audiolab 9000CDT CD / USB HDD Soitin

Saatavuus: Varastossa

1 149,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

audiolab 9000CDT CD / USB HDD Soitin

audiolab 9000CDT: Laadukas CD -ja USB soitin laatutietoisille hifiharrastajille.

Tarkka äänentoisto, monipuolisuus ja huippuluokan suorituskyky ovat tämän cd soittimen valtteja.

Laadukas cd lukukoneisto on eristetty tehokkaasti ylimääräisiltä värinöiltä ja sähkömagneettisilta häiriöiltä. Täydellinen äänentoisto kaikilta digitaalisilta medioilta, mukaan lukien cd levyt ja digitaalisten tiedostojen tuki USB HDD levyiltä.

Kokonaisuuden kruunaa iso ja laadukas 4.3″ värinäyttö, josta on selkeää ohjata helppokäyttöistä käyttöliittymää.

Tuotetiedot
audiolab 9000CDT CD / USB HDD Soitin

 

Korkealaatuinen ääni kohtaa modernin käyttöliittymän Audiolab 9000CDT -soittimessa. Tämä upea CD-siirrin ja USB-mediasoitin on suunniteltu nimenomaan vaativille hifikuuntelijoille, jotka arvostavat äänenlaatua ja omistavat laajan CD-kokoelman.

 

Audiolab 9000CDT:n ylivoimainen äänenlaatu erottuu selvästi suoratoistopalveluista, kuten Tidal ja Spotify. CD-soittimella saat nauttia musiikistasi korkearesoluutioisena ja täydellisen selkeänä ilman kompressiota tai laadun heikkenemistä. Tämä on todellista herkkua niille, jotka vaalivat musiikin puhtautta ja syvyyttä.

 

Laadukas mekanismi ja värinänvaimennus takaavat häiriöttömän toiston, ja USB-liitäntä mahdollistaa myös digitaalisen musiikin toiston monissa eri formaateissa. Laaja valikoima teknisiä ominaisuuksia ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tekevät 9000CDT:stä täydellisen valinnan hifi-harrastajille, jotka vaativat parasta sekä äänenlaadussa että käytettävyydessä. Tervetuloa nauttimaan musiikistasi uudella tasolla Audiolab 9000CDT:n kanssa.

 

Lue lisää
Sulje

audiolabin uusi 9000-sarja asettaa uuden standardin kotiaudioon hifiharrastajille.

9000CDT on CD:n toistoon omistautunut ohjelmalähde, joka sisältää huippuluokan mekanismin, joka on suunniteltu vastaamaan audiolabin suoritusfilosofian mukaisia alan standardeja. CD äänentoisto, puhdasta ääntä hakeville.

audiolabin CD-soittimet ovat tunnettuja ja palkittuja korkeasta laadustaan ja seuraavan sukupolven cd soitin 9000CDT jatkaa tätä maineikasta perinnettä. Se hyödyntää korkean tarkkuuden optista järjestelmää elektronisella puskurimuistilla tarkan ja saumattoman CD-toiston varmistamiseksi. Puskurimuisti vähentää levyjen lukemisongelmia, auttaen 9000CDT:tä toistamaan myös naarmuuntuneita ja vaurioituneita CD-levyjä, jotka saattavat olla lukukelvottomia perinteisillä mekanismeilla.

 

Eristys tärinästä

Jotta varmistettaisiin virheetön signaali cd soittimeen liitetystä DAC-laitteesta, 9000CDT:n koaksiaalilähtö ohjataan erillisestä linja-ajurista. Mestarikelloa ohjaa korkean tarkkuuden kristalloskillaattori, mahdollistaen koaksiaali- ja optisten liitäntöjen digitaalisen lähdön erittäin alhaisen jitterin (digitaalinen vääristymä) tason (jitter tarkoittaa digitaalista häiriötä).

9000CDT:n vähän kitkaa sisältävä latauskelkka, vankka alumiinipohja ja runko työskentelevät värähtelyjä vastaan, joita syntyy korkean kierrosluvun moottorin mekaniikan vuoksi. Lisäksi cd soittimen lukumekanismi on asennettu omaan sähkömagneettisesti suojattuun koteloonsa omalla virtalähteellä. Kaikki nämä tekijät edistävät esimerkillistä digitaalisen signaalin poimimista, samalla kun testattu runkovärinöiden vähentäminen parantaa suorituskykyä ja vaikutusta erillis hifilaitteistossa ja signaaliketjuissa.

 

Digitaaliset tiedostot kaikissa muodoissa

Luokkansa johtavan CD-toiston suunnittelun lisäksi 9000CDT tarjoaa myös digitaalisen musiikkitiedostojen yhteensopivuuden omalla USB-tyypin A -liitännällä laitteen takana. Kaikki merkittävät korkearesoluutioiset ja häviöttömät ääniformaatit ovat tuettuja, mukaan lukien WAV, AAC ja WMA sekä pakatut vanhemmat MP3-formaatit.

Varustettu 4,3 tuuman IPS-LCD-näytöllä, jossa on yksityiskohtainen mutta helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä, 9000CDT tarjoaa elävän esityksen tiedoista, kuten järjestelmän asetukset, formaatti, kansio, kappaleen tiedot ja muut tiedot.

https://www.audiolab.co.uk/wp-content/uploads/2022/11/9000cdt-symbols-1536x224.png

Malli 9000CDT

Yleiskuvaus CD-siirrin ja USB HDD -soitin
USB-soittimen ääniformaatit MP3, WMA, AAC, WAV -tiedostot yhteensopivia
USB-muistilaitteen tiedostojärjestelmä FAT12, FAT16 ja FAT32 -yhteensopiva
Digitaalisen lähdön amplitudi 500 mV +/-50 mVpp
Lähtöimpedanssi 75Ω
Taajuusvaste -0.01dB (20Hz-20kHz, viite 1 kHz)
Kokonaisharmoninen särö (THD) < 0.002%
Näytteenottotaajuus 44,1 kHz (48 kHz-tiedostot voidaan toistaa 9000CDT:n kautta, mutta ne uudelleen näytteistetään 44,1 kHz:ksi)
Digitaaliset lähtöliitännät 1 x koaksiaali, 1 x optinen
Valmiustilan virrankulutus < 0,5 W
Virranliitäntä (alueesta riippuen) 220-240 V – 50/60 Hz
Tuotteen koko (mm) (L x S x K) 444 x 89 x 342
Laatikon koko (mm) (L x S x K) 514 x 470 x 161
Nettopaino 5,74 kg
Bruttopaino 7,6 kg