TV Sisäantenni HD Oehlbach Digital Flat 2.5

Oehlbach Digital Flat 2.5 TV Pöytäantennien "mersu"


Tästä paras sisäantenni televisiolle mitä rahalla saa, jos tällä ei näy kanavat niin ei näy millään muullakaan. Erinomaisen asiakaspalautteen perusteella voimme suositella tätä antennia kaikille, erinomainen näkyvyys heikollakin signaalilla. Teräväpiirto yhteensopiva DVB-T2 aktiivinen litteä sisäantenni, erittäin tyylikäs litteä ja huomaamaton muotoilu, sisäänrakennettu antennivahvistin.

Kysy

89,00 € / kpl

* Vaaditut tiedot

Yksityiskohdat

Digital Flat 2.5 Digitaalinen aktiivinen DVB-T sisäantenni. Matalahäiriöinen vahvistin parantaa signaalin vastaanottoa lähellä tai kaukana sijaitsevilta lähetysasemilta. Huolella valitut materiaalit yhdistettynä UV suojattuun korkeakiiltoiseen viimeistelyyn tekevät tästä erittäin korkealaatuisen tuotteen uniikilla muotoilulla.

Esivaatimuksena on televisiovastaanotin tai digiboksi jossa integroitu DVB-T viritin. Yhdistä Digital Flat 2.5 television tai digiboksin antenniliitäntään. Kun olet suorittanut kanavahaun voit aloittaa digitaalisten televisiolähetysten katselun.

Pakkaus sisältää: seinäkiinnike ja pöytäjalusta joustavaan sijoittamiseen, kiinnitystarvikkeet, koaksiaalinen antennikaapeli, AC verkkovirtamuuntaja, irroitettava vahvistin maksimaalisen joustavuuden ja suorituskyvyn takaamiseksi.

• Full HD Vastaanotto

• Irroitettava vahvistin

• DVB-T2 Yhteensopiva

• Korkeakiiltoinen viimeistely

• Ympärisäteilevä antennirakenne

• 24 Karaatin kullatut kontaktipinnat

Lisätiedot

Hinta per kpl

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Kirjoita oma arvostelusi

You're reviewing: TV Sisäantenni HD Oehlbach Digital Flat 2.5

Miksi ostaa meiltä

 

 

ILMAINEN TOIMITUS

yli 100 € tilauksista
 

ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS

kaikissa tilauksissa
 

NOPEA TOIMITUS

1-3 työpäivässä