Ostoskori on tyhjä.

Vogels Wall 2350 VESA 400 Vapaasti liikkuva teline

Vogels Wall 2350 VESA 400 Vapaasti liikkuva teline

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

459,90  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Vogel’s Wall – Tarkoituksenmukaista suunnittelua

Vogel’s Wall seinäteline on varma valinta silloin kun haluat asentaa television seinälle mahdollisimman pienellä vaivalla. Tästä syystä olemme valinneet kaikkiin asennuksiimme vain Vogel’s telineet, sillä se on ainoa Kunnollinen teline markkinoilla.

Enintään 65-tuumaisille televisioille WALL 2350 -seinätelineellä voi kiinnittää seinälle 40–65-tuumaisen television. Sen avulla voi kiinnittää turvallisesti ja varmasti enintään 45 kg painavan television. Kallistus ±15°, käännettävissä 60° sivullensa.

Enintään 65-tuumaisille televisioille WALL 2350 -seinätelineellä voi kiinnittää seinälle 40–65-tuumaisen television. Sen avulla voi kiinnittää turvallisesti ja varmasti enintään 45 kg painavan television. Suuret televisiot voivat olla erittäin painavia. WALL 2350 -seinätelineessä on lujat varret, joten sen avulla on helppo siirtää painavintakin televisiota. WALL-sarja: yksinkertaisesti järkevä valinta Kun haluat laadukkaan rakenteen ja tyylipuhtaan viimeistelyn, joka ei kurita budjettia, Vogelin WALL-sarja on paras vaihtoehto. Suurimittaisesta teräksestä ja vahvasta alumiinista rakennetut kiinnikkeet on suunniteltu kestämään vuosikausien ahkeraa käyttöä. Yksinkertaisesti järkevä valinta. Haluatko kiinnittää kaiutinpalkin television alle? Paranna viihdejärjestelmääsi tukevalla Sound Bar Mount -telineellä, joka asentuu saumattomasti Vogelin kaikkiin TV-seinätelineisiin. Lisätietoja – Suurinkin televisio siirtyy helposti telineen vankoilla varsilla. – Kallistus (enintään 15°) auttaa välttämään heijastuksia. – Kääntötoiminto (enintään 120°) auttaa löytämään parhaan katselukulman. – Erittäin vankka: rakennettu raskaille televisioille. – Pääväri: musta – Takuu: elinikäinen – Pienin etäisyys seinästä (mm): 98 – Suurin etäisyys seinästä (mm): 600 – TÜV-sertifioitu: on – Pienin ruutukoko (tuumaa): 40 – Suurin ruutukoko (tuumaa): 65 – Suurin paino (kg): 45 – Reikien asettelu (mm), väh. 100×100 / enint. 600×400

 

  • Sopii täydellisesti myös suurille kaareville televisioille.
  • Johtoside
  • Kääntöalue 120 °
  • Kallistus ±15°
  • Ruutua voi kääntää enintään 60 ° kumpaankin suuntaan. Ruudun koko voi rajoittaa kääntöaluetta.
  • Rumat johdot saa piiloon.
  • Suojaa televisiota estämällä sen kolahtamisen seinään.