Ajax LifeQuality ilmanlaatusensori

Saatavuus: Varastossa

335,90€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Ajax LifeQuality ilmanlaatusensori

Uusi Ajax LifeQuality mittaa ilman hiilidioksidipitoisuutta, lämpötilaa ja kosteutta.

Tuotetiedot

Ajax LifeQuality ilmanlaatuanturi


 

Ajax on ammattitason turvajärjestelmä kiinteistöjen turvaamiseen. Euroopan palkituin ja laajasti tunnustusta saanut hälytinjärjestelmä sopii skaalautuvuuden ansiosta monipuolisesti niin kotiin kuin yrityskäyttöön. Ei sitoutumista eikä kuukausimaksuja!

 

Huono ilmanlaatu uhkaa terveyttä ja heikentää tuottavuutta. On todistettu, että korkea hiilidioksidipitoisuus (CO2) aiheuttaa apatiaa ja uneliaisuutta ja heikentää kykyä tehdä tärkeitä päätöksiä.

Ajax LifeQuality on älykäs ilmanlaatu-anturi, jossa on lämpötila-, kosteus- ja CO2-anturit, joka auttaa arvioimaan ilmanlaatua kotona, toimistossa, työpaikalla tai missä tahansa muussa tilassa. Käyttäjät saavat lääketieteellisen tason mittaustarkkuuden ja kattavan raportoinnin anturin mittausdatasta.

LifeQuality antureilla voidaan myös ohjata muita laitteita, kuten tehostaa ilmanvaihtoa, tuuletusta tai käynnistää ilmankostutin.

Anturissa on myös kätevä LED-valo, jonka väri vaihtuu hiilidioksiditason mukaan vihreästä punaiseen. Ilmanlaadun voi siis tarkastaa helposti ilman älypuhelinta.

Mittaa ilmanlaatua myös matkalla


Ajax LifeQuality ilmanlaatuanturia on helppo kuljettaa mukana, joten voit seurata ilmanlaatua vaikkapa hotellihuoneessa, ystävän kodissa tai jopa liikkuvassa autossa. LED-ilmaisin ilmoittaa vaarallisesta ilmanlaadusta minne tahansa viet ilmaisimen. Sisäänrakennettu muisti mahdollistaa mittausten tallentamisen jopa 72 tunniksi ilman yhteyttä Hub-keskusyksikköön. Kun yhteys palautuu, kaikki tiedot lähetetään Ajax-sovellukseen ja synkronoidaan automaattisesti.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta

Erittäin tarkka mittaus


Ilmanlaatumittari on varustettu erittäin laadukkailla antureilla. Lämpötilaa ja kosteutta mittaa sveitsiläinen Sensirion SHT40 digitaalinen anturi. Herkkä elementti on suunniteltu toimimaan vaikeissa olosuhteissa, kuten teollisuuslaitoksissa. SHT40:ssä on itsediagnoosimekanismi, ja sen tarkkuus lämpötilalle on ±0,2°C ja ±2 % kosteudelle.

Hiilidioksidi mitataan Sunrisen optisella NDIR-anturilla. Se mittaa ilman hiilidioksidia suoraan ilman matemaattisia malleja. Anturi on erittäin energiatehokas ja sen virrankulutus on vain 45 μA:n. Mittaustarkkuus on ±(30 + 3%) ppm.

Helppo ja nopea langaton asennus


Ajax ilmanlaatuanturin asennus on erittäin helppoa. Käyttöönotto tehdään älypuhelimeen asennettavalla sovelluksella ja itse anturi kiinnitetään muutamalla ruuvilla asennusjalkaan, josta se on myös helppo ja nopea ottaa mukaan. Anturin sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi ilmoittaa, mikäli anturi on irroitettu asennusjalasta tai sen asento on muuttunut.

Ei kuukausimaksuja


Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista – ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin.

 

Ajax turvajärjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn vartiointipalveluun - sinä itse päätät, kenelle välität hälytykset - vain itselle, ystävälle tai paikalliseen vartiointiliikkeeseen.

 

Lue lisää
Sulje
 • Väri: valkoinen/musta
 • Toimintatapa: langaton
 • Asennus: sisätiloihin
 • Virtalähde: 2 ААА
 • Virtalähde: 3 V
 • Lämpötilatunnistin: saatavilla
 • Radiosignaalin voimakkuus: 20 mW
 • Suojausluokitus: IP65
 • Käyttöympäristön lämpötila: 0°С – +50°С
 • Käyttöympäristön kosteus: enintään 100 %
 • Mitat: 56 х 56 x 14 mm
 • Paino: 40 g
 • Pariston käyttöikä jopa 3 vuotta