta)

Herkkyys 90dB (akselilla 2.83Vrms, 1m etäisyydellä)

Harmoninen särö 2. ja 3. harmoniset (90dB, 1m akselilla) <1% 70Hz – 20kHz <0.3% 100Hz – 20kHz

Nimellisimpedanssi 8Ω (vähintään 3.0Ω)

Suositeltu vahvistinteho 50W – 500W 8Ω vastukselle ohjelmaa rajoittamattomana

Suurin suositeltava kaapelivastus 0.1Ω

Mitat
Korkeus: 1218mm
Leveys: 413mm
Syvyys: 602mm

Nettopaino 88.10kg

Viimeistelyt Kotelo: Kiiltävä musta, Valkoinen Kiiltävä, ruusupuu Mattapintainen saksanpähkinäpuu

Ritilä: Musta / Harmaa