Teleste Galvaaninen erotinjohto 2,0m

Saatavuus: Varastossa

35,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Teleste Galvaaninen erotinjohto 2,0m

Huriseeko stereot tai kuuluuko kaiuttimista häiriöitä kun kytket television järjestelmään? Ratkaisu on kahden metrin säteilytiivis TV-liitäntäjohto galvaanisella erottimella.

Galvaaninen erotin johdon välissä auttaa, kun digiboksi tai muu maadoitettuun pistokkeeseen tarkoitettu laite on yhdistetty stereoihin ja kaiuttimista kuuluu 50 Hz hurinaa.

Tuotetiedot

Teleste Galvaaninen erotinjohto 2,0m


Mikä avuksi, kun televisio hurisee ja kaiuttimet paukkuu.


Telesten GISC01 (SSTL 7536639) on kahden metrin säteilytiivis TV-liitäntäjohto galvaanisella erottimella. Galvaaninen erotin erottaa eri laitteiden sähköosat toisistaan, jotta niillä ei olisi suoraa sähköistä (galvaanista) kosketusta keskenään, mutta päästää itse johdossa kulkevan signaalin läpi laitteesta toiseen. Galvaaninen erotin auttaa laitteiden välillä olevien maatasojen erilaisuudesta aiheutuviin maavirran kiertoon eli maahurinaan.


Galvaaninen erotin johdon välissä auttaa, kun digiboksi tai muu maadoitettuun pistokkeeseen tarkoitettu laite on yhdistetty stereoihin ja kaiuttimista kuuluu 50 Hz hurinaa. Jos televisio on liitetty stereoihin, voi kuvassa näkyä mustia palkkeja.


 Galvaanisen erottimen asentaminen yleensä vaimentaa matalia bassoja, lisää jonkun verran säröä ja vaikuttaa hiukan korkeiden äänien toistoon. (vaikutusten suuruus riippuu erottimen laadusta ja äänilähteen ulostuloimpedanssista, mitä pienempi impedanssi sitä parempi). Galvaanisen erottimen aiheuttamat ilmiöt ovat yleensä pikkujuttuja, kun niitä paljon voimakkaamman ja häiritsevämmän hurinan saa pois.


Lue lisää
Sulje