Panasonic SC-ALL70EGK Langaton 3.1 Soundbar Monihuone

Panasonic SC-ALL70TEGK 3.1 Langaton Soundbar Monihuonekaiutin


Musiikkikeskus - ALL70T on monipuolinen ja tehokas kodin äänentoistojärjestelmä, joka tarjoaa uskomattoman TV-äänentoiston ja jolla voi myös virtauttaa digitaalista musiikkikirjastoa ja verkkomusiikkipalveluja.


Järjestelmä vapauttaa musiikkisi kaikkialle – voit yhdistää sen Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteydellä saumattomasti muihin ALL-tuoteperheen laitteisiin ja virtauttaa suosikkimusiikkiasi mihin huoneeseen tahansa. Voit ohjata soundbaria Panasonic tv kaukosäätimellä!

Varastossa

469,00 € / kpl

Yksityiskohdat

Nauti dynaamisesta TV-äänestä
350 watin 3.1-kanavainen järjestelmä, Clear-mode Dialog

Langaton 5.1-tilaääni
Langaton tilaääni soundbarin ja ALL2-kaiuttimen avulla.

Televisioäänen suoratoisto kaikkialla talossa
Monihuonetoiminnon ansiosta

 

Yleiskatsaus

ALL70T tuo kotiteatterin ilot ALL-kaiutinjärjestelmääsi. Sen kauniisti muotoiltu kolmikanavainen ohut soundbar sekä langaton subwoofer toistavat elokuvaäänen uskomattoman tehokkaasti ja tarkasti. Ja koska se on ALL-sarjan kaiutin, se voi jakaa musiikkia kodin muiden ALL-kaiuttimien kanssa tai sen voi muuttaa täydelliseksi tilaäänijärjestelmäksi lisäämällä kaksi langatonta ALL2-kaiutinta takakaiuttimiksi.

Yhtä suurta, onnellista musiikkiperhettä

ALL-sarjaan kuuluu äänentoistolaitteita, jotka voit yhdistää verkossa saumattomaksi monihuoneratkaisuksi ja toistaa ääntä kaikkialla kotonasi lähes mistä tahansa lähteestä matkapuhelimesta tietokoneeseen ja CD-levyihin. Tuoteperheeseen kuuluu langaton ALL1C-liitäntäyksikkö, kannettava ALL3-kaiutin, ohutlinjainen ALL8-kaiutin, ALL2-kelloradiokaiutin, ALL5CD CD Hi-Fi, ALL70T-kotiteatterisoundbar, ALL30T-speakerboard ja korkearesoluutioinen PMX100 Hi-Fi.

Kaikki lähteet, missä ja milloin tahansa

ALL-tuoteperheen laitteilla kuuntelet joustavasti musiikkia lähes mistä tahansa lähteestä. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Internet-radiokanavat, tietokoneessa olevat digitaaliset musiikkikokoelmat, CD-levyt, AUX-lähteet ja jopa TV-ohjelmien ja elokuvien ääniraidat. Panasonic Music Streaming -sovelluksella voit käyttää tärkeimpien verkkomusiikkipalveluiden (esim. Qualcomm AllPlay Radio Powered by TuneIn, Spotify, AUPEO! ja napster) alkuperäisiä ominaisuuksia ja käyttöliittymiä.

Äänenlaatu

ALL70T-soundbarin kolme kaiutinta herättävät elokuvat eloon – ne vähentävät äänen vääristymistä ja toistavat bassoäänet muhkeina ja diskanttiäänet kirkkaan terävinä. Uusi digitaalinen vahvistin pitää äänen vakaana suurillakin äänenvoimakkuuksilla, ja ALL70T-subwooferin alas suuntaava kaiutinelementti tuottaa jykevän ja pehmeän bassoäänen. 350 W:n ALL70T-soundbarilla voit toistaa myös laadukkaita FLAC-tiedostoja, ja lisäämällä siihen kaksi ALL2/ALL6-kaiutinta saat 5.1-tilaäänen.

Muotoilu

Upean litteä ALL70T-soundbar on suunniteltu sopivaksi niin pöytätasolle kuin seinälle kiinnitettäväksi. Soundbarin innovatiivinen kolmikanavainen kaiutinjärjestelmä on kuitenkin teholtaan huikeat 350 W, ja mukana toimitettavan subwooferin ansiosta myös bassoäänet toistuvat muhkeina.

ALL-järjestelmän kokoaminen on todella helppoa

ALL-monihuonejärjestelmän kokoamiseen tarvitset vain Wi-Fi-reitittimen ja Panasonicin Music Streaming -sovelluksen. Kytke uuteen ALL-kaiuttimeen virta, etsi se Music Streaming -sovelluksesta ja anna sille nimi (esim. Keittiö tai Makuuhuone), niin voit virtauttaa musiikkia saman tien. Sovelluksella voit myös helposti yhdistää kaiuttimia pareiksi tai ryhmiksi täydellisen äänentoiston aikaansaamiseksi*. * Video- ja äänilähdöt eivät välttämättä synkronoidu

Älykkäät ominaisuudet

Haluatko kuunnella älylaitteessasi olevia kappaleita upealla äänenlaadulla? Muodosta Bluetooth-yhteys lähimpään ALL-kaiuttimeen, niin voit virtauttaa musiikkia suoraan siihen. ALL-kaiuttimilla voit toistaa myös tabletilla katsomiesi musiikkivideoiden ääntä. Ja koska kaikki ALL-kaiuttimet voidaan yhdistää verkossa, voit siirtää lähimmän ALL-kaiuttimen äänen muihin kodin ALL-kaiuttimiin.

Vapauta TV-ääni

Nyt voit kuunnella TV-ohjelman ääntä, vaikka et istuisikaan TV:n ääressä. Olohuoneen televisiosta saattaa esimerkiksi tulla hyvä live-konsertti juuri ruoanlaittoaikaan. ALL70T-soundbarilla voit virtauttaa konsertin äänen helposti keittiön ALL-kaiuttimeen*. * On suositeltavaa virtauttaa ääntä vain eri huoneissa oleviin AllPlay-kaiuttimiin, sillä toissijaisen AllPlay-kaiuttimen äänessä on sekunnin viive.

Tietokoneesta hi-fi-järjestelmäksi

Monille musiikin ystäville digitaalisen musiikkikokoelman luontainen säilytyspaikka on kannettava tietokone. ALL-sarjan laitteiden ansiosta sinun ei tarvitse tyytyä kannettavan tietokoneen heppoisiin kaiuttimiin. Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyden kautta voit virtauttaa kannettavassa olevat kappaleet suoraan ALL-kaiutinverkkoon, ja Panasonicin Music Streaming -sovelluksella voit valita ALL-kaiuttimet, joista haluat toistaa ääntä.

ALL-ääni kaikkialla

Jos haluat muuttaa ALL70T-soundbarin ja subwooferin yhdistelmän 3.1-kanavaäänen täydelliseksi langattomaksi 5.1-tilaääneksi, lisää vain järjestelmään kaksi ALL2-kaiutinta takakaiuttimiksi.

Panasonic Music Streaming App

Parannettu käytettävyys, intuitiivinen hallinta ja ohjausvaihtoehdot – tässä sovelluksessa on kaikki, mitä tarvitset alkuasetusten tekemiseen. Selkeä ja yksinkertainen graafinen käyttöliittymä mahdollistaa useiden kaiutinryhmien intuitiivisen hallinnan, Restreaming-toiminnon käytön sekä tietenkin kaiken suosikkimusiikkisi käytön.

AUDIO JÄRJESTELMÄ
• Ulostulokanavat 3.1 kanavaa
• Ulostuloteho / Kotiteatteritila (RMS)     Total Power     350W
Etu     70W/ch (1kHz, 6ohms, 10% THD)
Keski     70W (1kHz, 6ohms, 10% HD)
Subwoofer     140W (100Hz, 3ohms, 10% THD)
Dolby Digital / Dolby Pro Logic II/ Dolby Virtual Speaker / DTS Digital Surround     

VERKKO-OMINAISUUDET
Langaton verkkoliitäntä (WLAN)
Wi-Fi Taajuusalue (5GHz/ 2.4GHz)
Ethernet liitäntä (10 Base-T/ 100 Base-TX)
WPS tuki
Bluetooth® Langaton liitäntä
• Monihone Qualcomm® AllPlay™ toisto
Panasonic Music Streaming Aplikaatio (iOS/Android)
NFC (One-Touch Connection) Lähiparitus
• Edelleenstreemaus (Bluetooth®)

KORKEALAATUINEN ÄÄNENTOISTO
Clear-mode Dialog (Selkeä puheäänen toisto)
Dialog Level Control (Puheäänen tason säätö)
Monikulmainen kaiuttimen asettelumahdollisuus (0°/90°)
H.Bass (bassonkorostus)
• Jopa 7.1 kanavainen Lineaarinen PCM tulo HDMI:n kautta

KORKEALAATUINEN KUVANTOISTO
• 4K / FULL HD 3D Yhteensopiva
1080p Lähtö (x.v.Colour, Deep Colour)

HELPPOKÄYTTÖINEN
4K/60p Signaalin läpipäästö (HDCP2.2)
Langaton Subwoofer
Automaattinen tason säätö
ARC (Äänen paluukanava) tuettu, edellyttää ARC yhteensopivaa televisiota
IR Blasteri sisältyy toimitukseen
Asennettavissa seinään
HDMI-CEC Ohjausprofiili tuettu
Etukaiutin kokoonpano 1-tie, 6.5cm koko taajuusalueen elementti, bassorefleksi
Keskikaiutin kokoonpano 1-tie, 6.5cm koko taajuusalueen elementti, bassorefleksi
Subwoofer kokoonpano 1-tie, 16cm kaiutinlementti, bassorefleksi
Ulkomitat, Subwoofer (L x K x S)     180 x 378 x 303 mm
Paino     5.0 kg

TERMINAL     
HDMI Lähtö (TV)
HDMI Tulo (BD/ DVD)
Optinen liitäntä (TV)

MUUT
Virtalähde     AC 220-240V, 50Hz
• Virrankulutus / Etu, Normaali käytössä 42W
Virrankulutus valmiustilassa (Bluetooth standby pois)     0.48W
• Virrankulutus / Subwoofer     Normaali käyttö     30W
Virrankulutus (virta pois)     0.48W
Näyttö    FL (pistematriisi)
Kaukosäädin
Soundbar ulkomitat (L x K x S)     950 x 55 x 120 mm
Paino    2.6 kg

Lisätiedot

Hinta per kpl

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: Panasonic SC-ALL70EGK Langaton 3.1 Soundbar Monihuone

Miksi ostaa meiltä

 

 

ILMAINEN TOIMITUS

yli 100 € tilauksista
 

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

kaikissa tilauksissa
 

NOPEA TOIMITUS

1-3 työpäivässä