Alpine S2-W8 S-Series 8″ Subwooferit

Saatavuus: Varastossa

139,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Alpine S2-W8 S-Series 8″ Subwooferit

Uudistetun S-sarjan subwooferit nyt meiltä! 8″ Järeä autosubwoofer patentoidulla H.A.M.R. ripustuksella ja patentoidulla puhekelan jäähdytyksellä.

Tuplakelat ja kunnollinen jäähdytys, valittavissa kahdella 2 tai 4 ohmin puhekelalla. Tehonsieto 300W RMS / 900W Peak Power.

Tuotetiedot
Alpine S2-W8 S-Series 8" Subwooferit

S-Series subbarit nyt myös Euroopassa!

Alpinen S-sarjan subbarit ovat tähän saakka olleet saatavissa ainoastaan Amerikan markkinoilla.

S-Series subbareissa on hinnan ja suorituskyvyn suhde aivan lyömätön ja valikoimasta löytyy jokaisen tarpeisiin oikea elementti!

Lue lisää
Sulje

Patentoitua suorituskykyä

S-Series subbareissa käytetään lukuisia Alpinen patentoimia ratkaisuja, joita et löydä miltään muulta merkiltä!

• Patentoitu magneettiratkaisu, jonka ansiosta magneettikentästä saadaan symmetrinen ja särön määrä minimoitua. (US Pat#6639993)
• Patentoitu puhekelan jäähdytys, jossa magneetin takaa saadaan viileää ilmaa puhekelalle ja rungon ilmanvaihtokanavien kautta lämmin ilma tuodaan puhekelalta pois. (US Pat #7684585)
• Patentoitu H.A.M.R. yläripustus, jossa kartion liikerata saadaan pidettyä perinteistä ripustusta paremmin kontrollissa. (US Pat #8208677)
• Patentoitu progressiivinen alaripustus integroiduilla hopeajohtimilla, joka estää mahdolliset mekaaniset häiriöäänet. (US Pat #6810988)

 

H.A.M.R.
High Amplitude Multi-Roll (H.A.M.R.) on Alpinen patentoima yläripustus. Perinteiseen ripustukseen verrattuna, H.A.M.R. ripustuksella kartion liikerata pysyy huomattavasti paremmin lineaarisena, etenkin kun suuremmalla äänenvoimakkuudella tavallinen ripustus alkaa elämään omaa elämäänsä.

 

Uusi kartio
S-Series subbarin kartiomateriaali on yhdistelmä hiilikuitua ja polypropyleeniä. Kevyen, mutta jämäkän kartion ansiosta kahdeksantuumaisen elementin toisto ulottuu jopa 35 hertsiin saakka, tuottaen koko toistoalueellaan säröttömän ja miellyttävän bassotoiston, musiikkityylistä riippumatta.

 

Tuplakelat ja kunnollinen jäähdytys
Alpine S2-W8D2 on kahdella kahden ohmin puhekelalla ja S2-W8D4 on kahdella neljän ohmin puhekelalla. Subbarin mukana tulee ”jumpperit”, joilla teet helposti haluamasi kytkennän. Jousikuormitteiset terminaalit on sijoitettu vierekkäin, joka helpottaa kytkemistä entisestään.

 

Täydellinen kumppani S2-vahvistimille
S-Series subbarille paras vahvistin on saman mallisarjan Alpine S2-A60M monovahvistin.

 

Valinnan vapaus
Tee juuri sellainen setti autoosi, kuin haluat. S-Series subbareita on saatavissa 8″, 10″ ja 12″ versioina ja näistä jokaisesta on valittavissa 2 x 2ohm sekä 2 x 4ohm mallit.

Yleistä

Tuplapuhekela (kuorma muutettavissa jumppereilla)
Hiilikuitu-/polypropyleenikartio
Polypropyleeni / keraaminen pölykuppi
High-Grade ferriittimagnetti
Twist-Lock kehys, jolla saat asennuksesta tyylikkään
High-Amplitude Multi-Roll (H.A.M.R.) yläripustus
Jousikuormitteiset terminaalit (jopa 8mm² kaapelille)

Tekniset tiedot

Koko: 8″
Tehonkesto: 300W RMS / 900W Peak
Impedanssi: 2 x 2ohm tai 2 x 4ohm
Toistoalue: 35Hz – 215Hz
Sensitivity (1W/1M): 82.6dB
Voice Coil: 1,4″
X-Max: +/- 13mm
Magneetti: 34oz
Kotelosuositus: 5,1 – 15 litraa (suljettu)
Kotelosuositus: 10,8 – 20,7 litraa (refleksi)