AJAX- FireProtect Plus palovaroitin/häkävaroitin

Saatavuus: Varastossa

129,90 - 129,90€ / kpl
134,90

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

AJAX- FireProtect Plus palovaroitin/häkävaroitin

Langaton savu-, lämpötila- ja häkätunnistin tarkkailee huonetta kellon ympäri ja antaa hälytyksen havaitessaan savua tai häkää. Antaa myös hälytyksen, mikäli lämpötila äkillisesti nousee.

Tuotetiedot

Ajax FireProtect älykäs häkävaroitin


 

Ajax on ammattitason turvajärjestelmä kiinteistöjen turvaamiseen. Euroopan palkituin ja laajasti tunnustusta saanut hälytinjärjestelmä sopii skaalautuvuuden ansiosta monipuolisesti niin kotiin kuin yrityskäyttöön. Ei sitoutumista eikä kuukausimaksuja!

Ajax FireProtect palovaroitin häkätunnistimella


Ajax FireProtect Plus palovaroitin on langaton lämpö-, savu-, ja häkäilmaisimilla varustettu palovaroitin Ajax-hälytysjärjestelmään. Jopa 1300 m langaton kantama ja neljän vuoden paristojen kesto. Voidaan käyttää myös itsenäisesti, sisäänrakennettu sireeni ja huomiovalo.

Palovaroitin lämpö- ja savutunnistimilla


Ajax palovaroitin reagoi äkilliseen lämpötilan nousuun sekä savuun. Häkävaroitin tarkkailee ilman häkäpitoisuutta. Hälytyksen sattuessa palovaroitin lähettää tiedon siitä suoraan käyttäjälle Ajax Hub -keskusyksikön kautta. Palovaroittimessa on myös sisäänrakennettu sireeni ja huomiovalo, jotka käynnistyvät hälytyksen lauetessa.

Peitto- ja häirintätunnistimet


Ajax FireProtect Plus palovaroitin on lisäksi varustettu peitto- ja häirintätunnistimilla. Mikäli laite peitetään tai sen takakansi aukaistaan, hälyttää se siitä välittömästi. Myös langattoman signaalin häirintä aiheuttaa hälytyksen, sillä Ajax Hub -keskusyksikkö tarkkailee kaikkien antureiden tilaa.

Palovaroittimessa on lisäksi myös lämpötila-anturi.

Erittäin helppo asennus


Ajax palovaroittimen asennus on erittäin helppoa. Käyttöönotto tehdään älypuhelimeen asennettavalla sovelluksella ja itse anturi kiinnitetään kahdella ruuvilla.

Hälytysjärjestelmä ilman kuukausimaksuja


Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista – ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin.

 

Ajax turvajärjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn vartiointipalveluun - sinä itse päätät, kenelle välität hälytykset - vain itselle, ystävälle tai paikalliseen vartiointiliikkeeseen.

 

Lue lisää
Sulje