Vogels Wall 2205 VESA 400 Kiinteä tv teline

Saatavuus: Kysy lisää

62,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Vogel’s Wall – Tarkoituksenmukaista suunnittelua

Vogel’s Wall seinäteline on varma valinta silloin kun haluat asentaa television seinälle mahdollisimman pienellä vaivalla. Tästä syystä olemme valinneet kaikkiin asennuksiimme vain Vogel’s telineet, sillä se on ainoa Kunnollinen teline markkinoilla.

Enintään 55-tuumaisille televisioille WALL 2205 -telineellä voi kiinnittää seinälle 32–55-tuumaisen television. Tämän vankkarakenteisen telineen kantokyky on enintään 50 kg. Television ja seinän väliin jää vain 23 mm.

Tuotetiedot

Enintään 55-tuumaisille televisioille WALL 2205 -telineellä voi kiinnittää seinälle 32–55-tuumaisen television. Tämän vankkarakenteisen telineen kantokyky on enintään 50 kg. Televisio on kuin taideteos seinällä. WALL 2205 -seinätelineellä television voi kiinnittää turvallisesti seinää vasten. Se on mainio tapa säästää tilaa kapeassa huoneessa. Televisio napsahtaa varmasti paikalleen Vogelin Autolock-järjestelmän avulla. WALL-sarja: nokkelaa arvoa Television seinäkiinnitys säästää tilaa, jolloin pienikin huone tuntuu suuremmalta. Vogelin nykyaikainen ja trendikäs WALL-sarja on ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat edullisen TV-seinätelineen, jossa on laadukas rakenne ja tyylipuhdas viimeistely. Se on yksinkertaisesti järkevä valinta. Lisätietoja – Helppo vaaittaa mukana tulevalla vesivaa'alla. – Televisio on vain 23 mm seinästä. – Pääväri: musta – Takuu: elinikäinen – Suurin etäisyys seinästä (mm): 23 – TÜV-sertifioitu: on – Pienin ruutukoko (tuumaa): 32 – Suurin ruutukoko (tuumaa): 55 – Suurin paino (kg): 50 – Reikien asettelu (mm), väh. 100x100 / enint. 400x400

  • Sulavalinjainen muotoilu sopii täydellisesti WALL-tuoteperheeseen.

  • Television ja seinän väliin jää vain 23 mm.

  • Vankkarakenteinen.

  • Etusijalla turvallisuus: Vogel estää television putoamisen vahingossa tönäisystä.

  • TV:n saa aina suoraan mukana tulevan vesivaa'an avulla.

  • Lukitsee television turvallisesti paikalleen.


Lue lisää
Sulje