Bowers & Wilkins 603 S3 Lattiakaiutin

Saatavuus: Varastossa

1 149,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Bowers & Wilkins 603 S3 Lattiakaiutin

Valtaisa äänielämys B&W 603 S3 Lattiakaiuttimilla! Uusi titaanidiskantti ja Continuum midbasso tarjoavat selkeyttä ja voimaa. Täydellinen valinta isoihin kuuntelutiloihin.

Nauti äänimaailman vivahteista ja elämyksellisestä musiikista kotona B&W 603 S3 -kaiuttimilla.

Lue artikkelimme uudesta Bowers & Wilkins 600 S3 kaiutinsarjasta.

Tuotetiedot
Bowers & Wilkins 603 S3 Lattiakaiutin

Yli miljoona kaiutinta myyneen 600 sarjan kahdeksas sukupolvi on täällä. B&W:n 600 S3 kaiutinsarja kokoaa yhteen vuosikymmenten äänentoistokehityksen osaamisen, tarjoten poikkeuksellista äänenlaatua ja suorituskykyä vaativille audiofiileille.

Uusi titaanidiskantti, uudistetulla rakenteella - Kaksinkertaisesti kaiuttimen muusta rakenteesta erotettu diskanttikaiutin. Diskantin kartion kiinnitys on erotettu muusta kaiuttimen rakenteesta ja diskantin takana olevaa kartiomaista putkea on pidennetty, tämä auttaa hallitsemaan diskantin takana syntyvien ääniaaltojen liikkumista ja vähentää ei-toivottuja heijastumia.

Tehokkaampi Continuum midbassoelementti - 700 S3 Kaiutinsarjan inspiroima tehokkaampi kaiutinelementti hyödyntää edelleen B&W:n kehittämää erityistä Continuum kartiota. Continuum kartio on suunniteltu olemaan erittäin jäykkä ja samalla kevyt. Tämä kaiutinteknologia parantaa äänen selkeyttä, tarkkuutta ja puhtautta keskialueen taajuuksilla, mikä on tärkeää esimerkiksi laulujen ja puheen toistossa.

Midbasso -ja diskanttikaiuttimien sovitusta parannettu - Midbassokaiuttimen kaiutinkaulukseen on luotu diskanttikaiuttimen muotoinen viistetty aukko, tämän ansiosta diskanttikaiutin voidaan sijoittaa fyysisesti lähemmäksi midbassokaiutinta. Tämä asettelu mahdollistaa paremman akustisen yhteensopivuuden ja integraation kahden kaiutinelementin välillä.

603 S3 on suurin kaiutin 600-sarjassa ja sopii erinomaisesti suurempiin huoneisiin ja kotiteattereihin. Se yhdistää uuden Titanium Dome -diskantin tarkkuuden ja selkeyden arvostetun Continuum -kartio FST keskiäänielementin kanssa.

Ilmoitettu hinta per kpl, kaiutin myydään vain pareittain.

Saatavilla olevat värivaihtoehdot: Valkoinen, Musta, Tammi/Valkoinen

Lue lisää
Sulje

Äänen juhlaa

Tilan täyttävä voima ja auktoriteetti saavutetaan kahden bassoelementin avulla, kun taas parannetut liittimet ja uudelleen mietitty kaiutinelementtien sijoittelu tekevät 603 S3:sta edistyksellisimmän lattiakaiuttimen, joka on useimman hifiharrastajan saavutettavissa.

 

 

Kerrostetut, kauniit yksityiskohdat

Uusi 600 S3 sarja esittelee upouuden titaanikalotti-diskanttikaiuttimen, joka yhdistää poikkeuksellisen tarkan äänenlaadun ja hienostuneen sekä tasaisen korkeiden äänien toiston. Lopputulos? Tarkka ja syvällinen kuva suosikkimusiikistasi.

Todella hämmästyttävä ääni

Uusi 600 S3 sarja esittelee uuden diskanttielementin suojaverkon, joka päästää äänen entistä paremmin läpi. Tämä teknologia on alun perin kehitetty kunnioitettuihin B&W Signature-malleihin. Yhdessä uuden titaanikalottidiskanttikaiuttimen kanssa, tarkkuus ja läsnäolo ovat erityisen luonnollisia.

 

Tarkkuus ja läpinäkyvyys

Kiitos komposiittirakenteensa, Continuum-kartio välttää äkilliset käyttäytymismuutokset, jotka voivat heikentää perinteisen kaiutinelementin suorituskykyä. 600 S3 Sarjan Continuum midbassoelementin avulla, voit kokea avoimemman ja neutraalimman äänikuvan. Lopputulos on tarkka ja läpivalaiseva äänimaisema.

 

Parannetut kaiutinterminaalit

600 S3 sarjan kaiutinterminaalit ovat peräisin äskettäin esitellystä 700-sarjasta. Niissä on parannettu liittimien sijoittelua ja näin saat selkeämmän signaalipolun vahvistimesi ja kaiuttimiesi väliin.

 

Tekniset tiedot

Tyyppi: Lattiakaiutin
Tekninen periaate: 3-tiebassorefleksi (mukana kaiutintulpat)
Suositeltu teho: 30 – 200 Wattia 8Ω kuormaan
Taajuusvaste: 46Hz – 28kHz ±3dB, -6dB 29Hz – 33kHz
Diskantti: 1 x 25 mm (1″), titaani kalotti
Midbasso kaiutin: 1 x 150 mm (6″), Continuum kartio
Bassokaiutin: 2 x 165 mm (6.5″), Paperikartioiset bassokaiuttimet
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia (min. 3 ohm)
Herkkyys: 90dB (2.83Vrms @ 1m)

Mitat,mm: (L x K x S):
Korkeus, 985mm (vain kotelo), 1020mm (sis. pohjalaatta)
Leveys 190mm (vain kotelo), 260mm (sis. pohjalaatta)
Syvyys, 340mm (vain kotelo), 368mm (sis. suojaverkko & liittimet), 402mm (sis. pohjalaatta)

Paino: 27.5 kg / per kaiutin

Takuu 5 vuotta

Myydään vain pareittain