Alpine SPC-R100-DU (Fiat Ducato) Ympärisäteilevät kaiuttimet

Saatavuus: Varastossa

329,00 - 927,00€ / pr
927,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Alpine SPC-R100-DU (Fiat Ducato) Ympärisäteilevät kaiuttimet

Ympärisäteilevät kaiuttimet Fiat Ducato 3 matkailuautoihin.

SPC-R100-DU on tehty Fiat Ducato 3, Citroën Jumper 2 ja Peugeot Boxer 2 matkailu- ja pakettiautoihin ja kaiuttimilla korvataan auton alkuperäinen diskanttikaiutin. Kaiuttimissa on käänteiskartio, joka mahdollistaa 360° äänikentän muodostumisen. Kaiuttimet parantavat erityisesti puhe- ja lauluäänen taajuuksia.

Tuotetiedot
Äänentoistolliset rajoitteet

 

Fiat Ducaton ohjaamo ei alunperin ole erityisen optimaalinen hyvälle äänentoistolle. Diskantti- ja midbassokaiutin ovat kaukana toisistaan ja kun suurin osa puhe- sekä lauluäänestä tulee ovikaiuttimesta, niin kuljettajan ja matkustajan jalka useimmiten peittää kaiuttimen. Ducaton ovissa ei ole lainkaan äänieristettä, joka aiheuttaa ongelmia midbassotoistolle, ovipaneeli resonoi helpommin ja lisäksi musiikki kuuluu erittäin hyvin auton ulkopuolelle, esimerkiksi leirintäalueella radiota kuunnellessa.

 

SPC-R100-DU kaiuttimet sijoitetaan kojelaudan päälle, joten yllä olevat ongelmat saadaan vältettyä.

 

 
Lue lisää
Sulje

 

Ympärisäteilevä kaiutin

Koko äänialueen ympärisäteilevä 120mm asennetaan Fiat Ducaton kojelaudalle ja kaiuttimilla korvataan auton alkuperäinen diskanttikaiutin. Kaiuttimissa on käänteiskartio, joka mahdollistaa 360° äänikentän muodostumisen. Kaiuttimiet parantavat erityisesti puhe- ja lauluäänen taajuuksia. Tämän johdosta erityisesti uutisten, podcastien sekä äänikirjojen kuuntelu on miellyttävämpää, mutta SPR-R100-DU kaiuttimet tuovat tasapainoa sekä yksityiskohtaisempaa toistoa myös musiikille.

 

 

Helppo asentaa

SPC-R100-DU kaiuttimien asennus on tehty helpoksi. Mukana tuleva kaiutinsovite sopii täydellisesti auton kojelaudan muotoihin ja se kiinnitetään siihen ruuveilla. Koska itse kaiutin on erittäin matala, kojelautaan ei tarvitse tehdä kaiutinta varten erillisiä reikiä kaiuttimelle tai sen magneetille. Mukana on myös kaiutinjohtoadapterit, joiden avulla kaikki auton alkuperäiset liittimet säilyvät ennallaan, eikä yhtään johtoa tarvitse katkaista.

 

 

Yhteensopivat ajoneuvot

SPC-R100-DU on tehty Fiat Ducato 3, Citroën Jumper 2 ja Peugeot Boxer 2 matkailu- ja pakettiautoihin. Kaiuttimet sopivat suoraan myös niihin autoihin, joissa on verhot tuulilasille.

 

Saatavissa myös

 

 

Stage 2 – Etukaiuttimet Subwoofer

Mikäli haluat lisätä autoosi myös subwooferin, se onnistuu erittäin helposti. Alpine SWC-D84S subwoofer sopii täydellisesti Fiat Ducaton mukitelineen alle. Kahdeksantuumainen elementti ei vaadi suurta vahvistintehoa ja subwoofer voidaankin liittää Alpine -soittimen takakaiutinlähtöihin.

 

 

Stage 3 – Etukaiuttimet Subwoofer vahvistin

Stage 3 sisältää etukaiuttimien ja subwooferin lisäksi erillisen 150W vahvistimen subwooferille sekä erillisen basson tasonsäätimen. Vahvistin on fyysisiltä mitoiltaan erittäin kompaktin kokoinen ja se voidaan asentaa auton keskikonsolin taakse piiloon. Vahvistimen mukana tulee Plug & Play johtosarja, jolla vahvistin yhdistetään Alpine -soittimeen.

Tekniset tiedot

12cm ympärisäteilevä kaiutin
Matalarakenteinen
360° äänikenttä

Asennus

Mukana pinta-asennussovitteet
Mukana johtoadapterit
Sisältää kaikki tarvittavat asennustarvikkeet
Mikäli autoon ei asenneta subwooferia ja vahvistinta, alkuperäiset ovikaiuttimet jätetään käyttöön.

Tehonkesto

RMS: 45W
Peak: 180W

Mitat

Kaiuttimen ulkohalkaisija: 120mm
Kaiuttimen upotussyvyys: 12mm
Kaiuttimen korkeus: 45mm

Yleistä

Toistoalue: 100Hz – 20kHz
Impedanssi: 4ohm

Yhteensopivat autot:
Fiat Ducato III (250) 06/2006 →
Fiat Ducato III Facelift (250) 2011 – 2014
Fiat Ducato III (290) 2014 →
Citroën Jumper II (250) 06/2006 →
Peugeot Boxer II (250) 06/2006 →

Alpine Adventure Audio – Fiat Ducato

Alpine Adventure Audio on jaettu kolmeen osaan.
Stage 1: Kojelaudan päälle tulevat ympärisäteilevät kaiuttimet.
Stage 2: Kojelaudan kaiuttimet sekä 8″ subwoofer.
Stage 3: Kojelaudan kaiuttimet, 8″ subwoofer sekä 150 wattinen erillinen vahvistin subwooferille, erillisellä tasonsäätimellä.