Bowers & Wilkins 707 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet, valkoinen, kpl

Saatavuus: Varastossa

Alkuperäinen hinta oli: 750,00 €.Nykyinen hinta on: 599,00 €.


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bowers & Wilkins 707 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet, valkoinen, kpl

Pieni koko, mutta suuri ääni! Sijoita se hyllylle, tv tason päälle tai jalustalle ja voit nauttia poikkeuksellisen erottelukykyisestä äänentoistosta. Tämä mahtava Bowers & Wilkins 707 S3 kompakti kaiutin mahtuu helposti pieniin tiloihin.

Hyödynnä nyt B&W 700 S3 sarjan Special Offer ja astu mahtavan äänentoiston pariin, säästä nyt 20% ja osta nämä huippukaiuttimet hintaan 599€/kpl (svh. 750€/kpl).

Tuotetiedot
Bowers & Wilkins 707 S3 Jalusta/hyllykaiuttimet, valkoinen, kpl

Bowers & Wilkins 707 S3 -kaiuttimen tilaasäästävä suunnittelu tekee siitä helpon sovittaa pieniin tiloihin. Kiitos Carbon Dome -diskantille, Continuum-kartioiselle keskiääni-bassolle ja kaarevalle etulevylle, tämä erinomainen kaiutin todistaa, että koko voi usein olla harhaanjohtavaa.

 

Tarkemmat yksityiskohdat

Carbon Dome -diskantti on suunniteltu erityisesti 700-sarjaa varten. Se tarjoaa dramaattisen parannuksen alumiiniseen kaksoisdome-diskanttiin verrattuna, nostamalla taajuustoiston 47 kHz asti, tarjoten yksityiskohtaisempaa äänentoistoa. 

Todella uskomaton ääni

Continuum-kartion komposiittirakenne välttää äkilliset käyttäytymisen muutokset, jotka voivat vaikuttaa perinteisen kaiutinelementin suorituskykyyn. Tulos on avoimempi, neutraali suorituskyky, joka toistaa äänet ja soittimet tarkasti ja läpinäkyvästi. 

Mahtavuuden innoittamana

Uusi kaareva kotelon etupaneeli ja erilliset kaiutinyksikköpohjat on ammennettu 800-sarjan Diamond kaiuttimista ja vähentävät merkittävästi kotelon värittymistä, varmistaen puhtaamman ja immersiivisemmän äänentoiston.Ilmoitettu hinta per kpl, kaiutin myydään vain pareittain.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot: Mocha, Satiini Valkoinen, Kiilto-Musta 

 
Lue lisää
Sulje

Tervetuloa HiFi-elämyksen uuteen ulottuvuuteen Bowers & Wilkins 707 S3 kaiuttimella

Sinä joka olet aina etsinyt täydellistä ääntä, olemme noteeranneet intohimosi ja ymmärtäneet sen tarpeen, joka saa sinut syventymään musiikin maailmaan yhä enemmän, ja juuri siksi esittelemme sinulle Bowers & Wilkins 707 S3 -kaiuttimen – kompaktin kokoinen voimanpesä, joka tuo musiikin elämääsi aivan uudella tavalla.

 

Pieni koko, suuret mahdollisuudet

Bowers & Wilkins 707 S3 on suunniteltu hifiharrastajan unelmia varten. Nyt pienen kokoluokan ei tarvitse rajoittaa kuunteluasi. Tämä kaiutin saattaa näyttää vaatimattomalta kooltaan, mutta kiitos Carbon Dome -diskantin, Continuum-kartion ja kaarevan etulevyn, tämä kaiutin tarjoaa poikkeuksellisen äänenlaadun kompaktista kaiuttimesta. Pieni koko, suuri ääni – näin voisi kuvailla 707 S3:sta.

 

Carbon Dome -diskantti

Bowers & Wilkinsin Carbon Dome -diskantti on suunniteltu erityisesti 700-sarjalle. Se nostaa äänikuvan tarkkuuden uudelle tasolle, nostamalla taajuustoiston jopa 47 kHz asti. Jokainen nuotti toistuu selkeästi ja tarkasti, nostaen ihosi kananlihalle.

 

Continuum™ Kartio

Continuum-kartioinen basso/keskiääni takaa avoimen ja neutraalin suorituskyvyn, joka toistaa äänet ja soittimet yksityiskohtaisesti ja läpinäkyvästi. Lopputuloksen puhdas ja kuultava äänentoisto.

 

Kaareva etulevy

Kaiuttimen uusi kaareva etulevy ja erilliset kaiutinyksikköpohjat ovat innoitettu Bowers & Wilkinsin 800-sarjan Diamondista, ja ne vähentävät kotelon värittymistä merkittävästi. Tämä tarkoittaa puhdasta, immersiivistä ääntä.

 

Tee 700 S3 Kaiuttimesta omasi

Hifiharrastus on yksilöllistä, ja siksi voit muokata 707 S3 -kaiutinta omien tarpeidesi mukaan. Valitse kiiltävä musta, satiinivalkoinen tai mokka kotelopinta, ja valitse sopiva ritiläväri, joko musta tai harmaa (vain satiinivalkoiseen). Tämä kaiutin sulautuu tyylikkäästi osaksi kotiasi.

 

Tekniset Tiedot

Bowers & Wilkins 707 S3 on varustettu huippuluokan ominaisuuksilla, kuten erillinen Carbon Dome -diskantti, Continuum-kartio basso / keskiääni ja Flowport™ refleksiportti. Sen suositeltu vahvistinteho on 30W – 100W 8Ω:n kuormaan ilman säröä. Taajuusvaste on vaikuttava 45Hz – 33kHz, ja se tuottaa hämmästyttävän 84 dB SPL -herkkyyden.

 

Ole osana 700 S3 erikoistarjousta

Haluamme tehdä tästä hifihankinnasta mahdollisimman houkuttelevan sinulle. Siksi 700 S3 -kaiuttimeen sovelletaan 700-sarjan erikoistarjousta, joka antaa sinulle mahdollisuuden säästää peräti 20% suositushinnasta. Ota nyt askel kohti äänen täydellisyyttä ilman, että joudut tekemään kompromisseja.

 

Yhteenveto

Bowers & Wilkins 707 S3 on enemmän kuin pelkkä kaiutin. Se on intohimon ja musiikin yhdistelmä, se on äänen rakentamista ja äänen taikaa kotona. Tämä kaiutin tarjoaa sinulle mahdollisuuden uppoutua musiikin maailmaan syvemmin kuin koskaan ennen.

 

Lähde matkalle kohti täydellistä ääntä Bowers & Wilkins 707 S3 -kaiuttimen kanssa. Tartu erikoistarjoukseen ja tee äänentoistosta intohimosi.

Tekniset tiedot

Tyyppi: Kompakti kaiutin
Tekninen periaate: 2-tiebassorefleksi (mukana 2-osaiset kaiutintulpat)
Suositeltu teho: 30 – 100 Wattia 8Ω kuormaan
Basso/midbasso kaiutin: 1 x 130 mm (5″), Continuum basso/keskiääni kartio
Diskantti: 1 x 25 mm (1″), Carbon Dome kalotti
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia (min. 4 ohm)
Herkkyys: 84dB (2.83Vrms @ 1m)
Mitat (L x K x S, mm): 165  x 300 x 247 (287 mm sis. suojaverkot ja terminaalit)
Paino: 6.1kg / per kaiutin

Takuu 5 vuotta

Myydään vain pareittain