Ostoskori on tyhjä.

System One A50BT Stereo Pienoisvahvistin

System One A50BT Stereo Pienoisvahvistin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

199,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

System One A50BT Bluetooth Stereo Pienoisvahvistin

2 x 50W vahvistin, jossa Bluetooth vastaanotto, optinen sisääntulo, RCA-tulo, Aux -tulo sekä linjalähtö subbarille. Mukana kaukosäädin.

Paranna television tai tietokoneen äänentoistoa, tai käytä sitä terassi-, sauna- tai autotallikaiuttimien vahvistimena, se on yksinkertainen ja pieni on kuin tehty mihin tahansa kohteeseen.

System One A50BT on vain 19cm leveä, joten se sopii tyylikkäästi lähes mihin vaan. Tehoa A50BT tarjoaa kahdeksan ohmin kuormaan 25 wattia / kanava ja neljän ohmin kuormassa 50 wattia / kanava.

Kuvaus

System One A50BT on erittäin kompaktin kokoinen vahvistin, jolle löytyy lukemattomia käyttökohteita. Voit käyttää sitä kotilaitteistosi ainoana vahvistimena, sillä voit parantaa tietokoneen tai television ääntä, se voi olla autotallikaiuttimien vahvistimena, se voi toimia työhuoneesi äänilähteenä tai yksinkertaistettuna se on kuin tehty mihin tahansa kohteeseen.

System One A50BT on vain 19cm leveä, joten se sopii tyylikkäästi lähes mihin vaan. Tehoa A50BT tarjoaa kahdeksan ohmin kuormaan 25 wattia / kanava ja neljän ohmin kuormassa 50 wattia / kanava.

Bluetooth
Bluetooth mahdollistaa musiikin langattoman toiston esimerkiksi puhelimesta tai tabletista, joten laitteiston ”kaapelointi” ei ole monimutkainen ja näin hellasärön mahdollisuus on pieni.
Johdot vain kaiuttimille ja töpseli seinään, perin yksinkertaista.

Optinen sisääntulo
Toslink -liitännällä oleva optinen sisääntulo mahdollistaa esimerkiksi televison äänen nostamisen täysin uudelle tasolle. Kun television optista lähtöä käytetään, ohitetaan kaikki tv:n omat äänikortit, joten äänenlaatu siirtyy täysin digitaalisena ja muokkaamattomana vahvistimelle ja siitä kaiuttimille.
Tämä tapahtuu myös esimerkiksi Google Chromecast:n kanssa, kun Chromecast puolestaan syöttää äänen televisiolle HDMI-kaapelia pitkin digitaalisena ja D/A-muunnos tehdään vasta A50BT vahvistimessa.

3,5mm Aux-In
Aux-In liitännän avulla voit liittää vaikkapa iPod Touch:in tai jonkin muun kannettavan soittimen vahvistimeen.

RCA-sisääntulo
Ja ettei fyysinen levykokoelmasi jäisi huomiotta, RCA-sisääntulo mahdollistaa vaikkapa CD-soittimen kytkemisen tai vinyylisoittimen (vaatii RIAA-korjaimen) liittämisen vahvistimeen.

Subwoofer -lähtö
2 x 50W vahvistin on tarkoitettu erityisesti käytettäväksi jalustakaiuttimien, seinälle / kattoon asennettujen kaiuttimien tai pienikokoisten lattiakaiuttimien kanssa. Bassopäätä tukemaan voit hankkia aktiivisubbarin ja liittää sen A50BT:n Sub Out -lähtöön.

Langaton kaukosäädin
Mukana toimitetaan langaton infrapunakaukosäädin, jolla hoidat perustoiminnot kuten äänenvoimakkuuden säädöt, ohjelmalähteen valinnan laitteen päälle/pois kytkemisen.

  • 2-kanavainen vahvistin
  • 2 x 25W (8ohm)
  • 2 x 50W (4ohm)
  • Bluetooth
  • 3,5mm Aux-In
  • RCA-tulo
  • Optinen sisääntulo
  • Subwoofer lähtö
  • Kaukosäädin
  • Mitat: 190 x 52 x 139mm

PS. Mikäli haluat kytkeä enemmän kuin yhden parin kaiuttimia, System One SC4B kaiutinjakaja on tähän loistava ratkaisu ja maksimissaan neljän kaiutinparin hallinta saadaan tehtyä todella pienikokoisilla laitteilla.