Taga Harmony TA-600 4-Tilan monihuonevahvistin

Saatavuus: Varastossa

499,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Taga Harmony TA-600 4-Tilan monihuonevahvistin

Monipuolinen vahvistin usean tilan (zonen) ohjauksella. Soveltuu niin kotiin kuin pienyrityksiin. Voit liittää yhden kaiutinparin per zone (4 zonea x 2 kaiutinta = yht. 8 kaiutinta) ajaaksesi kevyttä kaiutinkokoonpanoa esimerkiksi taustamusiikkia varten.

Jokaiselle Zonelle on oma äänenvoimakkuuden ja äänenvärin säätö (basso ja diskantti). Voit valita saman tai eri äänilähteen per zone – Äänilähteen valitsin erikseen joka zonelle – 1. USB Mediasoitin, 2. AUX (RCA stereo äänitulo takana) tai 3. MP3 (3.5mm äänitulo etupaneelissa).

Lisäksi voit liittää mikrofonin ja valita erikseen mihin tiloihin toistetaan mikrofonin kautta puhuttua ääntä.

Tuotetiedot
Taga Harmony TA-600 4-Tilan monihuonevahvistin

 

Alla esimerkki mallikokoonpanosta jossa kaikki 4 Zonea käytössä.

  

Tarvitset lisäksi äänilähteen (esim. Bluetooth vastaanotin, cd soitin, radioviritin, televisio jne.) jonka kautta syötät toistettavan äänilähteen signaalin vahvistimen kahteen käytettävissä olevaan linjatuloon (Line In RCA tulo takana tai MP3 3.5mm tulo etupaneelissa).

 

Voit valita saman äänilähteen toistettavaksi kaikilla alueilla esim. Olohuone, Sauna, Eteistila ja Ulkoterassi. Tai voit toistaa esim. vahvistimeen liitetyn television ääntä olohuoneessa ja kuunnella musiikkia vahvistimeen liitetyn erillisen ohjelmalähteen kautta (esim. Bluetooth vastaanotin) Saunassa, Eteistilassa ja Ulkoterasilla.

 

Tai voit liittää mikrofonin ja laulaa Karaokea Olohuoneessa (etupaneelissa mikrofonivoimakkuuden ja kaikuefektin säätö) ja toistaa musiikkia muissa tiloissa samanaikaisesti.

 

Helppo ja kustannustehokas ratkaisu.
Lue lisää
Sulje

Taga Harmony TA-600 monihuonevahvistin tarjoaa helpon ratkaisun pienyrityksen/kodin useamman tilan äänentoistoon.

Yhteen vahvistimeen kytkettävissä 4 eri kaiutinparia, ja kaikille huoneille löytyy omat voimakkuus- ja äänensävysäädöt. Jokaisen huoneen äänilähde valittavissa erikseen. Laitteessa myös mikrofoniliitäntä.

Ulostuloteho:
Yksi huone kuormitettuna: 2 x 20W RMS 8ohm | 2 x 30W RMS 4ohm
Kaiutin impedanssi 4 – 16 ohm.

Sisääntulo liitännät:
– RCA-stereo takana
– 3.5 mm stereo etulevyssä
– Mikrofoni sisääntulo: Sensitivity 10mV ; THD 2%
– USB etulevyssä (MP3 / WMA / WAV / APE äänitiedostot)

Mitat: K10.7 x L43 x S31 cm
Paino: 6.6 kg
Takuu: 1 vuosi