Bowers & Wilkins 703 S3 Lattiakaiutin, valkoinen, kpl

Saatavuus: Varastossa

Alkuperäinen hinta oli: 2 499,00 €.Nykyinen hinta on: 1 999,00 €.


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bowers & Wilkins (B&W) 703 S3 3-tie lattiakaiutin, valkoinen, kpl

Koe äänen uusi ulottuvuus Bowers & Wilkins 703 S3 -lattiakaiuttimen avulla. Väri: Valkoinen, upea satiiniviimeistely.

Palkittu Euroopan parhaana lattiakaiuttimena EISA 2023-2024. Syvä basso, tarkat yksityiskohdat ja elegantti muotoilu. Tuo studiotason äänentoisto kotiisi tänään!

Special Offer – Säästä 500€ / kpl  ja osta omasi hintaan 1999€ / kpl
(myydään vain pareittain)

Värit: Mocca (matta) Valkoinen (satiini)Musta (korkeakiilto)

Tuotetiedot
Bowers & Wilkins (B&W) 703 S3 3-tie lattiakaiutin, valkoinen, kpl (satiiniviimeistely)


Uutta 700 sarjaa määrittelee eleganssi ja suorituskyky. 700 Sarjan kaiuttimissa hyödynnetään B&W:n lippulaivamallia, 800 Series Diamondia varten kehitettyjä teknologisia innovaatioita. Saatavilla on kahdeksan eri mallia, joten jokaiseen kotiin löytyy sopiva kaiutin. Inspiraationa äänitysstudiot, suunniteltuna olohuoneisiin: 700-sarjan myötä studioäänentoisto tulee myös kotiin.

Lue tästä artikkelimme Bowers & Wilkins 703 S3 kaiuttimesta.

Korkea teknologia ja huippuäänenlaatu – Bowers & Wilkins 703 S3

Musiikin ystävät ja tinkimätöntä äänenlaatua arvostavat ovat varmasti kuulleet Bowers & Wilkinsin nimen. Heidän uusin mestariteoksensa, 703 S3, on täydellinen esimerkki yhtiön sitoutumisesta korkeaan äänenlaatuun ja huippuluokan tekniikkaan. Tässä artikkelissa pureudumme syvemmälle tähän lattiakaiuttimeen ja sen teknisiin hienouksiin.

EISA-palkittu lattiakaiutin

Puhuessaan 703 S3:sta ei voi olla mainitsematta sen ansaittua voittoa European Imaging and Sound Associationin (EISA) palkinnoissa vuonna 2023-2024 parhaana lattiakaiuttimena. Tämä palkinto kertoo paljon kaiuttimen ylivertaisuudesta ja sen tarjoamasta äänenlaadusta.

EISA Paras lattiakaiutin 2023-2024 Bowers & Wilkins 703 S3 - "Vaikuttava basso, yksityiskohtainen diskantti ja yhtenäinen äänimaailma ovat todiste Bowers & Wilkinsin kolmannen sukupolven 700-sarjan kehittämisessä hyödynnetystä suunnittelutaidosta, josta taas suuri osa on peräisin yrityksen huippuluokan 800 D4 -malleista. Eikä tämä voisi enempää päteä missään muualla kuin 703 S3:ssa, kapeassa lattiakaiuttimessa, joka nyt ensi kertaa on saanut päällensä diskantin yhdistettynä 165 millimetrin Aerofoil-bassoelementtiin ja 150 millimetrin Continuum-kartioiseen keskiääniseen. Tämä lattiamalli tarjoaa mukaansatempaavia ja tunnepitoisia kuunteluhetkiä ja tuo B&W:n huippusuorituskyvyn entistä paremmin saataville useammillekin musiikin ystäville. Uusi Mocha-värivaihtoehto klassisen valkoisen tai mustan lisäksi on niin ikään upea." Saatavilla olevat värit (täppää väriä lisätietoja varten)
Mocca (matta) - Valkoinen (satiini) - Musta (korkeakiilto)


Huom. ilmoitettu hinta per kpl. Kaiuttimet myydään vain pareittain.

Lue lisää
Sulje

Studioääni kotona

Bowers & Wilkinsin uusi 700-sarja on nyt vahvasti esillä, ja se ei ole sattumaa. Nämä kaiuttimet on suunniteltu tuomaan studioluokan äänentoisto suoraan olohuoneeseesi. Kaiutinsarja perustuu teknologioihin, jotka alun perin kehitettiin B&W:n lippulaivamallia, 800 Series Diamondia varten. 700-sarjassa on kahdeksan erilaista mallia, joten jokaiseen kotiin löytyy sopiva kaiutin. Se on elegantti ja suorituskykyinen kaiutin.

 

Korkeat taajuudet uudella tasolla

Katsoessasi 703 S3 kaiutinta, huomaat heti, että kyseessä on huippuluokan kaiutin. Siinä on ensimmäistä kertaa käytössä ikoninen Tweeter-on-Top -konfiguraatio yhdessä irrotettavan FST™ Continuum-kartioisen keskiäänialueen kaiuttimen kanssa. Tätä on tehostettu uudella Biomimetic Suspension -tekniikalla, joka tuo esiin äänimaailman hienoudet. Lisäksi siinä on kaksi Aerofoil Profile -bassoelementtiä, jotka takaavat syvän ja dynaamisen bassotoiston.

 

Yksityiskohdat huippuluokkaa

Carbon Dome -kalottidiskantti on suunniteltu erityisesti 700-sarjalle, ja se tarjoaa dramaattisen parannuksen perinteiseen alumiiniseen kaksoisdiskanttiin verrattuna. Se nostaa säröytymiskynnyksen peräti 47 kHz:iin, mikä takaa tarkan kuvan ja yksityiskohdat äänissä.

 

Äänen selkeys ja puhtaus

Keskiäänialueen kaiuttimien Continuum™-kartioinen rakenne mahdollistaa kaiutinelementin tarkemman kontrolloimisen. Tämä tarkoittaa avointa ja neutraalia ääntä, joka toistaa äänet ja soittimet tarkasti ja läpivalaisevasti.

 

Äänen tiedettä

Aerofoil™ Profile -bassokaiutinelementti on kehitetty käyttäen edistynyttä tietokonemallinnusta. Sen kartiomateriaalin muuttuva ainevahvuus tarjoaa jäykkyyttä ja vakautta juuri niissä kohdissa, missä niitä tarvitaan eniten. Lopputulos on syvä ja dynaaminen basso, joka täydentää täydellisesti kaiuttimen yleistä äänenlaatua.

Tekniset tiedot

Tyyppi: Lattiakaiutin
Tekninen periaate: 3-tiebassorefleksi
Suositeltu teho: 30 – 200 Wattia 8Ω kuormaan
Taajuusvaste: 46Hz – 28kHz ±3dB, 30Hz – 33kHz
Diskantti: 1 x 25 mm (1″), Carbon dome kalottidiskantti
Midbasso kaiutin: 1 x 150 mm (6″), Continuum FST elementti
Bassokaiutin: 2 x 165 mm (6.5″), Aerofoil bassokaiuttimet
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia (min. 3.1 ohm)
Herkkyys: 90dB (2.83Vrms @ 1m)

Mitat,mm: (L x K x S):
Korkeus, 1010mm (vain kotelo), 1117mm (sis. pohjalaatta)
Leveys 192mm (vain kotelo), 290mm (sis. pohjalaatta)
Syvyys, 316mm (vain kotelo), 353mm (sis. suojaverkko & liittimet), 372mm (sis. pohjalaatta)

Paino: 28.8 kg / per kaiutin

Takuu 5 vuotta

Myydään vain pareittain

Tarvitsetko myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?