AJAX Transmitter Langaton moduuli

Saatavuus: Varastossa

58,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

AJAX Transmitter Langaton moduuli

AJAX Transmitter-moduuli muuttaa minkä tahansa valmistajan langallisen ilmaisimen Ajax-järjestelmään sopivaksi langattomaksi laitteeksi. Se toimii samalla virtalähteenä toisen valmistajan laitteelle. Se on suunniteltu asennettavaksi ilmaisimen kotelon sisään, mutta mikäli tämä on tilanpuutteen vuoksi mahdotonta, erillistä kotelointia voi käyttää, kunhan se ei estä langattoman signaalin kulkua.

Tuotetiedot


Ajax Transmitter yhdistää langalliset ilmaisimet Ajax keskukseen


Ajax Transmitter mahdollistaa muiden valmistajien kaapeloitujen ilmaisimien yhdistämisen Ajax hälytysjärjestelmään. Transmitter soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

 

Ylivertainen langaton kantama


Ajax tunnetaan erinomaisesta ja toimintavarmasta langattomasta kantamasta. Myös transmitter mahdollistaa langattoman kantaman jopa 1600m etäisyydelle keskuksesta (avoimella alueella). Laaja langaton kantama antaa sinulle aina vapaammat kädet järjestelmän suunnittelussa.

 

Helppo käyttää ja ylläpitää


Ajaxin kaksisuuntainen tiedonsiirto mahdollistaa järjestelmän osien ja siihen liitettyjen ilmaisimien testaamisen ja asetusten muokkaamisen. Lisäksi Ajax etähallintasovelluksen kautta nähtävillä esim. lämpötilan viitearvo, signaalin voimakkuus, paristojen varaus ym.

 

Asennus ja yhdistys helpompaa kuin koskaan aiemmin


Ajax ilmaisimet yhdistetään keskusyksikköön mobiilisovelluksen kautta, skannaa QR- koodi, paina yhdistyspainiketta ja asennus on valmis.

 

Hälytysjärjestelmä ilman kuukausimaksuja


Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista - ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin. 

Ajax turvajärjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn vartiointipalveluun - sinä itse päätät, kenelle välität hälytykset - vain itselle, ystävälle tai paikalliseen vartiointiliikkeeseen.

 

Lue lisää
Sulje
  • Yhteensopivuus: kaikki Ajax Hub-keskukset ja ReX-välivahvistimet
  • Hälytystyyppi: valittavissa (tunkeutuminen, tulipalo, kaasu, lääkinnällinen avuntarve, paniikkipainike)
  • Jännitelähtö ilmaisimelle: 3,3 V
  • Paristo: 3 x CR123A, 3 V (sisältyy toimitukseen)
  • Pariston kesto: jopa 5 vuotta
  • Käyttölämpötila-alue: -25° – +50°C
  • Mitat: 100 x 39 x 22 mm
  • Tilantarve kotelossa: 110 x 41 x 24 mm
  • Paino. 74 g