Vocopro TabletOke 2 Langaton BT Karaokesetti

Saatavuus: Varastossa

239,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Vocopro TabletOke 2 Langaton BT Karaokesetti

Etsitkö helppokäyttöistä ja jopa helposti mukaan otettavaa karaokejärjestelmää ? Vastaus on TabletOke ! Uudessa II versiossa on parannettu näyttö sekä kaukosäädin. 2kpl langattomia mikrofoneja, jotka toimivat LAN:in kautta lupavapaana.

Se muuntaa minkä tahansa olemassa olevan langattoman tai langallisen äänilähteen täysiveriseksi karaokelaitteeksi.

Liitä se mihin tahansa äänitulolla varustettuun äänentoistojärjestelmään tai aktiivikaiuttimeen ja ota langaton mikrofoni käteen – Lopputulos ? Kaikilla on huippuhauskaa !

Langaton Bluetooth liitäntä tabletille, älypuhelimelle tai vaikkapa läppärille, valjasta käyttöösi tuhansien internetbiisien tai karaokeapplikaatioiden valikoima.

Hallitse kaukosäätimellä molempien mikkien äänenvoimakkuutta ja karaoke efektejä.

Tuotetiedot
TabletOke karaoke mikrofoni mikseri langaton BT. Tämä setti on loistava karaokeen, kotiin, mökille autoon. 2kpl langattomia mikrofoneja, jotka toimivat LAN:in kautta lupavapaana. Bluetooth vastaanotto mikseriin, jota voit kontrolloida langattomasti kaukoohjaimen avulla. Voit säätää mikrofonin voimakkuutt a sekä musiikin voimakkuutta kaukosäätimellä, eli miksata laulusi. Voit ottaa äänen mistä tahansa lähteestä sisään mikseriin, myös langattomasti BT vastaanoton kautta.

Järjestätkö juhlat? Mietitkö mikä tekisi juhlista hauskan vieraillesi - Miten olisi karaoke ?

Vocopro TabletOke tekee siitä helppoa. Se on digitaalinen karaokemikseri jossa on kaksi digitaalista langatonta mikrofonia ja Bluetooth musiikin vastaanotin sisäänrakennettuna. Liitä TabletOke olemassa olevan äänentoistojärjestelmän tai aktiivisen kaiuttimen äänituloon ja sinulla on mahtava äänentoistojärjestelmä karaoke bileitä varten !

Voit liittää TabletOkeen langattomasti Bluetooth yhteensopivan älypuhelimen, tabletin tai vaikka kannettavan tietokoneen

TabletOke on Bluetooth yhteensopiva ja voit liittää siihen langattomasti älypuhelimen, tabletin tai vaikkapa kannettavam tietokoneen. Etsi tuhansia kappaleita Internetissä, tai käytä mitä tahansa karaoke aplikaatiota joita on saatavilla joko iTunes Storesta tai Google Play sovelluskaupasta.

TabletOkeen voit myös liittää minkä tahansa karaoke soittimen käyttäen lähteenä CDG tai DVD-levyjä. Liitä vain RCA kaapeli soittimesta TabletOken äänituloon, tarvittavat sovittimet toimitetaan mukana.

Digitaaliset langattomat mikrofonit toimivat 2,4 GHz:n kaistalla. Taajuus voidaan vaihtaa yhdellä napin painalluksella jotta voidan välttää mahdollisesti esiintyviä häiriöitä.

Kaukosäätimen avulla voit hallita musiikin äänenvoimakkuutta, molempien mikrofonien äänenvoimakkuutta, ja karaoke efektejä. Tee seuraavista juhlista tai perhetapahtumista hillittömän hauskaa tällä helppokäyttöisellä laitteella !

Tekniset tiedot:

- Kaksi mikrofonia, lupavapaat LAN toimivat

- Bluetooth liitäntä älypuhelimelle, tabletille tai läppärille, streamaa musiikkia langattomasti

- Yhdistä kaikki musiikkilähteet 3.5mm minijakki tuloon

- Yksittäiset säädöt mikrofonin äänenvoimakkuudelle ja efekteille mukana toimitettavan kaukosäätimen kautta

- Ulostuloliitäntä miksaa mikrofonin äänen musiikin päälle ja toistaa signaalin minkä tahansa äänentoistojärjestelmän rca tai 3.5mm äänituloon

- MPX Toiminto poistaa lauluäänen kappaleista joissa on monta audioraitaa

Takapaneelin liitännät:

- virtaliitäntä

- 3.5mm audiotulo

- 3.5mm audio ulos

- 6.3mm MIC ulos
Lue lisää
Sulje