Radioantenni Aktiivinen Oehlbach FM/AM Tower 17

Oehlbach FM Tower 17 Radioantennien "mersu"


Paras radioantenni mitä rahalla saa, tämä antenni ratkaisee kuuluvuusongelmat kerralla, jos tällä et saa asemia kuuluviin niin et saa millään muullakaan. Eleganttinen ja siro aktiivinen torniantenni viimeistelty kahdella tyylikkäällä kiiltoviimeistelyllä, ympärisäteilevä rakenne mahdollistaa sijoittamisen yhteen pisteeseen ilman että antennia tarvitsee suunnata. Soveltuu radioihin joissa on liitäntä ulkoiselle antennille, joitakin radioita varten voit tarvita f-liitin adapterisovittimen, esim. Sangean, Tivoli Audio... Valittavissa lisävarusteena tilauksen yhteydessä.

Varastossa

50,00 € / kpl

* Vaaditut tiedot

Yksityiskohdat

Vain valittuja materiaaleja on käytetty tämän aktiivisen AM/FM antennin suunnittelussa. FM 17 Tower on lisäksi ainutlaatuisesti suunniteltu käyttäen korkealaatuisia materiaaleja, UV-suojattu kiiltoviimeistely tekee tuotteesta huolitellun näköisen korostaen sen ainutlaatuista designia.

Antenni sopii FM ja MW vastaanottoon, säädettävä antennivahvistin mahdollistaa ensiluokkaisen vastaanoton riippumatta siitä onko lähetysasema lähellä vai kaukana. Ympärisäteilevä rakenne mahdollistaa suuntaamattoman vastaanoton - voit asettaa sen siis vapaasti huoneeseen.

• FM/AM Vastaanottoon

• Ympärisäteilevä vastaanotto

• Helppo käsitellä

• Säädettävä vahvistusteho

• Kontaktipinnat 24 karaatin kultauksella

Lisätiedot

Hinta per kpl

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Radioantenni Aktiivinen Oehlbach FM/AM Tower 17

Miksi ostaa meiltä

 

 

ILMAINEN TOIMITUS

yli 100 € tilauksista
 

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

kaikissa tilauksissa
 

NOPEA TOIMITUS

1-3 työpäivässä