Audiolab 8300CDQ CD-soitin / DAC/ Esivahvistin

Saatavuus: Varastossa

1 499,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Audiolab 8300CDQ CD-soitin / DAC/ Esivahvistin

Audiolab 8300CDQ on jopa vielä monipuolisempi kuin edeltäjänsä. MQA- toisto  tarjoaa mahdollisuuden kuunnella tiedostoja täydellä resoluutiolla ja virheettömällä laadulla.

Huippulaadun varmistukseksi DA-muunnin on ESS Sabre 8 -kanavainen “lastu” ja nyt 8300CDQ kykenee tuottamaan hämmästyttävän resoluution – jopa 384kHz/32-bit sekä DSD256.

Uusi kelkaton CD-mekanismi, joka on helppokäyttöinen ja luotettava sekä olennainen osa uutta sileää ja modernia muotoilua.

Tuotetiedot
Audiolab 8300CDQ CD-soitin / DAC/ Esivahvistin

 

Tähän luokkaan uusi 8300CDQ lisää korkealaatuisen analogisen esivahvistinpiirin, joka on yhdistetty kolmeen RCA-stereotuloon analogisten lähteiden liittämistä varten. Esivahvistinpiirit pidetään mahdollisimman yksinkertaisina käyttämällä korkealaatuisia komponentteja signaalin puhtauden ylläpitämiseksi siten, että linjatulosignaalit kulkevat tarkkaan analogiseen äänenvoimakkuusasteeseen. Paljon suunnittelutyötä on mennyt 8300CDQ: n piirien fyysisen ulkoasun viimeistelemiseen, mikä suojaa herkkää esivahvistinosaa meluhäiriöiltä.

 

Värit: musta, hopea

 

 

 Siirtyminen seuraavalle tasolle. 8300CDQ Sisältää nyt MQA-tekniikan, jonka avulla voit toistaa MQA-äänitiedostoja ja -streameja ja toistaa alkuperäisen master-äänen äänen. MQA (Master Quality Authenticated) on palkittu brittiläinen tekniikka, joka tuottaa alkuperäisen master-äänityksen äänen. MQA-päätiedosto on täysin todennettu ja riittävän pieni suoratoistettavaksi tai ladattavaksi.

 

 

  

Tieteen ääni

8300CDQ lisää entistä enemmän joustavuutta lisäämällä erillisen suoraan kytketyn kuulokevahvistimen, jossa on virta-takaisinkytkentäpiiri. Etupuolelle asennetun 6,35 mm: n liitännän kautta sen vahvistuksen kaistanleveys ja suuri taajuusnopeus takaavat dynaamisen, yksityiskohtaisen ja innostavan suorituskyvyn kaikentyyppisillä kuuloketyypeillä.

 

8300CDQ: n viimeinen avainominaisuus on MQA: n (Master Quality Authenticated) dekoodaus. Meridian Audio -yhtiön perustajan Bob Stuartin idea, MQA on digitaalinen äänimuoto, joka on suunniteltu korkean resoluution musiikin suoratoistoon ja on saatavana tilaamalla Tidalin HiFi-tasoa (muiden lähteiden joukossa). 8300CDQ purkaa USB-tulon kautta vastaanotetun MQA-datan alkuperäisen tiedoston täydellä tarkkuudella ja siirtää signaalin DAC- ja esivahvistinasteiden läpi valmiina syöttämään signaalia päätevahvistimia tai aktiivikaiuttimia varten.
Lue lisää
Sulje

Slot tyyppinen CD-latausmekanismi
Nopea käyttö ja siisti muotoilu, 8300CDQ: n etupaneeliin upotettu CD:n latausaukko tarjoaa erinomaisen luotettavuuden. Digitaalinen lukupuskuri vähentää levynlukemisvirheitä ja mahdollistaa naarmuuntuneiden CD-levyjen toiston, joita tavanomaiset mekanismit eivät voi lukea. Korkea levyn vakaus ja matala resonanssialttius vaikuttavat 8300CDQ: n loistavaan CD-äänenlaatuun.

Korkean resoluution digitaaliset tulot
Viisi digitaalista tuloa käsittää 1x asynkronisen USB: n ja 4x S / PDIF (2x koaksiaalinen ja 2x optinen). Hi-res-digitaalista ääntä tuetaan 32-bittiseen / 384 kHz: n PCM: ään ja DSD256: een saakka, ja USB HID -yhteensopivuus mahdollistaa liitetyn tietokoneen, Macin tai mediasoittimen ohjaimettoman ohjauksen.

32-bittinen ESS Saber DAC
CD-siirto ja digitaaliset tulot syöttävät signaalin DAC-osaan, jonka sydämessä on ESS Sabre32 Reference -siru, hyödyntäen HyperStream-arkkitehtuuria ja ESS-tekniikan Time Domain Jitter Eliminator -ohjelmaa erittäin matalan melun ja suuren dynaamisen alueen tuottamiseksi. Yksikään yritys ei tiedä enempää tämän 32-bittisen, kahdeksan kanavan hybridi-monibittisen Delta-Sigma DAC -tekniikan hyödyntämisestä kuin Audiolab; 8200CD ja 8200CDQ olivat ensimmäisiä audiokomponentteja, jotka käyttivät sitä, ja yhtiö on hionut sen toteuttamista siitä lähtien. Muunnosprosessiin kuuluu 512 DAC-elementtiä (256 kanavaa kohden), joista kukin toimii taajuudella 84,672 MHz – kaikki digitaaliset äänilähteet näytteistysnopeudesta riippumatta  signaalista ylinäytteistetään tälle taajuudelle.

Esimerkillinen tärinänvaimennus
DAC-sirun ympärillä on laajamittaisia ​​toimenpiteitä värinän (digitaalisen vääristymisen) vähentämiseksi katoavan matalalle tasolle. Huolellinen piirin asettelu ja hiljaiset virtalähteet täydentävät DAC: n patentoimaa Sabre32-näytteenottomuunninta ja älykästä DPLL (Digital Phase Locked Loop) -piiriä, mikä vähentää radikaalisti kaikkien digitaalisten tulolähteiden aikatason virheitä.

Aikatoimialueen eristäminen
Vaikka Sabre32-näytetaajuusmuunnin eliminoi käytännössä jitterin digitaalisella alueella, ulkoisen “analogisen alueen” aiheuttamat artefaktit, jotka johtuvat radiotaajuuden läpimurrosta, virtalähteen kytkemisestä ja niin edelleen, vaikuttavat DAC: n äänentoistoon. Audiolab ratkaisee tämän ongelman CATDA (Cascaded Asynchronous Time Domain Attenuator) -piirinsä kautta. Tämä piiri eristää DAC-substraatin ääntä vahingoittavista artefakteista, jotka aiheuttavat ei-synkronista digitaalista tulodataa. Parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi käytetään kolmea samanlaista kaskadivaihetta – jokainen yksittäinen vaihe tarjoaa suuremman eristämisen ja maksimoi siten ajoituskyvyn jopa suuremmilla RF-taajuuksilla.

Valittavat digitaaliset suodattimet
Digitaalisen äänentoistotekniikan edetessä jälleenrakennettavien digitaalisten suodattimien ominaisuuksien merkitys on entistä arvostetumpaa. Audiolab 8300CDQ: ssa on seitsemän käyttäjän valitsemaa suodatinta PCM-äänitiedoille (mukaan lukien CD) ja neljä ultraäänisuodatinta DSD-tiedoille. Näiden asetusten avulla käyttäjä voi virittää 8300CD: n suorituskyvyn järjestelmän kokoonpanon, digitaalisen tiedoston laadun ja henkilökohtaisen maun mukaan.

Erilliset luokan A analogiset vaiheet ja hienostunut virtalähde
8300CDQ: n analogiset lähtövaiheet ja virtalähde ovat poikkeuksellisen hyvin määriteltyjä huippuosaamisen tavoittelussa. Piiri sisältää suuren, hiljaisen toroidimuuntajan, lukuisia säiliö- / tasoituskondensaattoreita, vaikuttavan määrän regulaattori siruja ja erillisiä transistoreita (op-amp: n sijasta) analogilähtöjä ulostulossa erittäin pienellä impedanssilla minkä tahansa kaapelin käyttämiseksi kaikilla kuormilla. Virtalähteessä on 29 säänneltyä syöttökiskoa, mukaan lukien useita erittäin hiljaisia ​​säätimiä, joissa on kattavat toimenpiteet virtalähteen saastumista ja ristikytkentää vastaan.

Viimeistely: Hienorakenteinen alumiinilevy (musta / hopea)
Näyttö: POLED 128×64 pikseliä 2,7 ”
Valmiustilatoiminto
12 V:n heräte
CD-mekanismi slot tyyppinen
DSD-yhteensopiva (DSD64 / DSD128 / DSD256)
Levyjen yhteensopivuus CD / CDR
DAC ESS Sabre32 9018 -siru
Resoluutio 32 bittiä
Näytteenottotaajuus; optinen, koaksiaalinen, AES: 32 kHz – 192 kHz
USB: 32 kHz – 384 kHz (PCM) / DSD64, DSD128, DSD256
Suurin näytteenottotaajuus optinen, koaksiaalinen, AES: 192 kHz
USB: 384 kHz (PCM) / 11,2 M (DSD256)
Lähtöjännite 4,2 Vrms ± 0,1 (tasapainotettu)
2,1 Vrms ± 0,1 (epätasapainoinen)
Lähtöimpedanssi 10Ω
Harmoninen kokonaissärö (THD) <0,002% (1kHz, 0dB, 20Hz ~ 20kHz, A painotettu)
Taajuusvaste 20 Hz – 20 kHz (± 0,2 dB)
Signaali-kohinasuhde (S / N) <-100 dB A painotettu (tasapainoinen)
<-98 dB A painotettu (epätasapainoinen)
Dyanminen alue (A painotettu)> 100dB (tasapainotettu)
> 98dB (epätasapainoinen)
Ylikuuluminen (@ 1kHz) <-130dB (tasapainotettu)
<-120dB (epätasapainoinen)
Virrankulutus valmiustilassa <0,5 W
Tehovaatimukset 240V ~ 50-60Hz
230 V ~ 50 – 60 Hz
115 V ~ 50 – 60 Hz
100 V ~ 50 – 60 Hz
Mitat (mm) (L x K x S) 444 X 80 X 317
Pakkauskoko (mm) (L X K X S) 500 x 140 x 455
Paino 6,0 kg (netto)
7,5 kg (brutto)