Ostoskori on tyhjä.

Vogels Wall 2045WHT VESA 100 Kääntyvä seinäteline

Vogels Wall 2045WHT VESA 100 Kääntyvä seinäteline

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

119,90  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Vogel’s Wall – Tarkoituksenmukaista suunnittelua

Vogel’s Wall seinäteline on varma valinta silloin kun haluat asentaa television seinälle mahdollisimman pienellä vaivalla. Tästä syystä olemme valinneet kaikkiin asennuksiimme vain Vogel’s telineet, sillä se on ainoa Kunnollinen teline markkinoilla.

Nokkela WALL 2045 -seinäteline kiinnittää 17–26 tuuman televisiot turvallisesti seinälle. Sen kantokyky on enintään 15 kg. Nyt voit katsoa televisiota eri paikoista käsin, kun hankit vapaasti kääntyvän WALL 2045 -telineen Vogelilta. Täydellinen kuva ruokapöydästä ja läheisestä olohuoneesta. Hieno tapa seurata suosikkiohjelmaa eri paikoista.

  • Linjakas muotoilu korostaa ohutta ulkoasua ja tuntumaa.
  • Televisio on helppo vaaittaa asennuksen jälkeen.
  • Kiinnitys on aina suorassa: seinälevyssä on leveät kiinnitysraot.
  • Johtoside
  • Kääntöalue 180 °
  • Kallistus ±10 °
  • Ruutua voi kääntää enintään 90 ° kumpaankin suuntaan. Ruudun koko voi rajoittaa kääntöaluetta.

Nokkela WALL 2045 -seinäteline kiinnittää 17–26 tuuman televisiot turvallisesti seinälle. Sen kantokyky on enintään 15 kg. Joustavaa katselua huoneen joka kolkasta Vogelin vapaasti käännettävällä WALL 2045 -telineellä voit nauttia televisiotarjonnasta huoneen eri nurkista. Täydellinen näkymä ruokapöydästä ja läheisestä olohuoneesta. Upea tapa seurata suosikkisarjoja eri paikoista. WALL-sarja: yksinkertaisesti järkevä valinta Kun haluat laadukkaan rakenteen ja tyylipuhtaan viimeistelyn, joka ei kurita budjettia, Vogelin WALL-sarja on paras vaihtoehto. Suurimittaisesta teräksestä ja vahvasta alumiinista rakennetut kiinnikkeet on suunniteltu kestämään vuosikausien ahkeraa käyttöä. Yksinkertaisesti järkevä valinta. Lisätietoja – TV on helppo asettaa vaakasuoraan myös asennuksen jälkeen. – TV kääntyy tasaisesti jopa 180 ° – Kallistus (enintään ±10 °) auttaa vähentämään heijastuksia. – Pääväri: valkoinen – Takuu: elinikäinen – Pienin etäisyys seinästä (mm): 70 – Suurin etäisyys seinästä (mm): 410 – TÜV-sertifioitu: on – Pienin ruutukoko (tuumaa): 17 – Suurin ruutukoko (tuumaa): 26 – Suurin paino (kg): 15 – Reikien asettelu (mm): – Väh. 100×100 / Enint. 100×100 – Väh. 75×75 / Enint. 75×75

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?