Vogels Wall 2015 VESA 100 Kallistuva teline

Saatavuus: Kysy lisää

39,90 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Vogel’s Wall – Tarkoituksenmukaista suunnittelua

Vogel’s Wall seinäteline on varma valinta silloin kun haluat asentaa television seinälle mahdollisimman pienellä vaivalla. Tästä syystä olemme valinneet kaikkiin asennuksiimme vain Vogel’s telineet, sillä se on ainoa Kunnollinen teline markkinoilla.

Enintään 26-tuumaisille televisioille Nokkela WALL 2015 -seinäteline kiinnittää 17–26 tuuman televisiot turvallisesti seinälle. Sen kantokyky on enintään 20 kg. Onko tilaa niukasti? Kiinnitä televisio korkealle.

Tuotetiedot


  • Sulavalinjainen muotoilu sopii täydellisesti WALL-tuoteperheeseen.

  • Vankkarakenteinen.

  • Etusijalla turvallisuus: Vogel estää television putoamisen vahingossa tönäisystä.

  • Portaaton kallistus jopa 15°.

  • Lukitsee television turvallisesti paikalleen.

  • Käyttövarmuutta edulliseen hintaan.


Enintään 26-tuumaisille televisioille Nokkela WALL 2015 -seinäteline kiinnittää 17–26 tuuman televisiot turvallisesti seinälle. Sen kantokyky on enintään 20 kg. Onko tilaa niukasti? Kiinnitä televisio korkealle Television kiinnittäminen seinälle WALL 2015 -seinätelineen avulla on hyvä keino säästää tilaa, vähentää heijastuksia ja pitää televisio turvassa lemmikkien tai lasten ulottumattomissa. Kallistamalla televisiota eteenpäin voit katsoa sitä mukavasti, missä sitten loikoiletkaan. WALL-sarja: nokkelaa arvoa Television seinäkiinnitys säästää tilaa, jolloin pienikin huone tuntuu suuremmalta. Vogelin WALL-sarjan telineet ovat myös järkevä ostos, sillä laadukkaan rakenteen ja tyylipuhtaan viimeistelyn saa edulliseen hintaan. Se on yksinkertaisesti järkevä valinta. Lisätietoja – Kallistus (enintään 15°) heijastusten välttämistä varten. – Pääväri: musta – Takuu: elinikäinen – Suurin etäisyys seinästä (mm): 50 – TÜV-sertifioitu: on – Pienin ruutukoko (tuumaa): 17 – Suurin ruutukoko (tuumaa): 26 – Suurin paino (kg): 20 – Reikien asettelu (mm): – Väh. 100x100 / Enint. 100x100 – Väh. 75x75 / Enint. 75x75
Lue lisää
Sulje