Alpine SWC-D84S 8″ Subwoofer Fiat Ducatoon

Saatavuus: Varastossa

449,00 - 847,00€ / kpl
847,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Alpine SWC-D84S 8″ Subwoofer Fiat Ducatoon

Lisäämällä Fiat Ducato 3 matkailuautoihin SWC-D84S subwooferin, saat matalan ja miellyttävän bassotoiston.

Tämä 20cm:n matalarakenteinen subwoofer on kahdella puhekelalla (2 x 2ohm) ja 250W tehonkestolla. Subwoofer voidaan liittää Alpine -soittimen takakaiutinlähtöihin. Mikäli autossasi on myös takakaiuttimet, voidaan ne jättää normaalisti käyttöön.

SWC-D84S sopii Fiat Ducato 3, Citroën Jumper 2 ja Peugeot Boxer 2 matkailu- ja pakettiautoihin. Huom: Autossa pitää olla alkuperäinen mukiteline, jotta SWC-D84S voidaan asentaa. Mukitelineitä (osanumero: 71807349) myy Fiat Ducato jälleenmyyjät.

Tuotetiedot
Äänentoistolliset rajoitteet

 

Fiat Ducaton ohjaamo ei alunperin ole erityisen optimaalinen hyvälle äänentoistolle. Ducaton ovissa ei ole lainkaan äänieristettä, joka aiheuttaa ongelmia bassotoistolle, ovipaneeli resonoi helpommin ja lisäksi musiikki kuuluu erittäin hyvin auton ulkopuolelle, esimerkiksi leirintäalueella radiota kuunnellessa.

 

Lisäämällä SWC-D84S subwooferin, saat matalan ja miellyttävän bassotoiston ja vältät yllämainitut ongelmat.

 

 

Lue lisää
Sulje

Matala 20cm subwoofer

Tämä 20cm:n matalarakenteinen subwoofer on kahdella puhekelalla (2 x 2ohm) ja 250W tehonkestolla. Subwoofer voidaan liittää Alpine -soittimen takakaiutinlähtöihin. Mikäli autossasi on myös takakaiuttimet, voidaan ne jättää normaalisti käyttöön.

Parhaimpaan lopputulokseen kuitenkin päästään, kun subwooferille hankitaan erillinen SWA-150KIT vahvistin, joka sopii suoraan Alpine -soittimeen ja vahvistin asennetaan keskikonsoliin, mukitelineen taakse piiloon.

 

Täydellinen sopivuus

Metallinen asennussovite sopii suoraan Fiat Ducaton mukitelineen alle. Subwoofer ”liukuu” telineeseen ja integroituu täydellisesti keskikonsoliin. Mukana toimitetaan Plug & Play -johtosarja, jolla subwoofer yhdistetään auton soittimeen.

Huomio: Subwooferin asennus vaatii, että autossa on mukiteline, joten se pitää hankkia erikseen, mikäli sitä ei autossa alunperin ole.

 

Yhteensopivat autot

Alpine SWC-D84S sopii Fiat Ducato 3, Citroën Jumper 2 ja Peugeot Boxer 2 matkailu- ja pakettiautoihin.
Huom: Autossa pitää olla alkuperäinen mukiteline, jotta SWC-D84S voidaan asentaa. Mukitelineitä (osanumero: 71807349) myy Fiat Ducato jälleenmyyjät.

 

Plug & Play johtosarjat

SWC-D84S toimitetaan valmiiden johtosarjojen kanssa. Johtosarja yhdistää soittimen kaksi takakanavaa subwooferille ja johtosarjassa on integroituna myös jakosuodin. Jakosuodin jätetään kytkemättä, jos/kun subwooferille hankitaan SWA-150KIT vahvistin.

 

Saatavissa myös

 

Stage 3 – Etukaiuttimet Subwoofer vahvistin

Stage 3 sisältää etukaiuttimien ja subwooferin lisäksi erillisen 150W vahvistimen subwooferille sekä erillisen basson tasonsäätimen. Vahvistin on fyysisiltä mitoiltaan erittäin kompaktin kokoinen ja se voidaan asentaa auton keskikonsolin taakse piiloon. Vahvistimen mukana tulee Plug & Play johtosarja, jolla vahvistin yhdistetään Alpine -soittimeen.

Tekniset tiedot

20cm matalarakenteinen subwoofer
Suljettu kotelo
Puhekelat: (2ohm 2ohm)

Asennus

Mukana ISO-johtosarja
Mukana alipäästösuodin
Mukana metalliset asennuskiinnikkeet
Subwooferin asennuksen yhteydessä, auton alkuperäiset ovikaiuttimet otetaan pois käytöstä.

Tehonkesto

RMS: 75W
Peak: 250W

Asennus

Asennetaan auton alkuperäisen mukitelineen alle

Yleistä

Toistoalue: 30Hz – 200Hz
Impedanssi: 2 x 2ohm

 

Yhteensopivat autot:
Fiat Ducato III (250) 06/2006 →
Fiat Ducato III Facelift (250) 2011 – 2014
Fiat Ducato III (290) 2014 →
Citroën Jumper II (250) 06/2006 →
Peugeot Boxer II (250) 06/2006 →

Huom: Vain autoihin, joissa alkuperäinen mukiteline