Oehlbach Stream Cat-8 Primus High End Ethernet streamauskaapeli

Saatavuus: Varastossa

79,00 - 155,00€ / kpl
155,00

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Oehlbach Stream Cat-8 Primus High End Ethernet streamauskaapeli

Huippuluokan verkkokaapeli pelaamiseen, äänen tai videon suoratoistoon, korkealaatuisten HiFi-verkkosoittimien, NAS-järjestelmien ja monien muiden huipputasoista signaalia vaativien laitteiden liitäntään.

Oehlbach Cat 8.1 -verkkokaapeli on päällystetty erinomaisella, joustavalla kankaisella sukalla. Hopeoidut hapettomasta kuparista (SPOFC) valmistetuilla johtimet kolminkertaisella suojauksella, kontaktin viimeistelee 24 karaatin kullatut pistokeliittimet.

Tuotetiedot
Oehlbach Stream Cat-8 Primus High End Ethernet streamauskaapeli

 

Huippuluokan verkkokaapeli pelaamiseen, äänen tai videon suoratoistoon, korkealaatuisten HiFi-verkkosoittimien, NAS-järjestelmien ja monien muiden laitteiden liitäntään.

 

Tämä Oehlbach Cat 8.1 -verkkokaapeli on päällystetty erinomaisella, joustavalla kankaisella sukalla. Kaapelin sisäjohtimet on valmistettu hopeoidusta hapettomasta kuparista (SPOFC) audiofiilistä nautintoa varten.

 

Kolminkertaisesti suojatut kierretyt parijohtimet on optimaalisesti suojattu harhasignaaleilta ja häiriöiltä. 24 karaatin kullatut pistokekoskettimet takaavat lisäksi 100 %:n kontaktivarmuuden. Tämä kaapeli on valmis 40 Gt:n Ethernetille ja avaa tien korkeimmille äänen ja videon suoratoiston vaatimuksille sekä maksimaaliselle suorituskyvylle pelialalla. RJ-45-liittimet varmistavat lopuksi täyden yhteensopivuuden muiden Cat 6, 6A ja 5 komponenttien kanssa.
Lue lisää
Sulje

Kaapelin speksit

0Base-T
100Base-T
1000Base-T
10GBase-T
25GBase-T
40GBase-T
Twisted Pair
RJ45 – Twisted Pair

Suojauksen tyyppi

1 x Alumiininen suojafolio 2 x kuparinen suojapunos

Sisäjohtimien materiaali

SPC/OFC – Hopeoitu happivapaa kupari

Kaapelin geometria

Pyöreä

Ominaisuudet

24kt kullatut koskettimet
100% kontaktin luotettavuus
Saksalainen tekniikka
30 vuoden takuu
100% taaksepäin yhteensopiva
Verkkoyhteys
CAT 8.1 kaapeli
Äänen suoratoisto
Videon suoratoisto
3-Kertainen suojaus
Väri: Musta/Kulta