Bowers & Wilkins 801 D4 Lattiakaiutin

Saatavuus: Toimitusmyyntinä

21 000,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bowers & Wilkins 801 D4 Lattiakaiutin

Kaikilla uusilla 800-sarjan Diamond™-tekniikoilla varustettuna referenssilaatuinen 801 D4 on välitön ikoni.

Innovaatio. 801 D4 on sen määrittelemä. Jokaisessa inkarnaatiossaan vuosikymmenten aikana 801 on aina ollut edistyksellisin kaiutin, jonka tiedämme kyseisellä hetkellä, uusimman teknologian ja omaperäisimmän ajattelun esittely. Ei ihme, että siitä on tullut ikoni.

Matrix-rakenne käyttää lukittuvia paneeleja vahvistamaan kaiuttimen seiniä kaikkiin suuntiin, vähentäen resonanssia ja luoden uskottavamman äänimaailman. 801 D4:n Matrix-rakenne on tähän mennessä paras, ja se on päivitetty laajalla alumiinituella vahvistamaan tärkeimpiä jännityskohtia.

Täysin alumiininen Turbine Head sisältää Continuum™-keskialueen kartion jäykässä ja vaimennetussa kotelossa ei-toivottujen resonanssien eliminoimiseksi. Samalla se on irrotettu sekä bassokotelosta että diskanttikaiuttimen rungosta. Lopputulos? Realistisin keskiäänentoisto tähän mennessä.

Tuotetiedot
Bowers & Wilkins 801 D4 LattiakaiutinKaiutin, joka asettaa standardin, johon muita huippuluokan kaiuttimia tullaan vertaamaan  vuosien varrella. Varustettu  kaikella uudella teknologialla, jonka 800-sarjan Diamond tarjoaa, referenssinä 801 D4 merkitsee myös paluuta portfoliomme yhteen ikonisimmista mallinimistä.

40 vuotta huippuosaamista ja innovaatioita.
801 D4 määritellään sillä. Jokaisessa sen inkarnaatiossa vuosikymmenten aikana 801 on aina ollut edistynein kaiutin, jonka tiedämme tehdä juuri sillä hetkellä, näyteikkuna kaikille uusille teknologioillemme ja omaperäisimmille ajatuksillemme. Ei ihme, että siitä on tullut ikoni.

Turbine Head
Kuule ääni, älä koteloa. Alumiininen Turbine Head -keskuskotelo on poikkeuksellisen jäykkä ja inertti kotelo tärkeälle keskialueen kartiolle, joka on huolellisesti vaimennettu välttääkseen ei-toivottuja resonansseja ja se on irrotettu sekä bassokotelosta että diskantin rungosta. Tulos? Tähän mennessä realistisin keskialueen ääni.

Diamond Dome -diskantti
Yksi merkittävimmistä saavutuksistamme viimeisten kahden vuosikymmenen aikana, erittäin jäykkä, äärimmäisen tarkka Diamond Dome -diskantti. Täydellinen yhdistelmä vähäistä massaa, poikkeuksellista jäykkyyttä ja erinomaista tarkkuutta. 15 vuotta sen esittelystä emme ole löytäneet parempaa diskanttikupolitekniikkaa.

Solid Body -diskantti
Uusin versio ikonisesta Solid Body -diskantista kaiuttimen päällä olevasta kotelosta. Se on pidentynyt muodoltaan, ja siinä on pidempi putkikuormitusjärjestelmä, joka tuottaa vielä vapaamman ja avoimemman äänen korkeilla taajuuksilla. Kuten aiemmin, huolellisesti kotelorakenteesta irrotettu runko on jyrsitty yhdestä massiivisesta alumiinilohkosta paremman resonanssinvastustuksen saavuttamiseksi.

Käänteinen kotelorakenne
Sen sijaan että kaiuttimessa olisi tasainen etupinta ja kaareva takapuoli, kotelot muodostuvat yhdestä jatkuvasta kaaresta, joka on kiinnitetty yhteen massiivisen alumiinirungon avulla. Vähemmän liitoksia tekee rakenteesta jäykemmän ja inertimman, ja kaareva etupaneeli tarkoittaa vähemmän bafflingia ajurien ympärillä. Äänenvaimennus paranee, ja kaapin heijastus vähenee.

Runkorakenne
Runkoelementit kiinnitetään toisiinsa lukittuvia paneleja vahvistamaan kaiuttimen koteloseiniä kaikissa suunnissa sisäisesti, vähentäen resonanssia ja luoden uskottavamman äänimaiseman. Jokainen uuden 800-sarjan Diamond-malli hyötyy päivitetystä Matriisimuotoilusta, joka yhdistää massiivisen vanerirakenteen alumiinivahvistukseen.

Biomimeettinen jousitus
Joskus suuren eron tekeminen vaatii epätavallista ajattelua. Vuosikymmenien ajan emme uskoneet, että mikään voisi parantaa kuuluisien keltaisten aramidikuituisten keskialuekartioittemme ääntä, mutta lopulta Continuum-kartioteknologiamme muutti mielipiteemme. Nyt olemme kääntäneet huomiomme toiseen tärkeään elementtiin kaiuttimen kartiossa: kangassaranaan.

Kaikki uusi Biomimeettinen jousitus vallankumouksellistaa keskialueen kartion suorituskyvyn vähentämällä merkittävästi ei-toivottua ilmanpainetta ja värittymistä, jonka perinteinen kangassarana voi aiheuttaa. Tulos? Keskiäänen läpinäkyvyys, jota et uskoisi mahdolliseksi.

Continuum-kartio
Komposiittirakenteensa ansiosta Continuum-kartio välttää äkilliset muutokset käyttäytymisessä, jotka voivat heikentää perinteisen elementin suorituskykyä. Tulos on avoimempi, neutraalimpi suorituskyky, joka toistaa äänet ja soittimet tarkasti ja läpinäkyvästi.

Aerofoil™ bassokartio
Aerofoil-bassokartioteknologiamme pysyy erinomaisena ratkaisuna matalan massan ja suuren jäykkyyden yhdistämiseen bassokartioissa, sen hiilikuitupinnan ja muuttuvaprofiilisen vaahtoytimen ansiosta. Nyt olemme lisänneet vaahtoisen Anti-Resonance Plug -vaimentimen alhaisempaa vääristymää ja vieläkin puhtaampaa bassoa varten.

Irrotettu keskialueen kokoonpano

Kuten uuden sarjan lattiakaiutinveljensä, myös 802 D4:llä on oma keskialueen kartio, jossa käytetään kolmea keskeistä Bowers & Wilkins -teknologiaa: Continuum™ -kartio, Biomimetic Suspension ja keskialueen irrotus, jälkimmäinen varmistaen mahdollisimman vähäisen häiriön kaiuttimen bassoelementtien toiminnasta.

Alumiininen ylälevy

Jokaisessa uuden 800-sarjan Diamond-malliston stereomallissa on merkittävästi päivitetty kotelosuunnittelu, jossa on täysin uusi alumiininen yläosa entistä suuremmalla jäykkyydellä. Sama suunnittelu tarjoaa täydellisen asennuspisteen kaikille uusille Leather by Connolly -kotelon yksityiskohdille, ylellisellä mustalla nahalla tummille kotelomateriaaleille ja vaaleanharmaalla vaaleille viimeistelyille.

Taajuusjakosuodin

Kaikki uuden 800-sarjan Diamond-malliston stereomallit käyttävät nyt taakse asennettuja jakosuodinmalleja, jotka on kiinnitetty jäykkään alumiinirakenteeseen. Tämä eristää herkät kondensaattorit kotelon ilmanpaineen ei-toivotuista vaikutuksista ja toimii erittäin tehokkaana lämpösiilona optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi käytön aikana.

Leather by Connolly

Jokaisen stereomallin yläosassa on alumiininen ylälevy, joka on päällystetty täysin uudella Leather by Connolly -viimeistelyllä. Conolly on ylellistä läpivärjättyä aitoa nahkaa.  Musta nahka mustan ja ruuspuun yhteydessä. Harmaa nahka valkoisen ja pähkinäpuun yhteydessä.

Lue lisää
Sulje

3-tie ventiloitu kotelorakenne

Elementit
1x ø25mm (1 tuuma) timanttidome-diskantti
1x ø150mm (6 tuuma) Continuum-kartioinen FST-keskialue
2x ø250mm (10 tuuma) Aerofoil-kartioiset bassoelementit

Tekniset ominaisuudet
Timanttidome-diskantti Solid Body -diskantti päällä Continuum-kartioinen FST Anti-Resonance -tulppa Biomimetic Suspension Turbine Head Matriisi Aerofoil-kartioiset bassoelementit Flowport

Taajuusalue 13 Hz – 35 kHz

Taajuusvaste (+/-3 dB referenssiakselilta) 15 Hz – 28 kHz

Herkkyys (akselilla 2.83Vrms 1 metrin etäisyydellä) 90 dB

Harmoninen särö 2. ja 3. harmoniset (90 dB, 1m akselilla) <1% 30 Hz – 20 kHz <0.3% 100 Hz – 20 kHz

Nimellisimpedanssi 8Ω (minimi 3.0Ω)

Suositeltu vahvistinteho 50W – 1000W 8Ω kuormaan ilman leikkausta

Maks. suositeltu kaapeloinnin impedanssi 0.1Ω

Mitat Korkeus: 1221 mm Leveys: 451 mm Syvyys: 600 mm

Nettopaino 100.60 kg

Viimeistelyt:

Kiiltävä musta kotelo, musta etusuojus
Satiini ruusupuu kotelo, musta etusuojus
Satiini pähkinäpuu kotelo, harmaa etusuojus
Valkoinen kotelo, harmaa etusuojus